NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Samo da ne pravimo prevelik problem od ovog poraza, trebamo se svi jos vise ujediniti i uprkos mnogima koji bi zeljeli drugacije, spasiti se od ispadanja. Igraci moraju malo vise zivjeti sportski i okaniti se nocnog zivota, Modrice i nocnih klubova, trener Segrt ima teren, igrace i od njega i njih ocekujemo rezultate, vise bodova a manje price. Trener Segrt vise ne bih trebao iznositi bilo kakve negativne stvari po novinama i TV-u, ljudi koji vode klub se trude i rade lavovski posao, vracamo ogromne dugove koje smo nasljijedili od stare uprave, koji se pisu sa sest cifara, igracima su plate na vrijeme, imaju idealne uslove, jedne od najboljih u BiH, i bas zbog toga nam ne treba blacenje po medijima.
-
- Kontakt:
Na svim mojim postovima sam govorio o vaznosti Ordage za nas i to se sada pokazuje da smo s njim 40% jaci momak je igracina. Sto se tice danasnje utakmice bas sam razocaran s igravem vise primit dva gola sramota nevolim kritikovat bezveze ali stvarno je sramota. Ako sad Celika nedobiju mogu zvat Redzu da se slikaju u PL.i to je to prva kantonalna eto nas za koju god. 

Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.
- theboss_RD07
- Kontakt:
Moze malo vise informacija, kakav problem sa navijacima?SamoTravnik je napisao/la:Posto se ne smije pisati po tudjim temama, samo cu ostaviti kratki komentar.
Igra i vasa i nasa do poluvremena katastrofa, nakon toga malo bolja a mi se tek razigrali nakon crvenog. Iskreno se nadam da ce vas spasiti domace pobjede da ostanete u ligi jer po meni ste jedan od ekipa koja zasluzuje igrati u PL.
Jedina mrlja je mali incident sa navijacima, naravno ne nasim, nego opet oni navijaci koji navijaju za druge klubove i stacioniraju se na livadu iza gola, sramota je da svaku utakmicu nekog gadjaju i prave sranja i onda se vjerovatno to vrati nasim momcima kad idu u goste.
Sportski pozdrav i do iduceg susreta sve najbolje (nadam se iduce sezone).
⭐
-
- Kontakt:
Svaka utakmica naredna nam je za finale,bit ce to sve ok ,fizicki su momci spremni malo da se posloze u igri i bit ce rezultat,napadaci moraju pocet davati golove,jer tako se pobjedjuje
Taj rezultat jbg.čekamo od početka,da na nesto ličimo,samo strpljenja,kako Segrt kazedesetkamarakane je napisao/la:Svaka utakmica naredna nam je za finale,bit ce to sve ok ,fizicki su momci spremni malo da se posloze u igri i bit ce rezultat,napadaci moraju pocet davati golove,jer tako se pobjedjuje

Sad jos vise na znacaju dobija onaj gol Bogicevica, jer da je ostalo 1:0 moglo se sa Olimpikom dogovoriti, prvenstvo za kup i izvuci makar neku korist od kupa, ovako zbog kupa imas velike probleme u ligi. Jos te ceka Celik nekoliko dana nakon Olimpika, a Celik se mora dobiti.
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
- SamoTravnik
- Kontakt:
Ma na livadi pored gostujuce tribine su uvijek stacionirani momci koji su iz Tr a navijaju za druge klubove i oni koji ne podrzavaju ovu Gerilu i oni svaki put prave neke probleme, pa su se tako i ovaj put nesto kacili sa vasim navijacima, kamenje itd ali nista strasno.theboss_RD07 je napisao/la:Moze malo vise informacija, kakav problem sa navijacima?SamoTravnik je napisao/la:Posto se ne smije pisati po tudjim temama, samo cu ostaviti kratki komentar.
Igra i vasa i nasa do poluvremena katastrofa, nakon toga malo bolja a mi se tek razigrali nakon crvenog. Iskreno se nadam da ce vas spasiti domace pobjede da ostanete u ligi jer po meni ste jedan od ekipa koja zasluzuje igrati u PL.
Jedina mrlja je mali incident sa navijacima, naravno ne nasim, nego opet oni navijaci koji navijaju za druge klubove i stacioniraju se na livadu iza gola, sramota je da svaku utakmicu nekog gadjaju i prave sranja i onda se vjerovatno to vrati nasim momcima kad idu u goste.
Sportski pozdrav i do iduceg susreta sve najbolje (nadam se iduce sezone).
kod prvog gola Puljić uopšte ne skače na loptu a Čović čuva našeg igrača
,sličan gol smo primili i od Sarajeva i od Olimpica...kod drugog gola reakcija Čovića je bila
mora Šegrt više poraditi na ovim prekidima evo već treća utakmica se isto ponavlja...

