Druze kopirao sinoc clanak sa Avaza. Nisu moje rijeci.Consigliere je napisao/la:Sabinho je napisao/la:
Kodro je daleko najplaćeniji trener u regionu.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Gledam i ne vjerujem,jutros u 5 uhvatim sam sebe na foru da nesto napisem i sad vidim pobrisan mi post!?? Zasto,sta sam to rekao ako me se moze podsjetiti?
A izgleda nije samo meni?
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!
Re: Odg: FK Sarajevo
Nije ti izbrisan eno ti ga na temi općenito...socrates je napisao/la:Gledam i ne vjerujem,jutros u 5 uhvatim sam sebe na foru da nesto napisem i sad vidim pobrisan mi post!?? Zasto,sta sam to rekao ako me se moze podsjetiti?

-
- Kontakt:
Jest najplaceniji ako se regija smatra kanton Sarajevo ...Sabinho je napisao/la:Druze kopirao sinoc clanak sa Avaza. Nisu moje rijeci.Consigliere je napisao/la:Sabinho je napisao/la:
Kodro je daleko najplaćeniji trener u regionu.
Kako znas drug da mislim na taj? Mozda sam na obje teme pisao u to vrijeme?hilmo je napisao/la:Nije ti izbrisan eno ti ga na temi općenito...socrates je napisao/la:Gledam i ne vjerujem,jutros u 5 uhvatim sam sebe na foru da nesto napisem i sad vidim pobrisan mi post!?? Zasto,sta sam to rekao ako me se moze podsjetiti?

E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!
E ne znam onda, tamo stoji tvoj jedan..socrates je napisao/la:Kako znas drug da mislim na taj? Mozda sam na obje teme pisao u to vrijeme?hilmo je napisao/la:Nije ti izbrisan eno ti ga na temi općenito...socrates je napisao/la:Gledam i ne vjerujem,jutros u 5 uhvatim sam sebe na foru da nesto napisem i sad vidim pobrisan mi post!?? Zasto,sta sam to rekao ako me se moze podsjetiti?
A izgleda nije samo meni?![]()

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
-
- Kontakt:
Cekam Benku da nesto napise ? nisam procitao njegov post , ocekujem da on kaze u vezi berberovica i sta misli o Kodri
jos dok je vruc da pise 

Direktan crveni se prenosi na kup.Hedg je napisao/la:Hoće li Puzigaća igrati u srijedu? Da li se prenosi suspenzija i na kup?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Da naredna protiv Veleža nam je pod moranjem.U slucaju kiksa **** smo ježa u leđa.Narocito je **** sto Lištica gostuje Vitezu,koji igra prvenstvo reda radi,i bojim se da bi nam tad bili nedostizni.Tesko da bi mogli kiksati 2-3 puta.Sami smo sebi skocili u stomak.hilmo je napisao/la:Ja se bojim da mostarci ne presude svom mostarcu.
Necu se nazvati vrsnim poznavaocem ili slicno,tako da ako pogrijesim kome poziciju ili sta nemoj te zamjeriti.
Ali siguran sam da bi ova ekipa Sarajeva prosetala se ligom,uz minimum rotacija,kao sve normalne svjetske ekipe sto rade. A ne rotirati po 5,6,7 igraca. Pa evo.
Delac
Kallasi - Tatomirovic - Mihojevic - Puzigaca
Cimirot (Rustemovic) - Radovac ( Rustemovic)
Alispahic - Stojcev - Bekic ( Okic,Velkoski,Bilbija) - ovdje ima dosta opcija,ali smatram da Alispahic i Stojcev moraju igrati.
Benko
Edit: Znao sam da sam nekog zaboravio,Duljevic treba ici u prvih 11 umjesto Bekica
Ali siguran sam da bi ova ekipa Sarajeva prosetala se ligom,uz minimum rotacija,kao sve normalne svjetske ekipe sto rade. A ne rotirati po 5,6,7 igraca. Pa evo.
Delac
Kallasi - Tatomirovic - Mihojevic - Puzigaca
Cimirot (Rustemovic) - Radovac ( Rustemovic)
Alispahic - Stojcev - Bekic ( Okic,Velkoski,Bilbija) - ovdje ima dosta opcija,ali smatram da Alispahic i Stojcev moraju igrati.
Benko
Edit: Znao sam da sam nekog zaboravio,Duljevic treba ici u prvih 11 umjesto Bekica

