Pa na kraju petorica od prvih 6 pickova. Jes im neko "predviđanje", ja kont'o oni prognozirali neko iznenađenje.Puma je napisao/la:jose je napisao/la:Pa ko su još ova dvojica rukija?Donnie Darko je napisao/la:Michael Olowakandi i Robert Traylor

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Pa na kraju petorica od prvih 6 pickova. Jes im neko "predviđanje", ja kont'o oni prognozirali neko iznenađenje.Puma je napisao/la:jose je napisao/la:Pa ko su još ova dvojica rukija?Donnie Darko je napisao/la:Michael Olowakandi i Robert Traylor
Kobe Bryant je napisao/la:ne
jose je napisao/la:Pa na kraju petorica od prvih 6 pickova. Jes im neko "predviđanje", ja kont'o oni prognozirali neko iznenađenje.
takodje. s tim sto mi fali jedna jedina slicica ali pojma nemam ko je u pitanju (mislim da je neko iz clevelanda). moracu se baciti u avanturu po tavanu.Puma je napisao/la:Imam ovaj album, ziv i zdrav, relativno popunjen.
james nije bio as a poslje mutomba ih ima 5filip13 je napisao/la:james,duncan,shaq,hill,mutombo?
da to mu je bila rookie sezona isto kao sto je noelu ova pa dobio je ROYfilip13 je napisao/la:ne mislis valjda na griffina,on nije u rookie sezoni bio na all staru,nego citavu rookie sezonu povrijeđen
filip13 je napisao/la:ming i eto griffin?
Onda i na americkim medijima mozes cuti nestacne informacije, uglavnom su spomenuli Raseed-a i da samo jos Dirk ima te brojke , ali vidim da ima i Cliff. Robinson , sorry sto nisam provjeravaofilip13 je napisao/la:Kobe Bryant je napisao/la:ne
http://www.basketball-reference.com/pla ... ncl02.html" onclick="window.open(this.href);return false;
na prvu Joe Johnson ?filip13 je napisao/la:najvise trojki u istoriji hawksa?
Kobe Bryant je napisao/la:na prvu Joe Johnson ?filip13 je napisao/la:najvise trojki u istoriji hawksa?
filip13 je napisao/la:najvise trojki u istoriji hawksa?
tuzlak1987 je napisao/la:Terry moguce?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.