FK Sarajevo (opšte diskusije)
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)
Bas tako mortem
mma_hz
ma ja se osvrnuo na onu njihovu suplju da im igraju djeca al slazem se imaju oni finu ekipu i po mojem misljenju sezonu ce zavrsiti kao treci
mma_hz
ma ja se osvrnuo na onu njihovu suplju da im igraju djeca al slazem se imaju oni finu ekipu i po mojem misljenju sezonu ce zavrsiti kao treci
Ma kaka djeca,realno ovi sto im igraju stari su koliko i nasi..Delac,Marko,Cimi,radovac,dulja..Sarajevo22 je napisao/la:Bas tako mortem
mma_hz
Ma vidjeli su da ne moze sa djecom zato su i dosli Djelmic i Kokot..
Zadnja izmjena: mma_hz, dana/u 16 mar 2015, 16:12, ukupno mijenjano 1 put.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Eno imas negdje na s33 stranici da je nas prosjek citave ekipe par mjeseci stariji od zeljine...i oni su kao 5. najmladji a mi 7. ma ko da je to bitno,to me najmanje interesuje vjeruj mi,hocu rezultate pa makar mi Wagner igr'o 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
imate li drugu opciju za lijevog beka a da nije Protic? ne cini mi se kao idealna zamjena za Puzigacu, al' ajd'...
generalno, osim njega, imate sve igrace na raspolaganju?!
Borac ce da kombinuje sa sastavom, pocece sa Ruzicem na golu umjesto Avdukica i sa Jefticem umjesto Runica na stoperu... ukoliko Pilipovic ne bude spreman, na beka ce Subic...
a prenos ce mozda biti na EltaTV, ako ne prenos, snimak sigurno!
generalno, osim njega, imate sve igrace na raspolaganju?!
Borac ce da kombinuje sa sastavom, pocece sa Ruzicem na golu umjesto Avdukica i sa Jefticem umjesto Runica na stoperu... ukoliko Pilipovic ne bude spreman, na beka ce Subic...
a prenos ce mozda biti na EltaTV, ako ne prenos, snimak sigurno!
Ma kakvi mi, igraju nam dede. Kod vas su realno mladji igraci, kvalitetniji, nesto kao galaksija iznad. Prolazite u kupu sigurno, a onda borba za titulu.mma_hz je napisao/la:Ma kaka djeca,realno ovi sto im igraju stari su koliko i nasi..Delac,Marko,Cimi,radovac,dulja..Sarajevo22 je napisao/la:Bas tako mortem
mma_hz

-
- Kontakt:
Protić svakako da može i dobro odigrati, nije do sad ništa pokazao ali možda se i pokaže u srijedu ako bude u početnoj. Gledao sam ga dok je bio u Novom Pazaru i bio je jedan od boljih ali kao da je drugi igrač ovdje u Sarajevu. Ista situacija bila i sa Vušljaninom. Igrači koji su došli iz Srbije i tamo solidno igrali su ovdje preloši dok kad neki igrač iz naše lige ode u srpsku ligu, nigdje ga. Sjećam se dok je Purić rasturao u Čeliku, svi ga klubovi iz PL htjeli i on ode u Srbiju i nije mogao biti ni na klupi u Slobodi koja se borila za opstanak. I šteta, nije se popravio. 

Poslije miliona i mudrih poteza lepog mislio sam da ste napokon dostigli nas nivo. Grdno sam se prevario. Izvinite
Koliko je vasih (bivsih)omladinaca u repci ?
Nakon pola godine su se ponovo iskupili, nasli lafo dokaze, teorie i neke haj recimo argumente 

"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
-
- Kontakt:
Inšallah!OdaVeliki je napisao/la:Ma kakvi mi, igraju nam dede. Kod vas su realno mladji igraci, kvalitetniji, nesto kao galaksija iznad. Prolazite u kupu sigurno, a onda borba za titulu.mma_hz je napisao/la: Ma kaka djeca,realno ovi sto im igraju stari su koliko i nasi..Delac,Marko,Cimi,radovac,dulja..

