Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Nerminovic
- Kontakt:
Re: Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije
pa necemo zar opet s dva napadaca 

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
-
Pretpostavljam i nadam se da ce Mesa , vec od slijedeceg okupljanja , poceti praviti cistku igraca koji nemaju mjesta u reprezentaciji. Prije svega trija iz Germanije, onda Dujkovic, Prcic i Hajrovic, ako im se status ne promijeni , a dovesti igrace koji su standardni Hadzic, Mahmutovic, Scuk, moze i Vrancic kada sredi papire.
Mujdza, Medunjanin, Salihovic, Ibisevic su preiskusni i previse vazni da bi ih se odreklo, bez obzira na skromnu minutazu, barem dok se ne nadju kvalitetne zamjene.
Mujdza, Medunjanin, Salihovic, Ibisevic su preiskusni i previse vazni da bi ih se odreklo, bez obzira na skromnu minutazu, barem dok se ne nadju kvalitetne zamjene.
Zadnja izmjena: SjeverniVjetar, dana/u 16 mar 2015, 16:43, ukupno mijenjano 1 put.
- Goalgetter
- Kontakt:
Protiv Andore samo sa 2 napadaca. Sastav za Austriju treba da bude 4-5-1.Nerminovic je napisao/la:pa necemo zar opet s dva napadaca

-
- Kontakt:
@ amstaff
Sada igra u Plzenu, šampionu Češke, koji je po tvom klubu urinirao u evropi
Sada igra u Plzenu, šampionu Češke, koji je po tvom klubu urinirao u evropi

Vedo starter. 

ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Yebo si nam dalje nego kevu, zakuco si nam posljedni ekser u tabut.
1946
Vrati se FaruKe!Head je napisao/la:Yebo si nam dalje nego kevu, zakuco si nam posljedni ekser u tabut.

E yebiga brate ako mu nećeš protiv Andore dati priliku onda stvarno ne znam kada bi mogao. Što se tiče njega u reprezentaciji on je uvijek u nekoj solidnoj formi bez obzira kakve igre pruža u klubu.Greivis je napisao/la:Vedo starter.
Inače, uvijek volim da razgraničim partije u klubu i partije u reprezentaciji

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- Nerminovic
- Kontakt:
Najbolje smo partije pruzili sa jednim napadacem i ne bi trebalo da bude drugacjie protiv Andore. Ima opcija sa klupe uz Ibisevica ili Durica, samo mi je sistem sa dva napadaca na vrh glave vise, pogotovo kad su obojica slicni sto se tice stil igre.Goalgetter je napisao/la:Protiv Andore samo sa 2 napadaca. Sastav za Austriju treba da bude 4-5-1.Nerminovic je napisao/la:pa necemo zar opet s dva napadaca

BackSpace United
BackSpace United
Begovic
Mujdza. Spahic Bicakcic Zukanovic
Besic. Pjanic
Višća. Medunjanin Lulic
Dzeko
Ja bih ovako protiv Andore.Po meni mi trebamo igrati sa desetkom jer smo mnogo efikasniji nego sa dva napadaca.Štilića neće biti tako da bih tu stavio Medunjanina.Ili ako ćemo i dalje forsirati Pjanica kao desetku onda Salihovic i Besic kao zadnji vezni mada po meni Pjanica ne treba dirati sa zadnjeg veznog.
Mislim da je trenutno Višća mnogo bolje rješenje nego Hajrovic na toj krilnoj poziciji.
Mujdza. Spahic Bicakcic Zukanovic
Besic. Pjanic
Višća. Medunjanin Lulic
Dzeko
Ja bih ovako protiv Andore.Po meni mi trebamo igrati sa desetkom jer smo mnogo efikasniji nego sa dva napadaca.Štilića neće biti tako da bih tu stavio Medunjanina.Ili ako ćemo i dalje forsirati Pjanica kao desetku onda Salihovic i Besic kao zadnji vezni mada po meni Pjanica ne treba dirati sa zadnjeg veznog.
Mislim da je trenutno Višća mnogo bolje rješenje nego Hajrovic na toj krilnoj poziciji.
#15.10.2013 !!!
#Digni se iz pepela ,kao stoput do sada,
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja!!!
#Sjaji, sjaji Bosanski Dijamantu!!! # Edin Dzeko.
#Digni se iz pepela ,kao stoput do sada,
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja!!!
#Sjaji, sjaji Bosanski Dijamantu!!! # Edin Dzeko.
Slazem se za Ibisevica. Ne zasluzuje da igra sa igracem kojima je najveci domat pustanje igracima Nigerije da prodjuSabinho je napisao/la:Bilo bi neozbiljno i nekorektno.marcelo12 je napisao/la:Ma zna se sastav
Begovic
Vrsajevic Bicak Spahic Zukanovic
Hajrovic Besic Pjanic Lulic
Dzeko Ibisevic... 90% sam siguran da ce ovo bit prvi sastav