Zadnja izmjena: sekretar, dana/u 15 mar 2015, 15:37, ukupno mijenjano 1 put.
Smrz'o sam se k'o pi čka. Hvala im 

- BoskoAntic
- Kontakt:
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Vise zelje, vise htjenja i manje grca na domacim utakmicama.
Kvalitet je neosporan ali za nepovjerovati je da nema pozitivnog
bezobrazluka i drskosti na kosevu, gdje smo puno slabiji dobijali
utakmice na silu i foru protiv jacih ekipa.
Svako svog igraca mora malo prepasti, udariti i staviti doznanja
da igra na svetom tlu.
Nema ni pritiska na sudije mlako, mlako do bola.
Koliko god ruzno zvucalo fali nam zelja. Zasto je to tako, Meho bi trebao
naci odgovor.
Kvalitet je neosporan ali za nepovjerovati je da nema pozitivnog
bezobrazluka i drskosti na kosevu, gdje smo puno slabiji dobijali
utakmice na silu i foru protiv jacih ekipa.
Svako svog igraca mora malo prepasti, udariti i staviti doznanja
da igra na svetom tlu.
Nema ni pritiska na sudije mlako, mlako do bola.
Koliko god ruzno zvucalo fali nam zelja. Zasto je to tako, Meho bi trebao
naci odgovor.
Puno.veci problem od tog masovnog rotiranja je mentalna.blokada igraca na Hasetu, ja ne znam zasto je to tako, ali isto ko da im neko ulije strah u mozak i u noge kad izadju na teren na kosevu. Nije to prica od prosle srijede, to traje citavu sezonu osim mozda 1-3 utakmice ukljucujuci evropu. :S
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- ElCartel11
- Kontakt:
ako bude Meho tako svaku utakmicu shvatao ko je za klupe ima da na kraju zavrsimo na 4 mjestu i brez Evrope jer nisu samo Dzemica i Bandovic za klupe ima njih jos brateBordoArmy88 je napisao/la:Hajde ba makar je Meho danas shvatio da je džemo za klupe, kao što je prošlu srijedu isto shvatio za deju... Napredujemo.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- BoskoAntic
- Kontakt:
ElCartel11 je napisao/la:ako bude Meho tako svaku utakmicu shvatao ko je za klupe ima da na kraju zavrsimo na 4 mjestu i brez Evrope jer nisu samo Dzemica i Bandovic za klupe ima njih jos brateBordoArmy88 je napisao/la:Hajde ba makar je Meho danas shvatio da je džemo za klupe, kao što je prošlu srijedu isto shvatio za deju... Napredujemo.
Ko kaže da je shvatio da je Džemo za klupe? Trebao je to shvatiti još u srijedu kad ga je uveo , a ovaj bio loš preloš, pa za nagradu dobio startnu sinoć...Nadam se da ce Džemu ubuduce ostaviti na klupi/tribinama, jer bi ga mogao koštati klupe...
U INAT SVIMA 1946
- Evolution87
- Kontakt:
Kod onog naseg ponistenog gola, ne djeluje mi da je Puzi napravio prekrsaj 

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
BEenko je kratko napisao
Kodro fulio sa sastavom, morali su poceti
berberovic out- cimi in
Bekić out - duljevic in
okic out- velkoski in
Igrači bez imalo volje
uprava neka ne prica o tuđim terenima kada je i naš livada samo takva
toliko
Kodro fulio sa sastavom, morali su poceti
berberovic out- cimi in
Bekić out - duljevic in
okic out- velkoski in
Igrači bez imalo volje
uprava neka ne prica o tuđim terenima kada je i naš livada samo takva
toliko
Stalno neka prica kako su navijaci krivi zbog pritiska, kad ustvari sami igraci i trener stalno potenciraju svoju uberkvalitetu. Sami su sebi nametnuli dodatno breme na i onako velika ocekivanja. Zao mi je ali je meni sve ispod prvog mjesta razocarenje. Naravno razocarenje nije kraj svijeta, opet ce se podrzati klub ali je steta propustenog momentuma. Nakon poraza po izrazito hladnom i tmurnom danu 7.000 navijaca nije mala stvar. Jos smo u igri, ali je sada duplo teze. Nedavno sam napisao, organizovani klubovi imaju hijerarhiju odgovornosti. Ako se ne ispune zadani ciljevi, na kraju sezone ce se podvuci crta.
Trenutno korisnika/ca: Burberry46, Hajdeee, ronaldo99 i 51 gost.