Željooooo je napisao/la:flagrantus je napisao/la:flagrantus je napisao/la:Nisam se mislio vise javljati jer mi se ogadila ova cirkus liga ,ali evo moram kad ovo vidim.
Sto se tice Micica trebalo je davno da bude smijenjen,jer je los trener ali na ovakav nacin mi se gadi.
Banda iz uprave namjestila utakmicu,i sad smijenise covjeka kao on je kriv.Naravno i ovaj put lopovi su sacuvali svoje dupe.
Micica ne volim,ali nije on prodao utakmicu zbog koje sam izasao sa stadiona u 35 minutu utakmice prvi put u zivotu!
Ovo je dokaz da pravde nema ni u zivotu ,ni u sportu.Ovo je svijet u kojem caruju lopovi,zato mene do daljnjeg nece biti na stadionu.
Evo da pogodim jedan rezultat i veliko iznenadjenje u narednom kolu ove cirkus lige.Olimpik -Zvijezda cista dvojka.
Olimpik nece imati svoj dan,tako to ide.
Nista ovo nije upereno ni protiv Olimpika ,ni Zvijezde .Ovo je liga lopova i uglavnom su svi isti.
Zivi bili pa vidjeli!
Samo da podsjetim na moju prognozu za mec Olimpic-Zvijezda,koju sam dao prije dvije sedmice.
Evo prije utakmice,zato mi je ova liga

Druže ne znam da li si primjetio da si napisao glupost, danas je bio čisti kec na Olimpic nikakva dvojka, Olimpic dobio utakmicu 3:0..
Primjetio sam ,samo ja sam to napisao prije utakmice.
Iskreno bio sam siguran da je tu dvojka na Zvijezdu,kod nas je u vecini kladionica bila blokirana ta utakmica.
Ja sam licno odigrao singl dvojku na kvotu 7, i izgubio 10 km.
Ali nije mi zao ,jer ipak u nasoj ligi nije znaci sve tako crno.A i Zvijezda nam je direktni rival za opstanak.
Ja sam to napisao jos prije 15 dana,kada sam to saznao iz "dobro obavijestenih krugova" koji izgleda i nisu bas tako dobro obavijesteni