Idemo RAja u srijedu svi na tekmu.
FORZA!

brate svakom svoja konta ali ja se ni sekunde neslazem uvezi toga da se liga do kraja sezone igra reda radi... jashta je nego feja trebao igrat sa prvom postavom i ginut za sva 3 boda! tako je trebao i u prvom kolu, nema tog koji me moze ubijedit da nismo za 5 klasa bolji od drine i mladosti i da ih sigurno trebamo dobit ako igraci daju sve od sebe i ako im je naredjeno da ginu a ne da igraju da bi se cuvali za kup.. evo sve i jedna ekipa koja je ispred nas na tabeli je do sad propustala bodove a mi smo umedjuvremenu igrali sa dvije mozda i najlosije ekipe u ligi i od toga imamo samo bod za dva kola!rodjenisa je napisao/la:Evo da malo prokemantarisem zbivanja od juce i da se osvrnem malo na tekmu u Srijedu.
Bas kako sam prije par dana najavio,jucerasnja utakmica mi je bila bitna u toliko da se niko ne povrijedi i da nam se kljucni igraci malo odmore nakon teske tekme pod BB.Evo fala Bogu nije se niko povrijedio ali sam poprilicno iznenadjen cinjenicom da smo igrali skoro pa u najjacem sastavu.Moram priznati da sam zbog toga malo ljut na Feju,valjda zna sta nas ogromna vecina misli i sta ocekujemo od uzvrata kupa.necu puno galamiti ali eto ostaje da vidimo sta je to zamislio sa ovom cudnom odlukom da igra sa najjacim sastavom jednu gotovo nebitnu utakmicu.I ne bih se slozio sa misljenjem da je takva odluka cin moralnog odnosa prema nasim protivnicima,mi prije svega treba da gledamo nase interese,a prioritetni nam je prolaz u polufinale kupa BIH.Evo kako rekoh sacekacu Srijedu,mozda je ovo ipak bila dobra odluka u smislu dodatnog uigravanja linija.
Jedno sam siguran,u Srijedu svim raspolozovim snagama obezbjediti prolaz dalje,ove su nam kone u velikom padu forme,rezultata i neka se ta tendencija nastavi i nakon Srijede.Sinoc i danas u razgovoru s ljudima u Mostaru stekao sam dojam da ce posjeta biti dobra,mnogi ce nakon dugo vremena ponovo na stadion,ljudi su puni nade i optimizma,tako da bi bilo sjajno iskoristiti sansu za ostanak pozitivne atmosfere oko kluba i vece posjete u buducnosti.Ne zelim nekim eufornicnim izjavama praviti nekakav dodatni pritisak na ekipu,siguran sam da su svi u klubu svjesni sanse i da cemo udruzenim snagama izvojevati konacnu pobjedu.
Forza Velez ljubavi moja
Objasnio covjek...mikki21 je napisao/la:brate svakom svoja konta ali ja se ni sekunde neslazem uvezi toga da se liga do kraja sezone igra reda radi... jashta je nego feja trebao igrat sa prvom postavom i ginut za sva 3 boda! tako je trebao i u prvom kolu, nema tog koji me moze ubijedit da nismo za 5 klasa bolji od drine i mladosti i da ih sigurno trebamo dobit ako igraci daju sve od sebe i ako im je naredjeno da ginu a ne da igraju da bi se cuvali za kup.. evo sve i jedna ekipa koja je ispred nas na tabeli je do sad propustala bodove a mi smo umedjuvremenu igrali sa dvije mozda i najlosije ekipe u ligi i od toga imamo samo bod za dva kola!rodjenisa je napisao/la:Evo da malo prokemantarisem zbivanja od juce i da se osvrnem malo na tekmu u Srijedu.
Bas kako sam prije par dana najavio,jucerasnja utakmica mi je bila bitna u toliko da se niko ne povrijedi i da nam se kljucni igraci malo odmore nakon teske tekme pod BB.Evo fala Bogu nije se niko povrijedio ali sam poprilicno iznenadjen cinjenicom da smo igrali skoro pa u najjacem sastavu.Moram priznati da sam zbog toga malo ljut na Feju,valjda zna sta nas ogromna vecina misli i sta ocekujemo od uzvrata kupa.necu puno galamiti ali eto ostaje da vidimo sta je to zamislio sa ovom cudnom odlukom da igra sa najjacim sastavom jednu gotovo nebitnu utakmicu.I ne bih se slozio sa misljenjem da je takva odluka cin moralnog odnosa prema nasim protivnicima,mi prije svega treba da gledamo nase interese,a prioritetni nam je prolaz u polufinale kupa BIH.Evo kako rekoh sacekacu Srijedu,mozda je ovo ipak bila dobra odluka u smislu dodatnog uigravanja linija.
