Hahahahah još malo pa će se raspravljati o poljoprivredi,industriji, o politici se već raspravljalo. U ovoj temi se najmanje piše o onome o čemu bi trebalo. Samo neko raspravljanje Željo-Sarajevo, ili neki glupi komentari o drugim klubovima. Nažalost je vrlo malo ljudi s kojim normalno diskutirati.Mancini je napisao/la:Kakve ti gluposti pišeš!slobodnjak je napisao/la:Jest na forumu.Pitaj kad budes na stadionu sljedeci put 10 ljudi oko sebe sta misle.Dobices samo jedan odgovor.Ko im yebe ..... znas vec kakvu to su ustase.E tako ti je samo sto sam ja dovoljno iskren da to priznam i javno to kazem za razliku od tebe i slicnih...A Sarajevo kao ni jedan grad u Bosni nije multietnicki.Bio je do rata kao i drugi.Negdje je nestalo 200000 hiljada Srba i desetine hiljada Hrvata da bi to bio.Tako je i sa Banjalukom isto.Nisu svi ti ljudi otisli zato sto su bili voljeni .A nisu svi bili vehabije u bluci i ustase i cetnici u Sarajevu.Kad me vec vuces za jezik da ti ukratko objasnim...Preksinoć nebuloze o skraćenju lige a sada o nekakvim nestalim srbima i hrvatima.
Saberi se malo čovječe.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.