Sve mogu shvatit, al 17 utakmica a 2 pobjede... 

-
- Kontakt:
Mi kad bi sad mijenjali trenera, iako nema razloga jos zato, izgubili bi ujedno i najveceg sponzora u klubu
da nije zalosno, bilo bi smijesno... I da se nadodam na ovaj kup, toga se trebalo rijesit iprije olimpika i okrenut se prvenstvu... Situacija je sve gadnija i gadnija... A mi kup ganjamo... Mislim...

sve za nasu zvijezdu !!!!!
Od svrsavanja kako je sve bajno, do pljuvanja po svemu i pisanja o tome kako nista ne valja,potrebno je tako malo. 2 utakmice dovoljne za oba scenarija. Sve fudbalski znalci! Bravo!
zemljaci moji jel istina da se Nurdin Pestalic vratio u Zvijezdu??
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
E moj zemljace,lakse je saznati ko je u KGB-u radio,nego ko je "stvarno" odlazio i vracao se u Zvijezdu.esprit24 je napisao/la:zemljaci moji jel istina da se Nurdin Pestalic vratio u Zvijezdu??
Momci kakva su ocekivanja pred Celik ? Jel docekujete kompletni ?
pozdrav
pozdrav
samo Sloboda
-
- Kontakt:
Kad je dobro treba hvaliti ,kad je lose kritike,naravno da su znalci fudbalski ,svako zna nesto malo,a da zna bolje radio bi u klubu,i tko kod moze bolje nek se skine pa igra:-)nisam dugo cuo skini se ti pa igraj 

Re: Odg: NK Zvijezda Gradačac
Bgm sam to jutros cuo i to od vise ljudi, s moje strane gledista msm da je to dobro za zvijezdu ako je istina, jer covjek je u najacem organu fudbalskog saveza i to zvijezdi moze biti samo od koristi. Em sad ce se morat poraditi na infrastrukturi a cisto sumnjam da ova uprava ima kapacotet da sredi krov i reflektore. U svakom slucaju sa kombinacijom Nurdo-Fadil(buduci premier) nema zime za gradacackog premierligasarasta1922 je napisao/la:E moj zemljace,lakse je saznati ko je u KGB-u radio,nego ko je "stvarno" odlazio i vracao se u Zvijezdu.esprit24 je napisao/la:zemljaci moji jel istina da se Nurdin Pestalic vratio u Zvijezdu??

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
-
- Kontakt:
Segrt masira ,mogao bi neko kuci iz sarajeva prije kupa
Hajd sve mogu shvatiti ali ovo za Modriču i Gradačac nikako...Pa ima li iko da ne ide tamo? Ne kontam šta Gradačcu ne valja pa se visi po Modriči, jel ono čvorkuša bi...moranjak je napisao/la:Od kada pratim Zvijezdu ovo je jedan od poraza koji me je najvise zabolio, ako sada nismo uzeli bar bod necemo nikada. Nasi igraci i nas trener hoce uslove kao da su Bajern, a u prva dva kola imaju 0-5 gol razliku, igraci samo briju po nekakvom klubu Mundo u Modrici, .
& $ ?
rasta1922 je napisao/la:E moj zemljace,lakse je saznati ko je u KGB-u radio,nego ko je "stvarno" odlazio i vracao se u Zvijezdu.esprit24 je napisao/la:zemljaci moji jel istina da se Nurdin Pestalic vratio u Zvijezdu??

naravno da očekujemo pobjedu samo nas ona može ostaviti u životu..merak je napisao/la:Momci kakva su ocekivanja pred Celik ? Jel docekujete kompletni ?
pozdrav
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.