FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!

Ovo je jako, kaže Gavran nema dilema oko sastava i onda dole oko četvorice nagađaju

Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
krivom qrcu i dlake smetaju...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
fino lazo ovog pod svoje uhvatioŽeljovac je napisao/la:U PRIJEDORU BEZ MEŠANOVIĆA I ŠIMIĆA
http://img231.imageshack.us/img231/8580/rudar.jpg

http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
-
- Kontakt:
šta pčekivati nego pobjedu 1:2 Lazo i Bešlija će presuditi

Što se ovaj Gavran (Raven) puni qrci auuuu sinko kako ce te lobanja zaboliti zbog podcijenjivanja Želje....samo ti nastavi kenjati.
Eto Rudar je Barca po im necemo moci ni prici golu aha
Što ne mogu seoske price.
Eto Rudar je Barca po im necemo moci ni prici golu aha

Što ne mogu seoske price.
Zadnja izmjena: drop, dana/u 09 apr 2010, 21:31, ukupno mijenjano 1 put.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Heheh..

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Slika preuzeta sa orga a mjesto je Sanski Mosta, pred polazak u Prijedor.

AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
Koliko je ljudi u Sanskom Mostu gledalo trening Zeljeznicara? 

Zadnja izmjena: gollum, dana/u 10 apr 2010, 00:57, ukupno mijenjano 1 put.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
- otpravnik_vozova
- Kontakt:
Može li se sutra ujutro uplatiti autobus za prijedor, nisam bio tu pa ne stigoh uplatiti!? Ako ne može krenuo bih autom pa ako ima momaka koji su u sličnoj situaciji a htjeli bi ici nek se jave na pp!amarpustahija je napisao/la:MOLIM VAS , SVI KRENIMO U PRIJEDOR OVO NAM JE NAJJVAZNIJA UTAKMICA !!!
U ZENICU KADA POĐEM JA, MENE PRATI 3000 MANIJAKA...IBRAKA ĆE PLAKATI, JER ĆEMO GA K*****, A NJEMU ĆE BITI KRIV SUDIJA!
Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije...Živio nam OSIM dragi, "gospodaru familije"
Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije...Živio nam OSIM dragi, "gospodaru familije"
- bistrikboy
- Kontakt:
Ne moze ujutro se uplatiti,ako ces sa autom ici dodji pred stadion i kreni u koloni!otpravnik_vozova je napisao/la:Može li se sutra ujutro uplatiti autobus za prijedor, nisam bio tu pa ne stigoh uplatiti!? Ako ne može krenuo bih autom pa ako ima momaka koji su u sličnoj situaciji a htjeli bi ici nek se jave na pp!amarpustahija je napisao/la:MOLIM VAS , SVI KRENIMO U PRIJEDOR OVO NAM JE NAJJVAZNIJA UTAKMICA !!!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- otpravnik_vozova
- Kontakt:
Hvala na info..bistrikboy je napisao/la:Ne moze ujutro se uplatiti,ako ces sa autom ici dodji pred stadion i kreni u koloni!otpravnik_vozova je napisao/la:Može li se sutra ujutro uplatiti autobus za prijedor, nisam bio tu pa ne stigoh uplatiti!? Ako ne može krenuo bih autom pa ako ima momaka koji su u sličnoj situaciji a htjeli bi ici nek se jave na pp!amarpustahija je napisao/la:MOLIM VAS , SVI KRENIMO U PRIJEDOR OVO NAM JE NAJJVAZNIJA UTAKMICA !!!
U ZENICU KADA POĐEM JA, MENE PRATI 3000 MANIJAKA...IBRAKA ĆE PLAKATI, JER ĆEMO GA K*****, A NJEMU ĆE BITI KRIV SUDIJA!
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
-
- Kontakt:
Hajde zeljo pobijedi bodove donesi sutra nesto lijepo treba da se desi,hajde zeljo pobijedi bice vina i pjesme ja bez tebe neznam ja bez tebe ne smijem....
- blueman-TM87
- Kontakt:
Ne znam samo koji je pametnjaković predložio da se pjeva ova pjesma od onog pitara. Što se mene tiče neći ni sloga nikad otpjevati od ove pjesme.vjeran1987 je napisao/la:Hajde zeljo pobijedi bodove donesi sutra nesto lijepo treba da se desi,hajde zeljo pobijedi bice vina i pjesme ja bez tebe neznam ja bez tebe ne smijem....
Tri bobe aBd iz Prijedora.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI-тнє ' ❶❾❽❼
BIH PREMIER LIGA
KLAĐENJE NA UTAKMICU Vrijeme 1 X 2 1X X2 12
2259 Rudar-Željezničar 16:00 2,40 3,00 2,40 1,34 1,34 1,25
2260 Sarajevo-Leotar 16:00 1,20 3,90 5,70 2,30 1,05
2263 Travnik-Laktaši 16:00 1,60 3,20 3,60 1,10 1,70 1,20
2261 Velež-Široki Brijeg 17:00 1,60 3,20 3,60 1,10 1,70 1,16
2258 Borac-Slavija 19:00 1,15 4,10 6,20 2,45
ne može se kombinirati međusobno;minimalno 5
KLAĐENJE NA UTAKMICU Vrijeme 1 X 2 1X X2 12
2259 Rudar-Željezničar 16:00 2,40 3,00 2,40 1,34 1,34 1,25
2260 Sarajevo-Leotar 16:00 1,20 3,90 5,70 2,30 1,05
2263 Travnik-Laktaši 16:00 1,60 3,20 3,60 1,10 1,70 1,20
2261 Velež-Široki Brijeg 17:00 1,60 3,20 3,60 1,10 1,70 1,16
2258 Borac-Slavija 19:00 1,15 4,10 6,20 2,45
ne može se kombinirati međusobno;minimalno 5

