Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
123456 je napisao/la:Bravo momci.Konacno i taj Kup da krenemo.Jos svi pogodili a kapiten stavio slag na tortu.Fino smo krenuli nadam se lijepoj sezoni.
važi... nema veze, biće još zanimljivije...Padovan je napisao/la:Nije moguće tokom sezone mijenjati pravila, ali možeš na kraju sezone sročiti pravilo i postavimo na glasanje, jer tim pravilom neko iz 2 ili 3 lige ostaje bez mjesta u višem rangu.
kup ima drugačija pravilakraljttbvb je napisao/la:Tek sad vidim da me je ovaj iz protivnicke ekipe "poklopio" na 3 pogodjene tekme.
Pravilo je da igraci iz iste ekipe ne smiju imati vise od 4 ista para, a protivnik ti od 7 parova smije poklopiti 6![]()
![]()
![]()
Ne igramo poklape, nego pogadjamo rezultateDANTES je napisao/la:kup ima drugačija pravilakraljttbvb je napisao/la:Tek sad vidim da me je ovaj iz protivnicke ekipe "poklopio" na 3 pogodjene tekme.
Pravilo je da igraci iz iste ekipe ne smiju imati vise od 4 ista para, a protivnik ti od 7 parova smije poklopiti 6![]()
![]()
![]()
Ne bi te Bog ubio da si tipovoEvolution87 je napisao/la:Kup rutinski. Protivnici se nisu ni pojavili.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
ma ovo je bio dio taktike, da pokrijem rezultate ako neko njihov ne tipujeDex je napisao/la:Ne bi te Bog ubio da si tipovoEvolution87 je napisao/la:Kup rutinski. Protivnici se nisu ni pojavili.
E jos ne vidje takvu taktiku.Stavili ste savez na muke.Protivnik nije tipovao vi tipovali no poklopili 6 utakmica sto je po pravilima 3:0 za suprotni tim.Na temi saveza moj prijedlog je da oba tima ispadnu.Evolution87 je napisao/la:ma ovo je bio dio taktike, da pokrijem rezultate ako neko njihov ne tipujeDex je napisao/la:Ne bi te Bog ubio da si tipovoEvolution87 je napisao/la:Kup rutinski. Protivnici se nisu ni pojavili.
Evo tek sad vidim, a ja mu jos rekao da ispravi tako da poslije nisam ni obracao paznju. Ali opet su oni ti koji su prvi nspravili gresku jer uopste nisu tipovali.123456 je napisao/la:E jos ne vidje takvu taktiku.Stavili ste savez na muke.Protivnik nije tipovao vi tipovali no poklopili 6 utakmica sto je po pravilima 3:0 za suprotni tim.Na temi saveza moj prijedlog je da oba tima ispadnu.Evolution87 je napisao/la:ma ovo je bio dio taktike, da pokrijem rezultate ako neko njihov ne tipujeDex je napisao/la: Ne bi te Bog ubio da si tipovo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.