SportSport.ba Kup rasprava
Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
Re: SportSport.ba Kup rasprava
Pošteno sam namučio Pjetlove. 

"Beware the stare of Mary Shaw. She had no children, only dolls. If you see her in your dreams, make sure you never ever scream, or she'll cut your tongue out at the seam"
da si bolje tipovao, prošli bismo daljeGarfield je napisao/la:Pošteno sam namučio Pjetlove.

- legenda reala
- Kontakt:
znači u 1/4 finalu, na staru mušteriju Delfine 

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Kako igramo ove sezone i Parma bi nas dobila bez problemaGarfield je napisao/la:Pošteno sam namučio Pjetlove.

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Evolution87
- Kontakt:
I sta ce biti sa ovom nasom utakmicom? 

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Još je u proceduri, trebala bi biti danas-sutra obavijest!Evolution87 je napisao/la:I sta ce biti sa ovom nasom utakmicom?
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Da su iz ekipe "Primitivci" svi odigrali kako treba i pogodili više od 3 rezultata, opet bi im se upisala služba 3:0 jer se protivnik nije pojavio, dakle ne bi im se priznalo to što su pogodili, pa je onda logično da im se i ovako upiše pobjeda službeno, barem su našli vremena da tipuju.
ČUVARI ČASTI WALTER IDENTITETA
Haj ti to padobrancu objasni...UltraSA je napisao/la:Da su iz ekipe "Primitivci" svi odigrali kako treba i pogodili više od 3 rezultata, opet bi im se upisala služba 3:0 jer se protivnik nije pojavio, dakle ne bi im se priznalo to što su pogodili, pa je onda logično da im se i ovako upiše pobjeda službeno, barem su našli vremena da tipuju.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
KLjucno je tu "..da su..."UltraSA je napisao/la:Da su iz ekipe "Primitivci" svi odigrali kako treba i pogodili više od 3 rezultata, opet bi im se upisala služba 3:0 jer se protivnik nije pojavio, dakle ne bi im se priznalo to što su pogodili, pa je onda logično da im se i ovako upiše pobjeda službeno, barem su našli vremena da tipuju.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Ma na kraju krajeva to ti isti qurac dodje, ljudi nisu odigrali a sada imaju sansu za to i jos da prodju.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Ljudi su prošli, jer ste ponovo prekršili praviloMCMXLVI je napisao/la:Ma na kraju krajeva to ti isti qurac dodje, ljudi nisu odigrali a sada imaju sansu za to i jos da prodju.

FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Svaka čast, ako ste namjerno prekršili opet pravilo.MCMXLVI je napisao/la:Ma na kraju krajeva to ti isti qurac dodje, ljudi nisu odigrali a sada imaju sansu za to i jos da prodju.
Boli vas ku.urac niste jedini koji ispadate zbog glupih pravila.

Mozda da ljudi procitaju ta pravila ili da bar pitaju ako ne znaju.Al meni je ovo bas smjesno da dva puta pogresno tipuju.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Ja brata šta mi uradi 2 puta 

I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Jao Primitivaca

Hajde ti malo pripazi na jezik a vise citaj pravila.Nisu to "njegova" pravila vec pravila SS.ba lige i Kupa.Ti da si malo pazio poslije prve utakmice bi vi prosli ovako si ti izbacio svoj tim i ne prebacuj krivicu na nekoga drugoga.MCMXLVI je napisao/la:Boli me qurac sto sam ja to "tvoje" pravilo prekrsio padobranac. Eto sad neka idu dalje ovi koji zadnji put nisu ni odigrali.Padovan je napisao/la:Ljudi su prošli, jer ste ponovo prekršili praviloMCMXLVI je napisao/la:Ma na kraju krajeva to ti isti qurac dodje, ljudi nisu odigrali a sada imaju sansu za to i jos da prodju.
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Nije ovo za tebe, kad ne može zapamtiti obična pravila!MCMXLVI je napisao/la:Boli me qurac sto sam ja to "tvoje" pravilo prekrsio padobranac. Eto sad neka idu dalje ovi koji zadnji put nisu ni odigrali.
Čuj moja pravila

FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- bistrikboy
- Kontakt:
Bio sam ubjeđen u prolaz,jaci smo
FINALEEEEEEE OOOOOOOOOOOOOO

FINALEEEEEEE OOOOOOOOOOOOOO
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- Evolution87
- Kontakt:

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
Neka ti objasni @Dex neke stvari, za utakmicu kad smo igrali protiv vas skoro u ligi! Ali vidim kultura ti je na nivou.
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.