FK Sarajevo (opšte diskusije)
Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)
Bilbija je samo uzvrati, nakon što mu je jedan navijac opsovao Tamaru.
Manite se komšija i njihove šuplje, zar ne vidite da pokušavaju da unesu što više negativne energije. Prave problem tamo gdje ga nema, samo da bi uspjeli u toj namjeri.
Manite se komšija i njihove šuplje, zar ne vidite da pokušavaju da unesu što više negativne energije. Prave problem tamo gdje ga nema, samo da bi uspjeli u toj namjeri.
Das Ist Walter
Ma nije niko.dobar bio za vrijeme i poslije tekme protiv borca. Bokijev ispad i ponasanje poslije crvenog je na nivou neandertalca, ali opet ja sve to razumijem, balkanci smo i fitilj nam je prekratak. Yebajga. A vi sto hocete da unesete nemir i.neke tenzije medju nama, vratite se u svoje misje rupe odakle ste izgmizali prije 5 dana.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Apsolutno se slazemSabinho je napisao/la:Ko je to sta pametovao?duskajurisic je napisao/la:
Samo za ovog sto misli da je pametan, evo ti stutgartovih navijaca.Po meni, nasi igraci su duzni nakon svake tekme otici pred sjevernu tribinu.

@ A sto se tice Bilbije on je meni na listi igraca koji su za noge ..
Ti si opet šampion !
Nije Bilbija psovao navijacu ili navijacim. Eto vas lazete kao Adilovic i Bogicevic.
Hajmo sad zajedno: Nemanja srbine Horde su uz tebe!
Hajmo sad zajedno: Nemanja srbine Horde su uz tebe!
Otkud ti infu?Baja_Zvjerka je napisao/la:I ja sam nasao na drugom forumu:
Pa prisla su 3 igraca poslije utakmice nasim navijacima u kafani na stadionu isto.......pa svasta srali i pricali, sreca ih je spasila da je neko poslao Dinu S. tamo da ih "goni" kuci.......prije nego su dobre batine trebali fasovat, iako su nasi igraci, psujem im sve, samo necu da pisem jer nisu vrijedni mog bana ovdje......
SRAM I STID IH BILO - dosli u kafanu pa protiv Korde i Hordi Zla pricaju.......
Neka neka, sve se vraca, sve se placa.......Pa eto ko govori istinu, pokazat ce se... Ko zna kakve su tu rijeci pale i optuzbe, uglavnom, sa vama nikad dosadno...Istina je sljedeca i nemojte vise pisati gluposti. Nakon treninga igrači su krenuli kući, među njima su bila i ova trojica. Bukvalno su izvađeni iz auta i dovedeni u kafanu prekoputa parkinga da im se očita bukvica. To je malo potrajalo, pa je neko i javio Dini, koji je došao da vidi šta se dešava. Dakle nisu oni prišli navijačima i žalili se, nego su zarobljeni, što i jeste jedina istina. Šta su pričali nije ni bitno, njima je djelovalo kao da spašavaju živu glavu i sigurno da im nije bilo prijatno. Bukvica im je svakako trebala, al' nije istina da su sami prišli i počeli sa pričom protiv ovoga ili onoga. Neka tu svaka priča prestane, imaju ljudi u klubu koji sve znaju i koji će rješiti te probleme na najbolji mogući način.
@hitman mi je svjedok da se sve desilo ovako kako sam i napisao. Čuli smo se oko ove situacije i prije nego što je @KRV bilo šta napisao.
Lijep pozdrav i ne mahalajte više tako vam Boga!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Superkup - 1996/1997
Gori su ovi nasi debili sto se primaju na njegovu pricu. Bilbija nije psovao navijacima (u mnozini) nego se svadjao sa debilom koji ga je citavu utakmicu vrijedjao. I cuj ovog molim te ON ima nekakav spisak koji igraci trebaju dobiti nogu Bratev kada im ti budes davao plate onda mozes praviti spisak.Gojkara je napisao/la:Hjojj, malenog iskompleksiranog dušmana, došao si ovdje da se sladiš seljačkim pričama rekla-kazalaBaja_Zvjerka je napisao/la:A sta cemo sa ovom trojicom sto su vrijedjali navijace i Kodru u kafani?
-
- Kontakt:
Nisam siguran da li je negdje na forumu vec napisano,ali ako nije evo vijest za one navijace Sarajeva koji imaju Elta kablovsku ili txtv.kablovsku iz Tuzle .
U srijedu na kanalu Elta HD najavljen je direktan prenos utakmice Borac-Sarajevo!
U srijedu na kanalu Elta HD najavljen je direktan prenos utakmice Borac-Sarajevo!
Naravno da imam, ja nisam rekao da cu ih ja nogirati i da ima dajem plate vec to su igraci koji su ili za klupe ili za noge. Bilbiju je raja trpila dugo vremena i nema potrebe da se to radi vise kada u ekipi imamo bolje igrace za klasu.gumiflex je napisao/la: I cuj ovog molim te ON ima nekakav spisak koji igraci trebaju dobiti nogu Bratev kada im ti budes davao plate onda mozes praviti spisak.
Nije prvi put da se Bilbijia raspravlja sa navijacima na tribini i dosta ga vise.
A pridruziti mu se slobodno mogu Baric i Berberovic.
Ti si opet šampion !
A da te pitam nesto, je li tebi normalno da ti od 30. minute neko psuje sestru, porodicu cetnicku?simon je napisao/la:Naravno da imam, ja nisam rekao da cu ih ja nogirati i da ima dajem plate vec to su igraci koji su ili za klupe ili za noge. Bilbiju je raja trpila dugo vremena i nema potrebe da se to radi vise kada u ekipi imamo bolje igrace za klasu.gumiflex je napisao/la: I cuj ovog molim te ON ima nekakav spisak koji igraci trebaju dobiti nogu Bratev kada im ti budes davao plate onda mozes praviti spisak.
Nije prvi put da se Bilbijia raspravlja sa navijacima na tribini i dosta ga vise.
Superkup - 1996/1997
Superkup - 1996/1997
-
- Kontakt:
Taj majmun sto je spomonjo Tamaru Bilbiji je navijac malenih
takticki je poslan da unese nemir kako izmedju igraca tako i izmedju navijaci -igraci.
Na sve su spremni iz navijacke grupe sto sebe zovu manijaci.
Bilo je tu jos nekih petokolonaskih info i dobacivanja od strane ovog istog navijaca zeleznicmara
takticki je poslan da unese nemir kako izmedju igraca tako i izmedju navijaci -igraci.
Bilo je tu jos nekih petokolonaskih info i dobacivanja od strane ovog istog navijaca zeleznicmara
A joj debila!Sarajevo22 je napisao/la:Taj majmun sto je spomonjo Tamaru Bilbiji je navijac malenih

