FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

miden
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la miden » 15 mar 2015, 01:26

Kada se napokon sve smirilo, da se osvrnem na proteklu tekmu. Šta reci za igru? Mislim da je momak, koji je stajao pored mene na tribini najbolje opisao ''mlitava igra''. Treba pojedine igrace biti stid da jedan Mihojevic sa svojih 18 godina ima više muda da uzme duel, skoci ili krene naprijed s loptom. Treba pojedince biti stid da jedan Kallasi, koji je cuo za Sarajevo prije nešto više od godinu dana, danas gine za svaku loptu u tom Sarajevu. Nije bilo ideja. Nervira me što za 90+min niko nije opucao izvan šesnesterca. U jednom trenutku sam sam sebe upitao, zar niko nema damu da je opali, pa gdje god završi. Sve se nešto pegla i pokušava se sa loptom ušetati u gol. Dosta ubacivanja sa strane, a ništa ozbiljno nije bilo. Mogu slobodno reci da je Borac 4 puta prešao centari i od te cetiri situacije, tri su bile ozbiljne po naš gol. Nešto slicno kao i u srijedu. Bez obzira na rezultat u srijedu, dva puta smo bolje izgledali na terenu, nego sinoc. Moram još jednom da pohvalim Kallasija, Mihojevica i Delaca, jer su sinoc stvarno bili na visini zadatka, za razliku od ostalih. Trudio se i Benko, ali nije imao upotrebljivih lopti. Kada su sinoc prišli sjevernoj tribini, kod Puzigace sam vidio suze u ocima.

Kao i prošlu tekmu sinoc smo opet bili najgori u kantonu, federaciji, ligi, gradu i državi. Sutra cemo pobijedi pa cemo biti najbolji, jer tako to kod nas ide. Trebaju komšinice da nas zajebavaju, kada pojedinici nemaju granice. Oni su to jedva docekali, bez obzira što smo taj isti Borac satrali u Banja Luci i sinoc odigrali remi. Oni dobro znaju kako su oni prošli sa tim istim Borcem, ali neki više mrze Sarajevo, nego što vole želju. Necu više trošiti rijeci na komšinice, jer su sinoc gori od njih bili pojedini ''naši'' sa svojim izjavama, ali ja bih prije rekao izvalama.

@reformer Ne znam šta te sprijecava da navijaš za želju. Istina je da željo ima više titula, ali oni to nikada nisu opravdali u Europi. Nakon tih titula, gdje su danas? Bore se sa Olimpikom i Borcem za Europu. Nakon sve te dominacije, danas Sarajevo koje u zadnjih 7 godina nije vidjelo titulu ima više clanova. Ovo isto važi i za @kanarinac i moram još spomenuti i @Amca007. Nemam ništa protiv vas, ali stid me vaših sinocnjih izjava. Vjerovatno ste sve to napisali u afektu, ali ne možete se gore osjecati od mene koji sam bio na stadionu, a ne kao vi na forumu. Nakon svega nisam imao komentara, a i da sam imao sigurno ni bi izjavio one gluposti, koje ste vi izvalili.

Prije nekoliko dana smo ih kovali u zvijezde. Koliko smo samo bili ponosni na njih nakon Haugesunda i Atromitosa. Uvjerili smo se da je Kodro strucnjak, mene je bar uvjerio tekmama u Tuzli, Mostaru i na Grbavici. treba pustiti covjeka da radi, a ne ga odma lincovati. Ekipa je u krizi, ali i to ce proci. Navijaci su nestrpljivi, što mi je na neki nacin razumljivo. Ništa još nije izgubljeno i dalje smo u igri i za kup i titulu. Raja opušteno i idemo dalje...
Das Ist Walter

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 15 mar 2015, 01:30

Jesmo lose krenuli, jesmo lose odigrali obje utakmice protiv Borca, cak je ova druga losija bila, ali ne mogu da shvatim pojedince sta sve pisu ovdje na forumu, polako ljudi vjerujem da ce ovo ici na bolje, ekipi I Kodri puna podrska! Samo je pitanje vremena kad cemo krenuti sa pobjedama
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

poderanatena
Kontakt:

