FK Željezničar (opšte diskusije)
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Re: FK Željezničar (opšte diskusije)
Pa ja nisam rekao da je to uredu i da podržavam, ali predpostavljam da kao i u svakoj situaciji ni u ovoj ništa nije do kraja ni crno ni bijelo.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
1946
- theboss_RD07
- Kontakt:
Kakav seljak moras bit da napadnes djecu. Nisko, da nize ne moze biti. SRAMOTA.
Naravno, da me neko ne bi dzaba napao, ne osudjujem nikakvu skupinu, ali te pojedince treba sankcionisati. Po meni minimum minimuma bi bio dozivota zabrana ulaska na Grbavicu!
@BitiSrcemVezan a brate, dovoljna je cinjenica da je ovaj mladi Zeljin igrac stao u njihovu odbranu... Dovoljno ti govori..
Naravno, da me neko ne bi dzaba napao, ne osudjujem nikakvu skupinu, ali te pojedince treba sankcionisati. Po meni minimum minimuma bi bio dozivota zabrana ulaska na Grbavicu!
@BitiSrcemVezan a brate, dovoljna je cinjenica da je ovaj mladi Zeljin igrac stao u njihovu odbranu... Dovoljno ti govori..
⭐
Kako ide huligani...mogu li se djeca udarati
Neka vas bude stid i sram. 

Moze li se sa Banjalucanima?Gojkara je napisao/la:Kako ide huligani...mogu li se djeca udaratiNeka vas bude stid i sram.
Posljednji mohikanacGojkara je napisao/la:Kako ide huligani...mogu li se djeca udaratiNeka vas bude stid i sram.

Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
FK Željezničar (opšte diskusije)
Milan pronašao zamjenu za Inzaghija?
http://sportsport.ba/ino_fudbal/milan-p ... ija/156515" onclick="window.open(this.href);return false;
Kontam Odovic zamjena
Pljunuti
http://sportsport.ba/ino_fudbal/milan-p ... ija/156515" onclick="window.open(this.href);return false;
Kontam Odovic zamjena

Pljunuti

Direktan prijenos utakmice BH Telecom Premijer Lige BiH između NK Široki Brijeg i FK Željezničar pretplatnici usluge MojaTV mogu gledati u nedjelju, 15. marta u 18:00 sati.Head je napisao/la:Hoce li biti prenos na arena sport 5 ?

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
A znam da je bilo kad prenos ide na moja tv bude i na as5. Nasao dobar strim za as5 pa se nadam da ce biti na njoj.Schwarz je napisao/la:Direktan prijenos utakmice BH Telecom Premijer Lige BiH između NK Široki Brijeg i FK Željezničar pretplatnici usluge MojaTV mogu gledati u nedjelju, 15. marta u 18:00 sati.Head je napisao/la:Hoce li biti prenos na arena sport 5 ?

1946
Nazalost nema na Areni 5 jer oni prenose Verona - Napoli.Head je napisao/la:A znam da je bilo kad prenos ide na moja tv bude i na as5. Nasao dobar strim za as5 pa se nadam da ce biti na njoj.Schwarz je napisao/la:Direktan prijenos utakmice BH Telecom Premijer Lige BiH između NK Široki Brijeg i FK Željezničar pretplatnici usluge MojaTV mogu gledati u nedjelju, 15. marta u 18:00 sati.Head je napisao/la:Hoce li biti prenos na arena sport 5 ?
Re: Odg: FK Željezničar (opšte diskusije)
sto ne kažeš da su vasi huligani obili školu za gluhonijeme jučer...Gojkara je napisao/la:Kako ide huligani...mogu li se djeca udaratiNeka vas bude stid i sram.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Generacije odgajnane na doktrini:barbarez je napisao/la:@ zip pa mi smo komsije sto se ne bii pomagali. Vi nama prosle godine,mi vama 85,pa onda vi nama 98 kad ste nas pustili ,kad nam niste htijeli gol dat,i onda pustili Hadisa da zabije. Onda godinama da nije vas i bodova od vas,mi je bi sve one silne trofeje uzeli. Hvala vam za sve drage nase komsije. Ja sam mislio da ste vi iskompleksirani i da nas mrzite vise od icega,ali sam pogrijesio,vi ste milostivi samo .

"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
Volis li ti rokat srneca ledja ?Gojkara je napisao/la:Kako ide huligani...mogu li se djeca udaratiNeka vas bude stid i sram.
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
Sretno danas komsije, pa sta bude neka bude! 

"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Vidi ovog ljevog, njega rodjena mati mrzi
Klasicni pitar
Klasicni pitar

ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
SPARTANS FC
SPARTANS FC
sta je ovo majko draga (t)ko je ova smijuradija Bog te do bog nikom kakvih faca.ellaxaz je napisao/la:Generacije odgajnane na doktrini:barbarez je napisao/la:@ zip pa mi smo komsije sto se ne bii pomagali. Vi nama prosle godine,mi vama 85,pa onda vi nama 98 kad ste nas pustili ,kad nam niste htijeli gol dat,i onda pustili Hadisa da zabije. Onda godinama da nije vas i bodova od vas,mi je bi sve one silne trofeje uzeli. Hvala vam za sve drage nase komsije. Ja sam mislio da ste vi iskompleksirani i da nas mrzite vise od icega,ali sam pogrijesio,vi ste milostivi samo .

51%--------49%
- champions1921
Ovo hajatovci a lafo Svrakic hoće da ulaze hahaha..
BUDI ŽELJO !!!
De ba ne kacite ova **** ovdje pogotovo ne ovoga lojavog sa vojnickog...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
a to je taj svarkic ma cim je to exlusiva objavila to je sigurnochampions1921 je napisao/la:Ovo hajatovci a lafo Svrakic hoće da ulaze hahaha..

51%--------49%
Koliko se danas trpa na Siroki na kladionici, imate sva prava se nadati iznenadjenju 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.