Vidio sam maloprije da ih ima na eurosportu ali mislio sam da to ne gleda niko:mrgreen:
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Koja teorija zavjere ?Sudije su pokrale Prevca.Koji ce im racku ona zalena linija.DukeOfWellington je napisao/la:Au, spremite se na veliku kuknjavu, odoh sad malo na 'Balkan na snegu' tamo će da se kuju neviđene teorije zavjere![]()
Inače vrhunska uzbuđenja večeras, svaka čast
Ako vec pricas onda budi realan, uzmi zbir oba skoka, Prevc 130 i 138 sto daje 238 metara, Freund 132m i 135,5 sto daje 237,5m u konacnici POLA metra(0.5) u korist Prevca a ne 2.5m kako ti kazes, jer i njega je Freund bio bolji u prvoj za 2m, e koliko daje bodova prednost 0.5 metara???A Freund da mi je brat rodjeni Prevc ima puno jaci stil sigurno vecu razliku od 0.5 metara u duzini, samo realno govorim, i na kraju bude prednost minimalna po meni trebala je i veca biti i sada neke teorije podkradanja i zavjere... drag je i Prevc mi jer je s "nasih" prostora al Freund je zaluzio taj globus i nadam se da ce ga uzet 8 pobjeda u sezoni samo Sliri vise sa 10iskratel je napisao/la:Zelena linija je za prosjek ocjena od 18.0. Freund je dobio same 19.5 i pobjedio. E sad, dali je 19.5 za ovakav telemark ok, dobro. Ali, da Prevc bude bolji u ovom skoku za 2.5 m i boljim telemarkom od Freunda, a ocjene losije, cak Svicarac sudi 18.5, e onda, neznam sta da kazem.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.