Nije Bilbija psovao nego Kokot

Koji si ti konj ahahahahah
- plavipatriota
- Kontakt:
Hahahahahahahahahaha
- plavipatriota
- Kontakt:
Sta je CIA za Manijake...
Naravno da nije, ja sam vec pisao da se ti isti strucnjaci koji psuju nasim igracima trebaju odstraniti sa tribine jer tako je svaku utakmicu.amorovski je napisao/la:A da te pitam nesto, je li tebi normalno da ti od 30. minute neko psuje sestru, porodicu cetnicku?simon je napisao/la:Naravno da imam, ja nisam rekao da cu ih ja nogirati i da ima dajem plate vec to su igraci koji su ili za klupe ili za noge. Bilbiju je raja trpila dugo vremena i nema potrebe da se to radi vise kada u ekipi imamo bolje igrace za klasu.gumiflex je napisao/la: I cuj ovog molim te ON ima nekakav spisak koji igraci trebaju dobiti nogu Bratev kada im ti budes davao plate onda mozes praviti spisak.
Njemu je data sansa da pokaze sta zna, istrpili smo ga cijelu sezonu, imao je podrsku svih navijaca moje misljenje je da nije zadovoljio i da nas je vise puta njegova igra kostala, istina dao je i bitnih golova i asistencija ali dao je i Velkoski ali opet Bilbija ima prednost kako ni sam ne znam ali sada kada u ekipi imamo bolje igrace nema potrebe opet prolaziti kroz isto.
Ti si opet šampion !
Sjecam se Selimovica kad ste uletili Borcu na teren sa Bakljom prisao debil kao ti tribini i kaze ovo je Amar Osim nastimaoSarajevo22 je napisao/la:Onaj ko te budi ujutro ne kaze da sam to sto ti mislis
debilu

Amar iz Katara preko skajpa psovao Bilbiji ahahahaha
FK Sarajevo (opšte diskusije)
Western razguli.
Ispravka, pomijeso sam ga sa "westherc".. Al
Ispravka, pomijeso sam ga sa "westherc".. Al
Zadnja izmjena: amorovski, dana/u 16 mar 2015, 15:07, ukupno mijenjano 1 put.
Superkup - 1996/1997
Superkup - 1996/1997
Ma stavit cu se na poziciju igraca.. Vala da meni neko u oci psuje blizu familiju, skocio bih na njega, pogotovo ako su moji navijaci.. Ko si da ti to spominjes?
Mozes ostavljati komentar na utakmicu, iznijeti nezadovoljstvo, al psovati nekome blizu familiju, to niko pri zdravoj savjesti ne moze podnijeti...
A ovo pichka, debilu, kretenu, pojma nemas, izadji, glupanee, itd itd to je vec "normalno" za podnijeti...
Mada mi balkanci ne znamo nista osim psovanjaa...
Mozes ostavljati komentar na utakmicu, iznijeti nezadovoljstvo, al psovati nekome blizu familiju, to niko pri zdravoj savjesti ne moze podnijeti...
A ovo pichka, debilu, kretenu, pojma nemas, izadji, glupanee, itd itd to je vec "normalno" za podnijeti...
Mada mi balkanci ne znamo nista osim psovanjaa...
-
- Kontakt:
Hahahaha
znaci ti si bio na toj utakmici gledo Sarajevo i cuo Selimovica da to govori. Da nisi i sad bio na utakmici il ako jesi moguce da si navijac boraca
Dje ja spomenuh tog papka iz katara
Debilu
znaci ti si bio na toj utakmici gledo Sarajevo i cuo Selimovica da to govori. Da nisi i sad bio na utakmici il ako jesi moguce da si navijac boraca
Dje ja spomenuh tog papka iz katara
Debilu
-
- Kontakt:
@western
jesi se to ti prepozno , pa ti si taj sto psuje sa tribine Bilbiji, debilu
jesi se to ti prepozno , pa ti si taj sto psuje sa tribine Bilbiji, debilu
Nije Bilbija psovao. Lazu Adilovic i Bogicevic.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.