Halali ali ja te baš ništa ne čujem od bagera na grbavici!lazar je napisao/la:Poslije miliona i mudrih poteza lepog mislio sam da ste napokon dostigli nas nivo. Grdno sam se prevario. Izvinite

Nemoj slušati, probaj pročitati
Ne može ni čitati od buke dekoncetriše galazar je napisao/la:Nemoj slušati, probaj pročitati

Sarajevo ljubavi moja!
@hilmo, ne moze Duljevic vise nastupati za u21.U ovim kvalifikacijama pravo nastupa imaju igraci rodjeni 94 i kasnije, a on je 93
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
Ma dobro malo se pretjeralo sa tim ima ovaj mali Mihojević ali **** ga vidjet če se ko se zajebao .Schwarz je napisao/la:@hilmo, ne moze Duljevic vise nastupati za u21.U ovim kvalifikacijama pravo nastupa imaju igraci rodjeni 94 i kasnije, a on je 93
Sarajevo ljubavi moja!
Dobro si, ja i zaboravio na to.Schwarz je napisao/la:@hilmo, ne moze Duljevic vise nastupati za u21.U ovim kvalifikacijama pravo nastupa imaju igraci rodjeni 94 i kasnije, a on je 93
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Ugasite bagere,nek se laza plaza
Cuj buka vas uspije dekoncentrisati. Pa niste valjda toliko glupi je.bem ga ja. Ako je bager nije bomba.
Da vam ipak mozda nije preteško pitanje ?
Da vam ipak mozda nije preteško pitanje ?
Ne znam jel neko ovo ranije postavio, a i vjerujem su vecina pogledali ovaj video, ali za one koji jos nisu:
" onclick="window.open(this.href);return false;
" onclick="window.open(this.href);return false;
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
lazo eto Velkoskog nosi nesto veeeeliiiikkooo za sve male isfrustrirane skidaj cega.
Pa kad uzmes samo primjer koliko hvalite malog Hadziahmetovica covjek na trenutak pomisli da se radi o Halilovicu iz Barce, ne moze ni jedna recenica proci da ga ne spomenete, i onda ide nasa skola nasa djeca, a kad uporedis Radovca i Hadziahmetovica koja je razlika: RAdovac stariji godinu dana, ima preko 50 utakmica za prvi tim Sarajeva, mladi reprezentativac i kapiten, standardni igrac u prvih 11 u Sarajevu, mali milion zainteresovanih i ponuda za njega, ali sta imam nabrajati vise, vi ga se odlicno sjecate 1 2 3 jeli tako?
Puni ste suplje i lazi, u keje ste sto je najgore sami sebe uvjerili...
Zeljina zivotna filozofija ili ti ga nacin zivljenja kako ono vi sarkasticno kazete sa 500 aktivnih clanova

Zeljina zivotna filozofija ili ti ga nacin zivljenja kako ono vi sarkasticno kazete sa 500 aktivnih clanova

Pa ti i tebi slicni lazete sebe vec 10 godina da osvajate ligu, da ste galaktikosi, da ste ne znam ni ja sta, pa ko vam sta kaze? Mi se samo sprdamo s vama, i vasim osvajanjem titule svake godine prije prvenstva i u pauzi. Vi ste nama jednostavno predmet za sprdanje.amidzaTan je napisao/la:Pa kad uzmes samo primjer koliko hvalite malog Hadziahmetovica covjek na trenutak pomisli da se radi o Halilovicu iz Barce, ne moze ni jedna recenica proci da ga ne spomenete, i onda ide nasa skola nasa djeca, a kad uporedis Radovca i Hadziahmetovica koja je razlika: RAdovac stariji godinu dana, ima preko 50 utakmica za prvi tim Sarajeva, mladi reprezentativac i kapiten, standardni igrac u prvih 11 u Sarajevu, mali milion zainteresovanih i ponuda za njega, ali sta imam nabrajati vise, vi ga se odlicno sjecate 1 2 3 jeli tako?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Zeljina zivotna filozofija ili ti ga nacin zivljenja kako ono vi sarkasticno kazete sa 500 aktivnih clanova![]()
Ti kad bi sam procitao sad ovu glupost sto si napisao, smijao bi se sam sebi 2 dana, kako se mi vama smijemo. Galaktikosi

Trenutno korisnika/ca: MostarNeretva i 6 gostiju.