Ja mislim da mi pomalo neke igrace me mozemo do vijeka ma osnovu projasnjih igara gotivit..To vazi za: Seju,Vedu ,Ne znam ima li ih jos

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Iduci selektor ce objavljivati spisak preko holograma.hz1987 je napisao/la:jbt koji skok u tehnologiji u pola godine izmedju 2 selektora. da hoce taj skok biti u igri i taktici - mirno bih docekao svaku narednu utakmicu
1.) Objasnio da je jos rovit i da zbog toga nije na spisku.Kobe Bryant je napisao/la:1. Zašto nema Kolašinca ?
2. Ako treba 4 napadač i neko povezan sa željom što onda nije Hodžić iz Dinama koji je duplo kvalitetniji ?
3. Šta rade: Vršajević , Vranješ , Tino , Višća, Dujković, Hadžić ? (možda od Tine bude nekad nešta , ali zasad ništa)
4. Vrančić zar nije dobio pasoš , zašto nije u sastavu ?
BozePetra je napisao/la:Pa zar Seo fakat nije dovoljno oporavljen?
da, nazalost i to se gleda .to se ne moze promjeniti kako je tako je ,mozda nekadScholl je napisao/la:Zasto ratko dujkovic. Jesmo li toliko zaostali da jos uvijek gledamo taj nacionalni kljuc. Pa jbm nek igra 11 pravoslavaca u prvoj ako su najbolji i ako zasluzuju. Kad cemo se uozbiljiti
Bosna•••Bayern•••Radnicki
Decko odigrao tek jedan mec za SO4 i to u augustu prosle godine.1. Zašto nema Kolašinca ?
calcio je napisao/la:Iduci selektor ce objavljivati spisak preko holograma.hz1987 je napisao/la:jbt koji skok u tehnologiji u pola godine izmedju 2 selektora. da hoce taj skok biti u igri i taktici - mirno bih docekao svaku narednu utakmicu![]()
Nadam se samo da nece tako voditi i utakmice...
Zasto bih plakao? Ne smije se covjek vise ni nasaliti..BozePetra je napisao/la:calcio je napisao/la:Iduci selektor ce objavljivati spisak preko holograma.hz1987 je napisao/la:jbt koji skok u tehnologiji u pola godine izmedju 2 selektora. da hoce taj skok biti u igri i taktici - mirno bih docekao svaku narednu utakmicu![]()
Nadam se samo da nece tako voditi i utakmice...
Slobodno plači
bhsport je napisao/la:1.) Objasnio da je jos rovit i da zbog toga nije na spisku.Kobe Bryant je napisao/la:1. Zašto nema Kolašinca ?
2. Ako treba 4 napadač i neko povezan sa željom što onda nije Hodžić iz Dinama koji je duplo kvalitetniji ?
3. Šta rade: Vršajević , Vranješ , Tino , Višća, Dujković, Hadžić ? (možda od Tine bude nekad nešta , ali zasad ništa)
4. Vrančić zar nije dobio pasoš , zašto nije u sastavu ?
2.) Slazem se za Ratka, ostale ne moze otpiliti odmah, mada Ščavi treba biti unutar ekipe kao i Tino. Vranjes je poceo igrati i kao takav je legitiman kandidat za stopera i desnog beka.
4.) Jos nije sređeno sve.
Što se tiče tehnologije imamo selektora u skladu sa vremenom u kojem zivimo, ne onog koji je zapeo u 75. godini.
sunjicbraco je napisao/la:Na Mešinom spisku za navedena dva susreta se nalaze:
Asmir Begović![]()
Ibrahim Šehić![]()
Ratko Dujković![]()
Mensur Mujdža![]()
Emir Spahić![]()
Ermin Bičakčić![]()
Ervin Zukanović![]()
Avdija Vršajević kuknjava
Ognjen Vranješ![]()
Edin Cocalić![]()
Senad Lulić![]()
Edin Višća![]()
Izet Hajrović![]()
Muhamed Bešić![]()
Miralem Pjanić![]()
Anel Hadžić![]()
Haris Medunjanin![]()
Sanjin Prcić![]()
Gojko Cimirot![]()
Tino Sušić![]()
Sejad Salihović![]()
Edin Džeko![]()
Vedad Ibišević![]()
Milan Đurić![]()
Riad Bajić![]()
Za susrete protiv Austrije Baždarević je pozvao Tonija Šunjića i Semira Štilića
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, TMovac i 9 gostiju.