Jedno sam siguran,u Srijedu svim raspolozovim snagama obezbjediti prolaz dalje,ove su nam kone u velikom padu forme,rezultata i neka se ta tendencija nastavi i nakon Srijede.Sinoc i danas u razgovoru s ljudima u Mostaru stekao sam dojam da ce posjeta biti dobra,mnogi ce nakon dugo vremena ponovo na stadion,ljudi su puni nade i optimizma,tako da bi bilo sjajno iskoristiti sansu za ostanak pozitivne atmosfere oko kluba i vece posjete u buducnosti.Ne zelim nekim eufornicnim izjavama praviti nekakav dodatni pritisak na ekipu,siguran sam da su svi u klubu svjesni sanse i da cemo udruzenim snagama izvojevati konacnu pobjedu.
Forza Velez ljubavi moja![]()
da smo obe dobili bili bi 2 boda iza olimpica i borca, 5 iza zelje, 6 iza kona, 7 iza sarajeva i 9 iza sirokog.. a svi nam oni, osim olimpica kojeg svake godine dobijemo na otoci, dolaze na megdan na nas stadion i sanse za top 4 i evropu kroz ligu bi bile velike i ne bas nerealne.. ovako su sve karte bacene na kup i ako kojim slucajem samo jednu tekmu lose odigramo, nebudemo imali srece taj dan, itd itd, sve propada u vodu! ova situacija je dovela do toga da je tekma protiv kona sad u srijedu tekma za bit ili nebit, tekma na noz i tekma gdje igraci u glavama od prve sekunde imaju da ako neprodju sjebali su sezonu! ako neprodjemo u srijedu sezona je gotova za nas i to je za mene nedopustivo da se dopusti da se sezona svede na jednu utakmicu! a cak i da kone izbacimo u srijedu opet imaju dvi tekma u polufinalu sa sarajevom, borcem, olimpicom, sirokim.. i opet tu treba u dvi tekme dobit! pa kad to rijesis opet u finalu isti scenario, opet dvi tekme protiv jake ekipe!! prerano su iz kluba ligu zrtvovali za kup, haj da je jedino finale ostalo pa bi i skontao ali tek smo u drugoj tekmi 1/4 finala i imaju jos 3 tekme do finala, normalno ako dodjemo do njega...
i jeli sirokom bilo bolje? nije brate, izgubili i ligu i kup i ostali mahajuci ruka! a to za nas i kup sa celikom je bas dokaz onom o cemu ja pricam, nadigrali celik u obe tekme ali ispali od realno dosta losije ekipe od nas u tom trentku! kup je kup svasta se moze desit.. a ove sezone nema ekipa kao celik da su ostale u kupu, to jest ekipa od koji smo mi realno bolji na papiru.. sve i jedna ekipa koja bude igrala u polufinalu ce bit favorit protiv nas, barem blagi(borac (ako prodje sarajevo, olimpic).. pa zato moje pitanje jeli lakse dobit po jednom mladost i drinu nego 2 puta naprimjer siroki? jer nas kup i jest malo poseban sa svojim sistemom igranja 2 tekme u svakom kolu i puno je teze iznenadit favorita preko dvi tekme nego da je klasicni kup sistem gdje se igra jedna..rodjenisa je napisao/la:@miki21 brat moj,svi mi imamo svoje misljenje i neke argumente za isto.Ja sam buraz sit nerealnih ambicija i ocekivanja i radije bih se posvetio necemu sto ce nam donijeti vise radosti ,vise pozitive pa sam zbog toga iznio misljenje kakvo jesam.Svjestan sam ja da je ovo moje pomalo kocka,ali ponekad i na kocki uzmes,a puno smo mi prosuli bodova ranije ,kad smo jaci bili igracki.Recimo ja kontam da ce nas eventualni prolaz u polufinale mobilisati i donijeti toliko potrebnu pozitivnu atmosferu.Sjeti se da je Siroki prosle godine zrtvovao kup zarad borbe za titulu,Siroki koji je za koplje iznad nas evo 20 godina sebi bira sta mu je bolje,a kamo li mi da se mislimo.Da ne spominjem proslogodisnje greske oko naseg postenog nastupa u prvenstvu,pa ispasmo od Celika u istoj fazi takmicenja.Nekad treba malo taktizirati
