Jest BenjoDzoleZeljo je napisao/la:COla 100%!JoseMourinho je napisao/la:Cola ja mislimBaja_Zvjerka je napisao/la:Ko je ovo nakon odbrane spasio cist gol? Memija, Colic?![]()
Antolovic brani, Colic spasava, Kvesa iznosi...

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Jest BenjoDzoleZeljo je napisao/la:COla 100%!JoseMourinho je napisao/la:Cola ja mislimBaja_Zvjerka je napisao/la:Ko je ovo nakon odbrane spasio cist gol? Memija, Colic?![]()
Antolovic brani, Colic spasava, Kvesa iznosi...
Isplatili bi izgradnju istokapijanBabo je napisao/la:Bolje od izgradnje istoka bi samo bilo vracanje plavo-bijelih dresova po mogucnosti da ih Adidas pravi kao JuventusuNe sumnjam da bi raja od usta odvajala da kupi taj dres ma koliko god skup bio.
Nista od adidasa, jer imamo ugovor sa Jomom na jos tri godine.FaraonTM je napisao/la:Isplatili bi izgradnju istokapijanBabo je napisao/la:Bolje od izgradnje istoka bi samo bilo vracanje plavo-bijelih dresova po mogucnosti da ih Adidas pravi kao JuventusuNe sumnjam da bi raja od usta odvajala da kupi taj dres ma koliko god skup bio.
Ako bude htio ugovor produziti ....FaraonTM je napisao/la:Na Stanu sam haman totalno zaboravio, mislim da nema ništa od njega ove sezone. I ako se bude oporavio u toku ovog proljetnog dijela mislim da neće biti u optimalnoj formi. Pravog njega možemo očekivati na ljeto u Europi aBd osim ako ne ode negdje, mada sumnjam jer ga je ova povreda zeznula.
Vidio sam pp samo nisam stigao odgovoritiDzoleZeljo je napisao/la:Nista od adidasa, jer imamo ugovor sa Jomom na jos tri godine.FaraonTM je napisao/la:Isplatili bi izgradnju istokapijanBabo je napisao/la:Bolje od izgradnje istoka bi samo bilo vracanje plavo-bijelih dresova po mogucnosti da ih Adidas pravi kao JuventusuNe sumnjam da bi raja od usta odvajala da kupi taj dres ma koliko god skup bio.
Mada Joma ima takoder dobrih modela za to sto mi trazimo...
Ovo je upravo taj Jomin model.
Najblizi onom iz 2001.
Sada ako su nasi pametni pa da dogovore nesto sa Jomom, moglo bi biti nesto od ovoga. Neku prikladnu cijenu staviti za nase trziste, tipa 50 KM, ili kupi dva za 80 KM. Vjerujem da bi dosta raje to podrzalo.
Plus neku akciju jos pored toga, tipa svi u plavo...
suti bolan bruka vise ode obraz pola repke nasi igraci sta ce kone recichampions1921 je napisao/la:Komotno je Antolovic mogao umjesto Dujkovica.. I kvalitetniji je i u boljoj je formi..
Bilo je poslije rata nekoliko lijepih dresova sa prugama. Meni su ovi dragi:champions1921 je napisao/la:Ma ovaj sa prugama je perverzija..
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ja tebi jedno, ti meni sesto. Nisam ja sporio Wagnerov kvalitet, nego kvalitet nasih stopera u igri glavom i jos nekim segmentima. Jednostavno ne znaju se postaviti na vrijeme, nepravovremene reakcije. Pogledaj utakmicu, otprilike 20 nabacivanja sa njihove polovine mi dozvoljavamo da oni spuste glavom. To je nedopustivo, taman da ti se Drogba gradi.Minjore je napisao/la: @Neandertalac Evo moj ti je drug sve objasnio.. Isti taj Wagner ti je zabio, ne jedan, nego vise golova glavom u zadnjih 5,6 godina. I ne mozes nikako reci da Wagner nema kvalitet, pitaj bilo kojeg naseg navijaca sta misli o Wagneru
Proradio i ColaJoseMourinho je napisao/la:Cola ja mislimBaja_Zvjerka je napisao/la:Ko je ovo nakon odbrane spasio cist gol? Memija, Colic?
I mogao je s obzirom da je Zukanovic jedini pravi lijevi bek, bar dok Kolasinac ne bude u ekipi..katakomba je napisao/la:Mogao je i Kvesa uletit ahhahahaha
Sta ce oni.. Leotar im napravio igraca za repke.. Nisu oni sposobni ni za sta osim za palamudjenje..Nakamura je napisao/la:suti bolan bruka vise ode obraz pola repke nasi igraci sta ce kone recichampions1921 je napisao/la:Komotno je Antolovic mogao umjesto Dujkovica.. I kvalitetniji je i u boljoj je formi..
Trenutno korisnika/ca: 7republictz, Majestic-12 [Bot], strucnjak9 i 63 gosta.