adriano_leite je napisao/la:dscile je napisao/la:Ako se dobro sjecam i ti si ismijavao Celticse.. a isto mlada ekipa, novi mlad trener, los skor.. A Cavsi su cak imali bruku top pikova, za razliku od Bostona. 
 Ako moje sjecanje lose, onda ti se unaprijed izvinjavam zbog ove konstatacije, jer mi nije namjera da pripisujem nekome nesto sto nije rekao.
Bio je kritikovan kada je zaslužio kritike, sada kada zaslužuje pohvale hvali ga se. Logično.
Sustina svega.

Boston je imao Ronda kojeg se naziva najboljim playom lige, Sullya su navijaci Bostona prozvali novim Garnettom, vecina ih je ismijavalo Cavse i iz tog sam razloga i ja ismijavao Boston.

Pa mogu ti reci da je to dosta licemjerno.
Ajde to sto ismijavas Boston, pa onda govoris kako nije logicno da neko ismijava Cavse od prosle ili pretprosle godine.. A dobro znam da si i pred pocetak prosle sezone, jer sam citao forum i prije nego sto sam se registrovao, pisao kako Cavsi imaju tim za plej-of i ono, standardno, nahvalio sve u rosteru. 
A ovo sa Sullingerom.. Ne znam da je iko rekao da je on novi Garnett, a ti to tako olako pises, dok ti smeta i lozis se sto ti neki ubacuju u usta kako si rekao da je Waiters novi Wade.. Dakle, suma sumarum, radis isto na sta se zalis da drugi rade.