Drug moj,ovo podvuceno je kljucna recenica mog predhodnog posta,svjestan svih nasih problema u ovoj takmicarskoj sezoni.Dakle i ja sam nezadovoljan zbog naseg trenutnog plasmana na tabeli,ali smo trenutno veoma blizu prolaska u polufinale kupa,takmicenja preko kojeg mozda mozemo u Evropu,MOZDA.Ovo nam se nudi trenutno,3 boda iz Ugljevika = nistamikki21 je napisao/la:i jeli sirokom bilo bolje? nije brate, izgubili i ligu i kup i ostali mahajuci ruka! a to za nas i kup sa celikom je bas dokaz onom o cemu ja pricam, nadigrali celik u obe tekme ali ispali od realno dosta losije ekipe od nas u tom trentku! kup je kup svasta se moze desit.. a ove sezone nema ekipa kao celik da su ostale u kupu, to jest ekipa od koji smo mi realno bolji na papiru.. sve i jedna ekipa koja bude igrala u polufinalu ce bit favorit protiv nas, barem blagi(borac (ako prodje sarajevo, olimpic).. pa zato moje pitanje jeli lakse dobit po jednom mladost i drinu nego 2 puta naprimjer siroki? jer nas kup i jest malo poseban sa svojim sistemom igranja 2 tekme u svakom kolu i puno je teze iznenadit favorita preko dvi tekme nego da je klasicni kup sistem gdje se igra jedna..rodjenisa je napisao/la:@miki21 brat moj,svi mi imamo svoje misljenje i neke argumente za isto.Ja sam buraz sit nerealnih ambicija i ocekivanja i radije bih se posvetio necemu sto ce nam donijeti vise radosti ,vise pozitive pa sam zbog toga iznio misljenje kakvo jesam.Svjestan sam ja da je ovo moje pomalo kocka,ali ponekad i na kocki uzmes,a puno smo mi prosuli bodova ranije ,kad smo jaci bili igracki.Recimo ja kontam da ce nas eventualni prolaz u polufinale mobilisati i donijeti toliko potrebnu pozitivnu atmosferu.Sjeti se da je Siroki prosle godine zrtvovao kup zarad borbe za titulu,Siroki koji je za koplje iznad nas evo 20 godina sebi bira sta mu je bolje,a kamo li mi da se mislimo.Da ne spominjem proslogodisnje greske oko naseg postenog nastupa u prvenstvu,pa ispasmo od Celika u istoj fazi takmicenja.Nekad treba malo taktizirati
RodjeniiBrato je napisao/la:Fino,fino![]()
![]()
![]()
druze nemoj pogresno shvatit, nista ruzno ni agresivno nisam mislio, zdrava diskusija nikom neskodi! ja imam svoj pogled, ti svoj a zajednicki ja mislim da se mozemo slozit da se neslazemo i to je to!rodjenisa je napisao/la:@Red One duzan sam ti i zahvalu za izvjestaj,ali i izvinjenje sto to nisam spomenuo u predhodnom postu.Malo sam se zanio u ovoj diskusiji sa drugom @miki 21.Sorry jos jednom
Evo da se kratko osvrnem na ovo tvoje pitanje.zizu1991 je napisao/la:Pa kako takav projekt da doživi kolaps?