kako pitari plaše svoju djecu??
-buuuuuuuu eto Mešana

-buuuuuuuu eto Mešana

Džeko-Ibišević-NEZAUSTAVLJIVO
-
- Kontakt:
BEKRIC: VRIJEME JE ZA OSVETU!
Trenutni lider Premijer lige, sarajevski Željezničar, danas će u okviru 22. kola snage odmjeriti sa prijedorskim Rudarom, a jedan od najboljih igrača momčadi s Grbavice Samir Bekrić uvjeren je da on i njegovi saigrači još jednom mogu obradovati svoje vjerne navijače.
"Duel sa Rudarom za nas je od ogromnog značaja. Svjesni smo da nas očekuje težak i neizvjestan susret, ali isto tako smo uvjereni da možemo nastaviti naš niz nepobjedivosti", rekao je za SportSport.ba Samir Bekrić i dodao:
"Rudar nas je iznenadio u jesenjem dijelu prvenstva i odnio je bod s Grbavice. Mislim da je došlo vrijeme vraćanja dugova. Kvalitetnija smo momčad i uz borbenost i podršku s tribina, koje će sasvim sigurno biti, možemo se u Sarajevo vratiti neporaženi."
Veznjak Željezničara igra u sjajnoj formi. Iz kola u kolo oduševljava svojim partijama, ali sam naglašava da može još bolje.
"Ide me u proljetnom dijelu prvenstva. Nemam pravo da se žalim, ali i za moje dobre partije ponajviše su zaslužni moji saigrači. Zadovoljan sam, ali i ja i šef smatramo da mogu dati još više. Nadam se da ću i danas u Prijedoru biti na visini zadatka, te da ću predvoditi momčad do novog slavlja", zaključio je Bekrić.
Trenutni lider Premijer lige, sarajevski Željezničar, danas će u okviru 22. kola snage odmjeriti sa prijedorskim Rudarom, a jedan od najboljih igrača momčadi s Grbavice Samir Bekrić uvjeren je da on i njegovi saigrači još jednom mogu obradovati svoje vjerne navijače.
"Duel sa Rudarom za nas je od ogromnog značaja. Svjesni smo da nas očekuje težak i neizvjestan susret, ali isto tako smo uvjereni da možemo nastaviti naš niz nepobjedivosti", rekao je za SportSport.ba Samir Bekrić i dodao:
"Rudar nas je iznenadio u jesenjem dijelu prvenstva i odnio je bod s Grbavice. Mislim da je došlo vrijeme vraćanja dugova. Kvalitetnija smo momčad i uz borbenost i podršku s tribina, koje će sasvim sigurno biti, možemo se u Sarajevo vratiti neporaženi."
Veznjak Željezničara igra u sjajnoj formi. Iz kola u kolo oduševljava svojim partijama, ali sam naglašava da može još bolje.
"Ide me u proljetnom dijelu prvenstva. Nemam pravo da se žalim, ali i za moje dobre partije ponajviše su zaslužni moji saigrači. Zadovoljan sam, ali i ja i šef smatramo da mogu dati još više. Nadam se da ću i danas u Prijedoru biti na visini zadatka, te da ću predvoditi momčad do novog slavlja", zaključio je Bekrić.
avdukic bolji od kasiljasaŽeljovac je napisao/la:
Ovo je jako, kaže Gavran nema dilema oko sastava i onda dole oko četvorice nagađaju
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.