jesteDzoleZeljo je napisao/la:Da li je ovo Zrinjski zavrsio 1:1?'

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
jesteDzoleZeljo je napisao/la:Da li je ovo Zrinjski zavrsio 1:1?'
Ma super!fedeltafrotta je napisao/la:jesteDzoleZeljo je napisao/la:Da li je ovo Zrinjski zavrsio 1:1?'
Na MojaTv ima prijenos 100%, samo što je grafički prikaz kao Arena5, da li će se i prijenos na Arena 5 vršiti bar za područje BiH, ne znam.mirza_it je napisao/la:Na Arena 5 pise da je od 18h Verona-Napoli a trenutno je rukomet zene, nek neko potrdi jeli to ta arena hvala.voltron30 je napisao/la:Arena 5 radi prijenos za MojaTv. U biti ste obojica u pravu.DukeOfWellington je napisao/la:Ako je tako onda je došlo do promjene sinoć. Do juče je bila mojaTV.
Neka bude kako bude, sa X-om bi bio prezadovoljan a sa 3 ne znam ni sam. I da izgubimo nema veze, samo nek odigraju najbolje što znaju i ostave zadnji atom snage na terenu kako danas tako i u svakoj sljedećoj utakmici.MCMXLVI je napisao/la:Eto vam sada plavi, sve je na vama!
Vazda bilo.MCMXLVI je napisao/la:Eto vam sada plavi, sve je na vama!
Ma vala kad Zrinjsi moze kiksati protiv Drine, sto da oni nemogu protiv vas, niste valjda toliko losi.Ajzea je napisao/la:Neka bude kako bude, sa X-om bi bio prezadovoljan a sa 3 ne znam ni sam. I da izgubimo nema veze, samo nek odigraju najbolje što znaju i ostave zadnji atom snage na terenu kako danas tako i u svakoj sljedećoj utakmici.MCMXLVI je napisao/la:Eto vam sada plavi, sve je na vama!
Ma prijatelju uvijek ima tu neke nade, pa zar misliš da kao navijač Željezničara ne želim pobjedu u svakoj utakmici ali treba nekada stvari gledati realno jer svaki put kada ta realna očekivanja budu nadmašena, samim tim budu i slađa. Svaki od nas se libi najavljivati sigurne pobjede a + nam je što smo za druge već otpisani i što smo za druge samo jedna od ekipa koja se bori za izlaz u europu preko 4.og mjesta. Zamisli šta bi se desilo kada bi uspjeli nešto višeMCMXLVI je napisao/la:Ma vala kad Zrinjsi moze kiksati protiv Drine, sto da oni nemogu protiv vas, niste valjda toliko losi.Ajzea je napisao/la:Neka bude kako bude, sa X-om bi bio prezadovoljan a sa 3 ne znam ni sam. I da izgubimo nema veze, samo nek odigraju najbolje što znaju i ostave zadnji atom snage na terenu kako danas tako i u svakoj sljedećoj utakmici.MCMXLVI je napisao/la:Eto vam sada plavi, sve je na vama!
Sretno!
Koji Sadiković nastupa jel Enis ili Dado ?Vedad87 je napisao/la:Za Željezničar će od prve minute nastupiti: Antolović, Zeljković, Bogdanović, Kosorić, Kvesić, Hasanović, Hadžiahmetović, Memija, Sadiković, Đelmić, Kokot.
Znači samo Sadikovic umjesto Bajića.
DadoŽeljooooo je napisao/la:Koji Sadiković nastupa jel Enis ili Dado ?Vedad87 je napisao/la:Za Željezničar će od prve minute nastupiti: Antolović, Zeljković, Bogdanović, Kosorić, Kvesić, Hasanović, Hadžiahmetović, Memija, Sadiković, Đelmić, Kokot.
Znači samo Sadikovic umjesto Bajića.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 29 gostiju.