Drug vjeruj da se nema vremena da bi se trosilo na nebuloze pojedinaca, neka idu kuci i tamo se istresaju na svojim najmilijima.Cernica je napisao/la:Pala nemas sta izigravat policajca nabijes ga nogom iz grupe i cao đaci. Nisam nikad pisao po njoj ali sam cesto znao uci i nasmijat se mostarskim izvalama i sjetit se ljudi koje nisam vidio 25 godina,koje sam cak bio i zaboravio. Ako vam 5-10-15 ljudi moze razjebat grupu onda neznam
Brat razumijem te u potpunosti. Zao mi je ali postujem vase odluke jer vi znate najbolje. Živio tebraPala je napisao/la:Drug vjeruj da se nema vremena da bi se trosilo na nebuloze pojedinaca, neka idu kuci i tamo se istresaju na svojim najmilijima.Cernica je napisao/la:Pala nemas sta izigravat policajca nabijes ga nogom iz grupe i cao đaci. Nisam nikad pisao po njoj ali sam cesto znao uci i nasmijat se mostarskim izvalama i sjetit se ljudi koje nisam vidio 25 godina,koje sam cak bio i zaboravio. Ako vam 5-10-15 ljudi moze razjebat grupu onda neznam
Vise volimo trositi ovo malo vremena koje imamo na aktivnosti vezane za konkretnu pomoc (a to cemo sigurno nastaviti da radimo) nego da se morimo sa kojekakvim idiotima i njihovim nacinima razmisljanja.
Pala da se i ja uključim u diskusiju. Pročiato sam na ovoj grupi da će se uskoro obznaniti aktivnosti u vezi pomoći klubu u izgradnji krova na centralnoj tribini. Pošto se ova grupa zatvara kako da saznamo kada i gdje da se počne sa uplatama?Pala je napisao/la:Drug vjeruj da se nema vremena da bi se trosilo na nebuloze pojedinaca, neka idu kuci i tamo se istresaju na svojim najmilijima.Cernica je napisao/la:Pala nemas sta izigravat policajca nabijes ga nogom iz grupe i cao đaci. Nisam nikad pisao po njoj ali sam cesto znao uci i nasmijat se mostarskim izvalama i sjetit se ljudi koje nisam vidio 25 godina,koje sam cak bio i zaboravio. Ako vam 5-10-15 ljudi moze razjebat grupu onda neznam
Vise volimo trositi ovo malo vremena koje imamo na aktivnosti vezane za konkretnu pomoc (a to cemo sigurno nastaviti da radimo) nego da se morimo sa kojekakvim idiotima i njihovim nacinima razmisljanja.
AlemC85 je napisao/la:Pala da se i ja uključim u diskusiju. Pročiato sam na ovoj grupi da će se uskoro obznaniti aktivnosti u vezi pomoći klubu u izgradnji krova na centralnoj tribini. Pošto se ova grupa zatvara kako da saznamo kada i gdje da se počne sa uplatama?Pala je napisao/la:Drug vjeruj da se nema vremena da bi se trosilo na nebuloze pojedinaca, neka idu kuci i tamo se istresaju na svojim najmilijima.Cernica je napisao/la:Pala nemas sta izigravat policajca nabijes ga nogom iz grupe i cao đaci. Nisam nikad pisao po njoj ali sam cesto znao uci i nasmijat se mostarskim izvalama i sjetit se ljudi koje nisam vidio 25 godina,koje sam cak bio i zaboravio. Ako vam 5-10-15 ljudi moze razjebat grupu onda neznam
Bravo @Pala drug,odlicno si to rekao.Ja sam prije nekog vremena sam napustio grupu,mada sam mogao ostati pasivan i ponekad nesta procitati.Ali stvari koje su se desavale u poslijednje vrijeme sugerisale su na ovakav scenarij.Ja mislim da je tamo bilo ljudi kojima je bio zadatak da ruse i miniraju ideje,akcije dobrih ljudi koji su za Velez toliko dobra dali.Ja sam i na ovom forumu govorio da cemo se morati obracunati sa pojedincima koji ruse Velez .Nemam ja apsolutno nista protiv kritike i konstruktivne rasprave ali ljudi vrijedjaju,lazu,neargumentovano napadaju pojedince gdje i laik moze zakljuciti da se radi o licnim animozitetima pojedinaca.Svi bi nesto mjenjali a nemaju prijedloga kako i sta a uz to tu prednjace debili koji qrcem nisu mrdnuli da pomognu.Ne ide to takoPala je napisao/la:Drug vjeruj da se nema vremena da bi se trosilo na nebuloze pojedinaca, neka idu kuci i tamo se istresaju na svojim najmilijima.Cernica je napisao/la:Pala nemas sta izigravat policajca nabijes ga nogom iz grupe i cao đaci. Nisam nikad pisao po njoj ali sam cesto znao uci i nasmijat se mostarskim izvalama i sjetit se ljudi koje nisam vidio 25 godina,koje sam cak bio i zaboravio. Ako vam 5-10-15 ljudi moze razjebat grupu onda neznam
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.