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Moglo bi se i te kako prigovarati spisku. Dujkovic, Vrsajevic i Hadzic ne bi niti u Albaniji bili na sirem spisku. Bolji od ovih igraca postoje i mogli su biti rijeseni. Moze se i pohvaliti za neke pozive kao sto su Zukanovic i Djuric. Za ovog Cocalica ne znam jer Izraelsku ligu nikad nisam gledao a u Belgiju je tek nedavno dosao. Drugi golman je sasvim solidan i to je vrijedno pohvale. Ove price o nacionalnom kljucu su mi bez veze. Pa i Milicevic je Srbin kao i Dujkovic mogao je i on nacionalni kljuc ispuniti ako je to cilj. Ako se htio igrac iz Zrinjskog trebao je zvati najboljeg igraca tog kluba a svi znaju tko je to. Ipak Mesa je ovim pozivima popravio konkurenciju na makar 3 mjesta u repki i nije zasluzio pljuvanje za ovaj prvi spisak. Ako ovo bude i drugi spisak nakon ovih utakmica ja sam prste naostrio za pisanja.
Zadnja izmjena: dubrovnik, dana/u 16 mar 2015, 18:13, ukupno mijenjano 2 puta.
Sastav:
----------------------------Sehic---------------------------------
-Avdija V------Cocalic--------------Spahic-------Zukanovic-
---------------Besic-----------------Pjanic----------------------
-Visca-----------------------------------------------------Stilic-
---------------Dzeko---------------Bajic------------------------
Selekor: Mehmed Mesa Bazdarevic
Ovo protiv Andore, a u drugim utakmicama jedino Begovic umjesto Sehica i ko nema pasos nek na vakat izvadit. Francuska je blizu

----------------------------Sehic---------------------------------
-Avdija V------Cocalic--------------Spahic-------Zukanovic-
---------------Besic-----------------Pjanic----------------------
-Visca-----------------------------------------------------Stilic-
---------------Dzeko---------------Bajic------------------------
Selekor: Mehmed Mesa Bazdarevic
Ovo protiv Andore, a u drugim utakmicama jedino Begovic umjesto Sehica i ko nema pasos nek na vakat izvadit. Francuska je blizu

Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Ako mu Vrsajevic bude igrao treba ga prebiti. Ovo ozbiljno govorim. Sta treba jos jedan Cipar.marcelo12 je napisao/la:Ma zna se sastav
Begovic
Vrsajevic Bicak Spahic Zukanovic
Hajrovic Besic Pjanic Lulic
Dzeko Ibisevic... 90% sam siguran da ce ovo bit prvi sastav
Moze se naci boljih ali prvi je spisak i ocekivao sam sve ove stare igrace kao Vrsajevic, Hadzic i Susic jer je dosta tesko za malo vremena naci nesto vise a i dobro Andora je te i prijateljska protiv Austrije tako da ja nemam sta da prigovorim.dubrovnik je napisao/la:Moglo bi se i te kako prigovarati spisku. Dujovic, Vrsajevic i Hadzic ne bi niti u Albaniji bili na sirem spisku. Bolji od ovih igraca postoje i mogli su biti rijeseni. Moze se i pohvaliti za neke pozive kao sto su Zukanovic i Djuric. Za ovog Cocalica ne znam jer Izraelsku ligu nikad nisam gledao a u Belgiju je tek nedavno dosao. Drugi golman je sasvim solidan i to je vrijedno pohvale. Ove price o nacionalnom kljucu su mi bez veze. Pa i Milicevic je Srbin kao i Dujkovic mogao je i on nacionalni kljuc ispuniti ako je to cilj. Ako se htio igrac iz Zrinjskog trebao je zvati najboljeg igraca tog kluba a svi znaju tko je to. Ipak Mesa je ovim pozivima popravio konkurenciju na makar 3 mjesta u repki i nije zasluzio pljuvanje za ovaj prvi spisak. Ako ovo bude i drugi spisak nakon ovih utakmica ja sam prste naostrio za pisanja.
Vjerovatno i Mehmed zeli da vidi sto vise igraca u dresu reprezentacije kako bi znao tacno na cemu je kad pobjede budu morale doci.
Lijepo je vidjeti da nije zatucan kao Safet i da gleda dosta siru sliku jer u naredne dvije tekme moze dosta stvari da se iskristalise. Pogotovo protiv Austrije .
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- DragonGirl
- Kontakt:
Ne vidim zašto Vedad ne bi trebao biti starter protiv Andore, ne pričamo o Njemačkoj, Argentini, niti čak i o nekoj prosječnoj reprezentaciji, već o realno, ispodprosječnom timu kojem se opet treba pristupiti maksimalno ozbiljno, ali protiv kojeg se može igrati sa dva napadača, a osim toga, on ionako nije svoju klupsku formu nikada prenosio na državni tim, a kvalitet još uvijek ima, to se valjda ne gubi tako lako. Međutim, razumljivo je i sasvim opravdano i ako ne bude igrao, u svakom slučaju to se neće moći prigovoriti.
- PaskalHens
- Kontakt:
Izvini, al' ne gazim plitke vode. Živio sa takvim razmišljanjem.propuh je napisao/la:Kakav crni isti tip trenera... tele je klasicni sarlatan koji je zalutao na tu poziciju na racun igrackog imena i statusa... formacije kakve taj lik izmislja nebi pale ni djeci iz Vladimir Nazor skole da ne grijesim dusu.PaskalHens je napisao/la:propuh je napisao/la:Koliko gluposti napisanih na jednom mjestu niko spiska osim Mese nije ocima vidio i vec ga pljuju po forumu...
i da se razumijemo Mesa nikako nemoze biti ni slican teletu![]()
OK, ne volim ni ja shupka Papeta, al' po čemu to nisu slični? Isti tip trenera, samo što je Papeta bolio kur.ac za gledanjem tekmi reprezentativaca, a ovog za sada ne boli, već obilazi stadione. Meša je vodio malo bolje klubove, gotovo neprimjetna razlika. Dva prosječna trenera sa vanserijskim igračkim karijerama..
Znam da ima i onih koji se nece sloziti ali goreg selektora niti smo imali, niti cemo imati taman da naredog izaberu Bracu alfu i omegu Vrbanjuse
Viva la France, as they say in Rome.
Yebiga malo ste zaboravni,ako već Vedo ne igra u klubu normalno da mu moramo dati šansu protiv Andore i Austrije da se vrati u život.Ako je iko zaslužio da mu se pomogne onda je to Vedo,a ovi će otpasti nakon Austrije germanci u to ne sumnjam.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
- Nerminovic
- Kontakt:
Kipar je dokaz da se ne igra s dva napadaca.DragonGirl je napisao/la:Ne vidim zašto Vedad ne bi trebao biti starter protiv Andore, ne pričamo o Njemačkoj, Argentini, niti čak i o nekoj prosječnoj reprezentaciji

BackSpace United
BackSpace United
- OnlyUnited
- Kontakt:
Protiv Kipra, problem nije bila postavka sa dva napadaca, nego plan igre, preofanzivni bekovi, te sredina pretrpana veznim igracima.
Realno, odlicno je poceti sa 442 protiv nejaci, dok formacija 4231 treba da bude prvi pik protiv jacih protivnika.
Realno, odlicno je poceti sa 442 protiv nejaci, dok formacija 4231 treba da bude prvi pik protiv jacih protivnika.
Zadnja izmjena: OnlyUnited, dana/u 16 mar 2015, 17:53, ukupno mijenjano 1 put.
- Ed Woodward for Prime Minister !
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, lol89 i 18 gostiju.