Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

zrinjevac365
Kontakt:

Re: Odg: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la zrinjevac365 » 15 mar 2015, 22:25

Mancini je napisao/la:
slobodnjak je napisao/la:Jest na forumu.Pitaj kad budes na stadionu sljedeci put 10 ljudi oko sebe sta misle.Dobices samo jedan odgovor.Ko im yebe ..... znas vec kakvu to su ustase.E tako ti je samo sto sam ja dovoljno iskren da to priznam i javno to kazem za razliku od tebe i slicnih...A Sarajevo kao ni jedan grad u Bosni nije multietnicki.Bio je do rata kao i drugi.Negdje je nestalo 200000 hiljada Srba i desetine hiljada Hrvata da bi to bio.Tako je i sa Banjalukom isto.Nisu svi ti ljudi otisli zato sto su bili voljeni .A nisu svi bili vehabije u bluci i ustase i cetnici u Sarajevu.Kad me vec vuces za jezik da ti ukratko objasnim...
Kakve ti gluposti pišeš! :( Preksinoć nebuloze o skraćenju lige a sada o nekakvim nestalim srbima i hrvatima. :o Saberi se malo čovječe. :crazy:
Hahahahah još malo pa će se raspravljati o poljoprivredi,industriji, o politici se već raspravljalo. U ovoj temi se najmanje piše o onome o čemu bi trebalo. Samo neko raspravljanje Željo-Sarajevo, ili neki glupi komentari o drugim klubovima. Nažalost je vrlo malo ljudi s kojim normalno diskutirati.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Zip
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Zip » 15 mar 2015, 22:32

Pappy je napisao/la:
Zip je napisao/la:Pa real ne bi dao 4gola u Lukavici.. Samo Radnik :lol: :lol: :lol:
Koji je inace jako poznat po efikasnosti :D

Prosle godine nam je dao pet. ;)
I budimo realni, da su oni igrali trunku bolje i ozbiljnije dali bi jos koji. Na 0:0 Obradovic promašio zicer, na 3:0 isti igrač mašio 1 na 1. ;)
Ma zezam se drug, vidim da si ozbiljan.. I dobar momak i forumas.. Nemoj se uvrijediti :)

Bosanci jedino sto znaju, jest dobro zayebavati druge :D

starina
Kontakt:

Post Postao/la starina » 15 mar 2015, 23:14

Boze sacuvaj pa ovo veze sa sportom nema,a djecu ostavite na miru sta su kome ona kriva!Treba se potruditi da se iskorijeni politika,nacionalisti i druga sranja iz sporta!Sa ovim komentarom koji ti ostavi ja ne vidim da si daleko od ovog primitivca sa snimka!

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 15 mar 2015, 23:23

Jao terena u Slavije :facepalm:
From father to son

samozeljo1987
Kontakt:

Post Postao/la samozeljo1987 » 15 mar 2015, 23:23

Idi u Hrvatsku, tamo ti je mjesto :bih:

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 15 mar 2015, 23:23

Nista cudno prema onima koji javno podrzavaju ubistvo jednog mladica i na pomen njegovog imena cinicno prizivaju da se javi.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 15 mar 2015, 23:28

nk catolica - no comment
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 15 mar 2015, 23:34

Cernica je napisao/la:Jao terena u Slavije :facepalm:
Tražimo donatora za kakve poljoprivredne kulture sad na proljeće. Ako imaš šta pošalji nam. :lol:

Šalim se. A evo proljeća, valjda bude bolji. Ušli smo ponovo i u to finansiranje terena, pa će biti bolji. Ali jbg, od rekonstrukcije nije bilo 20 dana sunačnih, a indijanci se sjetili u avgustu raditi rekonstrukciju, umjesto u maju. :roll:

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 15 mar 2015, 23:36

Pappy je napisao/la:
Tražimo donatora za kakve poljoprivredne kulture sad na proljeće. Ako imaš šta pošalji nam. :lol:

