Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
Scuk zabio za Boleslav !
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Scu, scu. 

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Papastathopoulos
- Kontakt:
i plus kapiten bio 

Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
- Motokultivator
- Kontakt:
I Pape je pratio Scuka 

You can take forum away from Ahmo.
But you can never take Ahmo away from forum.
:kafa:
x
But you can never take Ahmo away from forum.
:kafa:
x
Scuk bi mogao biti jedan od onih igraca koji se samo usput spominju a na kraju naprave dobru karijeru. Sreca pa smo Safetu vidjeli ledja pa sada ima i realnu sansu da bude pozvan.
Evo najavio je pomocni trener Dinama Krznar da ce sad na poluvremenu ubaciti Hodzica
.. Ajde Armine najbolji sine bosanski... kantaj olupinu od kluba...

32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Cuj olupinu, e sram te bilo i stid.MrMuscle je napisao/la:Evo najavio je pomocni trener Dinama Krznar da ce sad na poluvremenu ubaciti Hodzica.. Ajde Armine najbolji sine bosanski... kantaj olupinu od kluba...

Hodzic u igri od prve minute drugog poluvremena 

Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
-
Gledao sam sve nastupe Hodzica u Dinamu, ukljucujuci i danasnji,i ako ovako nastavi dogodine ce nazad u Zelju. S ovakvom igrom ne moze ni na posudbu u Lokomotivu i za to nece biti kriv Mamic koji "unistava" BH igrace.
Avdija pristojan, TSS los.
Avdija pristojan, TSS los.
-
- Kontakt:
Polako,ima vremena za Hodzica,dobijat ce on priliku i bit ce sve bolji,samo da ga kakva povreda ne omete...
-
Nema vremena, Dinamo ima 2-3 mladja napadaca koji cekaju ko zapete puske. Hodzic ima priliku da u narednih 5-6 utakmica pokaze potencijal, ako ne uspije u Dinamu ga nece cekati.Imperator98 je napisao/la:Polako,ima vremena za Hodzica,dobijat ce on priliku i bit ce sve bolji,samo da ga kakva povreda ne omete...
Koliko ja znam imaju onog 16-godišnjaka Olmo, tako se mislim zove i Henriqueza, koji ima godina kao i Hodzic. Na koje ti napadače misliš ?SjeverniVjetar je napisao/la:Nema vremena, Dinamo ima 2-3 mladja napadaca koji cekaju ko zapete puske. Hodzic ima priliku da u narednih 5-6 utakmica pokaze potencijal, ako ne uspije u Dinamu ga nece cekati.Imperator98 je napisao/la:Polako,ima vremena za Hodzica,dobijat ce on priliku i bit ce sve bolji,samo da ga kakva povreda ne omete...
- masteRofPoker
- Kontakt:
Sto niko ne spominje Grahovca? Momak i danas u prvih 11, ustalio se pravo u ekipu. Meni se uvijek svidala njegova igra, ima kod njega itekako materijala.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
Kad god igra ovdje neko napise o tome, danas si eto ti napisao.masteRofPoker je napisao/la:Sto niko ne spominje Grahovca? Momak i danas u prvih 11, ustalio se pravo u ekipu. Meni se uvijek svidala njegova igra, ima kod njega itekako materijala.

SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
Eldin Hadzic (Zaragoza) odigrao cijelu utakmicu u domacem remiju bez golova protiv ekipe Lugo.
Kenan Kodro (Osasuna) odigrao svih 90 minuta na domacem terenu protiv Alcorcona, rezultat je bio 1:1.
Handzic (Ufa) odigrao 70 minuta u domacem remiju (1:1) protiv Amkara.
Mario Vrancic (Paderborn) odradio cijelu utakmicu na gostovanju kod E. Frankfurta, gdje je njegov tim porazen sa 4:0.
Enis Nadarevic (Trapani) odigrao zadnjih 25 minuta u domacoj pobjedi njegovog tima od 4:2 protiv Ternane.
Armin Hodzic (Dinamo Zagreb) odradio citavo drugo poluvrijeme u gostujucem remiju protiv Hajduka. Gojak je bio na klupi.
Srdjan Grahovac (Rapid Bec) odradio cijelu utakmicu u domacoj pobjedi od 4:0 protiv Grodiga.
Dilaver (Ferencvaros) odigrao 90 minuta na gostovanju kod Nyiregyhaza, utakmica zavrsila 0:0.
Suljic (Ujpest) u pocetnih 11 protiv Paksa, igraju na domacem terenu i trenutno na poluvremenu gube 1:2.
Jasmin Buric (Lech P.) na klupi u gostujucoj utakmici protiv Zawisza, nije ulazio u igru, a njegov tim je porazen sa 1:0.
Bunoza (Din. Bukurest) u pocetnoj postavi na domacem terenu protiv Ceahlaula, trenutno vode 2:1 (jos 20-ak minuta do kraja).
Letic (Zilina) odigrao cijelu utakmicu u gostujucem porazu od 1:0 protiv Trnave.
Ako sam koga preskocio dodajte.
Kenan Kodro (Osasuna) odigrao svih 90 minuta na domacem terenu protiv Alcorcona, rezultat je bio 1:1.
Handzic (Ufa) odigrao 70 minuta u domacem remiju (1:1) protiv Amkara.
Mario Vrancic (Paderborn) odradio cijelu utakmicu na gostovanju kod E. Frankfurta, gdje je njegov tim porazen sa 4:0.
Enis Nadarevic (Trapani) odigrao zadnjih 25 minuta u domacoj pobjedi njegovog tima od 4:2 protiv Ternane.
Armin Hodzic (Dinamo Zagreb) odradio citavo drugo poluvrijeme u gostujucem remiju protiv Hajduka. Gojak je bio na klupi.
Srdjan Grahovac (Rapid Bec) odradio cijelu utakmicu u domacoj pobjedi od 4:0 protiv Grodiga.
Dilaver (Ferencvaros) odigrao 90 minuta na gostovanju kod Nyiregyhaza, utakmica zavrsila 0:0.
Suljic (Ujpest) u pocetnih 11 protiv Paksa, igraju na domacem terenu i trenutno na poluvremenu gube 1:2.
Jasmin Buric (Lech P.) na klupi u gostujucoj utakmici protiv Zawisza, nije ulazio u igru, a njegov tim je porazen sa 1:0.
Bunoza (Din. Bukurest) u pocetnoj postavi na domacem terenu protiv Ceahlaula, trenutno vode 2:1 (jos 20-ak minuta do kraja).
Letic (Zilina) odigrao cijelu utakmicu u gostujucem porazu od 1:0 protiv Trnave.
Ako sam koga preskocio dodajte.

Kolašinac i Omerbašić upisali nastupe u pobjedi Schalkea II.
AkoBoda Adise da slijedis kolegu zemljaka i da vec iduce sezone zaigra za prvi tim!
AkoBoda Adise da slijedis kolegu zemljaka i da vec iduce sezone zaigra za prvi tim!
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Kolasinac je standardni reprezentativac, i odlicna je vijest da je odigrao utakmicu za drugi tim Schalkea, ocekujem da ga Mesa koristi u obje utakmice, protiv Andora moze odraditi i citavu jer nece biti puno zahtjevna a protiv Austrije da mu da barem poluvrijeme. Ne bi me iznenadilo i da se Mesa cuje sa Di Matteom i da zajednicki dogovore koliko bi ga trebalo forsirati.sajo10 je napisao/la:Kolašinac i Omerbašić upisali nastupe u pobjedi Schalkea II.
Dobra je vijest i za Omerbasica, jer se ocekuje njegov povratak u mladu reprezentaciju, imao je povredu, a i nekih nesuglasica sa ranijim selektorima. Samo naprijed.

Hajradinović 3-6 sedmica van stroja. 

Daj me nemoj... 

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
http://www.voetbalkrant.com/nl/nieuws/l ... =team_news
Piše da je na trening ozlijedio lateralne kolateralne ligamente koljena i da ga očekuje pauza 3-6 sedmica, moglo je bit i gore.
Piše da je na trening ozlijedio lateralne kolateralne ligamente koljena i da ga očekuje pauza 3-6 sedmica, moglo je bit i gore.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Bing [Bot], CAGarfia, Google Adsense [Bot], Micron, NebeskaSila96, Proximic, UtdBiH21 i 92 gosta.