Donnie Darko je napisao/la: https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/ ... 27f5fb0ff3" onclick="window.open(this.href);return false;
a jbt

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Donnie Darko je napisao/la: https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/ ... 27f5fb0ff3" onclick="window.open(this.href);return false;
milanist je napisao/la:akisarajevo92 je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
baksuzluk
Osjeti se tvoj nedostatak na fb-u.Bosniacum Lilium je napisao/la:Kako je bolje bez fb-a
Desilo se takvo nesto prije 2-3 godine, kad je ovaj jedan forumas postavio jednu trebu iz svog kraja na temi ljepotice, jedan lik je prepozna (samo ne znam kako je povezan bio sa njom) pa ga htio tuc i prijetio mu na forumu.schweinsteiger je napisao/la:Ja odavno cekam da neko robu ovde zaprijeti zato sto je stavio njegovu curu
tuzlak1987 je napisao/la:Vecina cura su fact najbolje kad imaju manje od 18..
Mislio izbrisao meBosniacum Lilium je napisao/la:Kako je bolje bez fb-a
ti si mi mnogo belaja napravio u zivotu pa bih tebe prvog izbrisaoNerminovic je napisao/la:Mislio izbrisao meBosniacum Lilium je napisao/la:Kako je bolje bez fb-a
Bosniacum Lilium je napisao/la:ti si mi mnogo belaja napravio u zivotu pa bih tebe prvog izbrisaoNerminovic je napisao/la:Mislio izbrisao meBosniacum Lilium je napisao/la:Kako je bolje bez fb-a![]()
Bosniacum Lilium je napisao/la:I to se zove Čarobni čaj![]()
Samo ti brate se fino nabildaj i dodji na ljeto da vidis tek haosa. Cekam te, obecao si
To sam ja davno govorio..Evo ja mislim da ima 3 mjeseca kako sam bez facea,ako nema i više..Bosniacum Lilium je napisao/la:Kako je bolje bez fb-a
Narin je napisao/la:To sam ja davno govorio..Evo ja mislim da ima 3 mjeseca kako sam bez facea,ako nema i više..Bosniacum Lilium je napisao/la:Kako je bolje bez fb-a
Evo nas ko o drogama nekim pričamo..
Facebook i jest' drogaNarin je napisao/la:To sam ja davno govorio..Evo ja mislim da ima 3 mjeseca kako sam bez facea,ako nema i više..Bosniacum Lilium je napisao/la:Kako je bolje bez fb-a
Jasta neg' boljeNarin je napisao/la:Bolje vjerovatno nego sad..![]()
Prošla me volja za planom,nisam reagovao,nisam vala ni imao priliku,samo je jednom vidio,nije se našminkala,pa sad joj je i kompliment bio s konja na magarca..
Grupna terapijaNarin je napisao/la:To sam ja davno govorio..Evo ja mislim da ima 3 mjeseca kako sam bez facea,ako nema i više..Bosniacum Lilium je napisao/la:Kako je bolje bez fb-a
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.