Malo sam se ohladio pa sad da nešto napišem.Osjećaji su pomješani kao i kod većine ali preovalada nekakva gorčina i žal za bodovima a naročito nakon ostalih rezultata koji su nam išli na ruku.
Mislim kad se sve sagleda da je Mišo Krstičević ispao ovdje žrtva iako je možda ponajmanje kriv.Kako sam reče od prvog dana je dočekan na nož i to je istina.Ali za takav doček nije kriv Mišo Krstičević nego uprava i njen otkaz Branku Karačiću i za to kažem Mišo je ispao žrtva.Onoliko žući i psovki sručiti na trenera nakon samo tri službene utakmice , od kojih nijednu nije izgubio , je apsurdno i nije mu lako sigurno ali s druge strane ja razumijem i navijače s obzirom na atmosferu i način na koji se sve odigralo oko odlaska starog i dolaska novog trenera.Ali da se razumijemo način na koji se neki tzv. navijači obraćaju sadašnjem treneru Zrinjskog je ispod svake normalne ljudske razine.Da je ostalo danas 1-0 puno bi manje bilo žući ili da je savladan Velež .Rezultat sve drži.
Mislim da je trenutno prava adresa za kritike uprava kluba koja je preuzela rizik sa novim trenerom pa sada neka preuzme i odgovornost i zaštite trenera.Ja i sada tvrdima da je ovo (bar za mene) jedna od boljih ako ne i najbolja uprava Zrinjskog od reaktiviranja kluba na ovamo , naravno , ako se izuzme otkaz Branku Karačiću.Ni sam otkaz nije sporan koliko način na koji su čovjeka otpustili i morali su znati i biti svjesni da je rizik prevelikpa sad neka se yebu.
Daleko od toga da Mišo nema odgovornosti naročito nakon današnjeg rezultata a posebno igre ali ni Brana nije blisato na početku.
Mislim da će se većina složiti sa mnom da je osnovna zamjerka treneru to što nema konstantnog sastava i sustava koji igramo.Bar da se zna otprilike 8-9 njih koji će počinjati većinu utakmica.Mjenjanje 4-5 igrača od utakmice do utakmice ne vodi ničemu.
Dujković kao golman ,bekovi Zlatić i Stojkić,stoperi Mevlja i Graovac , sredina Muminović,Vučina , Crnov i Todorović te naprijed Nikolić i Kordić.Ovdje pridodati normalno Denija ,Đurića ako je spreman pa i Radeljića koji se barem uvijek silno trudi i bori i to je za sada to.A ostalo neka se vidi na treningu uostalom tek su tri službene utakmice iza nas i sigurno će netko iskočiti možda Aćimović,Vukomanović ili netko treći.Ja više ne mogu pohvatati sve igrače koje imamo na spisku.Treba nam dugačka klupa ali ne na ovakav način.Ljudi na tribinama pogadjaju tko je na terenu , tko na klupi a tko na tribinama.
Ja sam po prirodi optimist ali ova atmosfera koja je trenutno stvorena oko kluba ne sluti na dobro i teško će se igrači koncetrirati na utakmice ako se nešto žestoko ne promjeni.Može li ta promjena ili prekretnica biti prolaz u kupu u srijedu ? Ne znam , možda ali mislim da ni to neće dugoročno riješiti probleme nego ih samo odgoditi i gurnuti pod tepih.
Ali bez obzira na sve idemo dalje kao i prije jer treneri,igrači ,uprave dolaze i odlaze a Zrinja ostaje a uz njega i mi koji ga volimo bez obzira na sve.
"A tko sluša mene, bezbrižan ostaje i spokojno živi bez straha od zla."