Šalim se. A evo proljeća, valjda bude bolji. Ušli smo ponovo i u to finansiranje terena, pa će biti bolji. Ali jbg, od rekonstrukcije nije bilo 20 dana sunačnih, a indijanci se sjetili u avgustu raditi rekonstrukciju, umjesto u maju. :roll:
opet pare od UEFA-e? To znači da klubovi mogu više puta tražiti pare od UEFA-e?

starina
Kontakt:

Post Postao/la starina » 15 mar 2015, 23:36

Ja sam iz :bih: ,tj manjeg entiteta,ali sam rodjen u BiH,nikada ali nikada necu podrzavati nikakvo nasilje,pogotovo u sportu!Koliko vidim vrijeme ici sa ovog foruma,najmanje se moze procitati o glavnoj temi zvanoj sport!Samo se vi prepucavajte,to se trazi od nas malih ljudi da bi ovi nasi foteljasi uzivali,za to im i sluzimo,u sve su svoje politicke papke uvukli,evo i u sport,ali dok se mi ohavizamo **** smo jeza i neka to nam i treba nek nas guze kad smo bagra svi i nikad pameti doci necemo!

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 15 mar 2015, 23:39

Pappy je napisao/la:

Brato nemoj me pogrešno shvatit ali ono je katastrofalno
From father to son

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 16 mar 2015, 00:01

Znam, vazda u mojoj mahali bude belaja, pogotovo na onoj raskrsnici prema Hitnoj :P
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

vedator
Kontakt:

Post Postao/la vedator » 16 mar 2015, 01:18

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 16 mar 2015, 01:20

To Vedo oko
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

vedator
Kontakt:

Post Postao/la vedator » 16 mar 2015, 02:14

slika
http://moevideo.net/video/15243.1903045 ... 7805f1f912

E što Papetu nije neko ovako uletio. :mrgreen:

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 16 mar 2015, 02:34

Hvala ti vedo1 :thumbup:
Eto dragi forumasi, ovaj izvjestaj je dovoljan dokaz zasto treba skratiti ligu. Imate prva 4 izvijestaja sa dobrim uslovima i velikim klubovima. Koja je samo razlika posle sa izvijestajima iz donjeg dijela tabele. Mnogi to ne vide, ali mi u ligi stalno imamo skoro pa iste trenere, koji samo se okrecu ukrug. Kada sve pogledam ko vodi klubove crnjak mi bude. Pa neki zaista neznaju se izjasniti kako treba. Izuzev pojedincima i profesionalcima. Jes da Segrt nije bas toliko ostvario svojim rezulatima, ali covjek je bar skrenuo lijepu i zivlju pricu oko Zvijezde i grada. Ovaj trener Slavije me podsjeca na nekog beskucnika.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

vedator
Kontakt:

Post Postao/la vedator » 16 mar 2015, 05:13

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

sonik24
Kontakt:

Post Postao/la sonik24 » 16 mar 2015, 06:05

da li je Radnik u novijoj historiji ikad postigao toliko golova :?:

vedator
Kontakt:

Post Postao/la vedator » 16 mar 2015, 06:09

slika

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 16 mar 2015, 10:21

MCMXLVI je napisao/la:Hvala ti vedo1 :thumbup:
Eto dragi forumasi, ovaj izvjestaj je dovoljan dokaz zasto treba skratiti ligu. Imate prva 4 izvijestaja sa dobrim uslovima i velikim klubovima. Koja je samo razlika posle sa izvijestajima iz donjeg dijela tabele. Mnogi to ne vide, ali mi u ligi stalno imamo skoro pa iste trenere, koji samo se okrecu ukrug. Kada sve pogledam ko vodi klubove crnjak mi bude. Pa neki zaista neznaju se izjasniti kako treba. Izuzev pojedincima i profesionalcima. Jes da Segrt nije bas toliko ostvario svojim rezulatima, ali covjek je bar skrenuo lijepu i zivlju pricu oko Zvijezde i grada. Ovaj trener Slavije me podsjeca na nekog beskucnika.

Ovo si dobro primjetio.Neuredna brada i kosa koja zudi za malo sampona :oops: Ono je bruka :thumbdown:
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.