Post Postao/la poderanatena » 15 mar 2015, 01:38

miden je napisao/la:Kada se napokon sve smirilo, da se osvrnem na proteklu tekmu. Šta reci za igru? Mislim da je momak, koji je stajao pored mene na tribini najbolje opisao ''mlitava igra''. Treba pojedine igrace biti stid da jedan Mihojevic sa svojih 18 godina ima više muda da uzme duel, skoci ili krene naprijed s loptom. Treba pojedince biti stid da jedan Kallasi, koji je cuo za Sarajevo prije nešto više od godinu dana, danas gine za svaku loptu u tom Sarajevu. Nije bilo ideja. Nervira me što za 90+min niko nije opucao izvan šesnesterca. U jednom trenutku sam sam sebe upitao, zar niko nema damu da je opali, pa gdje god završi. Sve se nešto pegla i pokušava se sa loptom ušetati u gol. Dosta ubacivanja sa strane, a ništa ozbiljno nije bilo. Mogu slobodno reci da je Borac 4 puta prešao centari i od te cetiri situacije, tri su bile ozbiljne po naš gol. Nešto slicno kao i u srijedu. Bez obzira na rezultat u srijedu, dva puta smo bolje izgledali na terenu, nego sinoc. Moram još jednom da pohvalim Kallasija, Mihojevica i Delaca, jer su sinoc stvarno bili na visini zadatka, za razliku od ostalih. Trudio se i Benko, ali nije imao upotrebljivih lopti. Kada su sinoc prišli sjevernoj tribini, kod Puzigace sam vidio suze u ocima.

Kao i prošlu tekmu sinoc smo opet bili najgori u kantonu, federaciji, ligi, gradu i državi. Sutra cemo pobijedi pa cemo biti najbolji, jer tako to kod nas ide. Trebaju komšinice da nas zajebavaju, kada pojedinici nemaju granice. Oni su to jedva docekali, bez obzira što smo taj isti Borac satrali u Banja Luci i sinoc odigrali remi. Oni dobro znaju kako su oni prošli sa tim istim Borcem, ali neki više mrze Sarajevo, nego što vole želju. Necu više trošiti rijeci na komšinice, jer su sinoc gori od njih bili pojedini ''naši'' sa svojim izjavama, ali ja bih prije rekao izvalama.

@reformer Ne znam šta te sprijecava da navijaš za želju. Istina je da željo ima više titula, ali oni to nikada nisu opravdali u Europi. Nakon tih titula, gdje su danas? Bore se sa Olimpikom i Borcem za Europu. Nakon sve te dominacije, danas Sarajevo koje u zadnjih 7 godina nije vidjelo titulu ima više clanova. Ovo isto važi i za @kanarinac i moram još spomenuti i @Amca007. Nemam ništa protiv vas, ali stid me vaših sinocnjih izjava. Vjerovatno ste sve to napisali u afektu, ali ne možete se gore osjecati od mene koji sam bio na stadionu, a ne kao vi na forumu. Nakon svega nisam imao komentara, a i da sam imao sigurno ni bi izjavio one gluposti, koje ste vi izvalili.

Prije nekoliko dana smo ih kovali u zvijezde. Koliko smo samo bili ponosni na njih nakon Haugesunda i Atromitosa. Uvjerili smo se da je Kodro strucnjak, mene je bar uvjerio tekmama u Tuzli, Mostaru i na Grbavici. treba pustiti covjeka da radi, a ne ga odma lincovati. Ekipa je u krizi, ali i to ce proci. Navijaci su nestrpljivi, što mi je na neki nacin razumljivo. Ništa još nije izgubljeno i dalje smo u igri i za kup i titulu. Raja opušteno i idemo dalje...
LIKE!!!

Bez pertli naravno!

begiii
Kontakt:

Post Postao/la begiii » 15 mar 2015, 01:42

Burbery pitanje je kada ce **** listica da zijani?!drise sve redom a nasi galaktikosi ko su oni su!cimirota boli kita zna da ce otic u evropski klub,kakvo je ono nepostivanje SJEVERA?umislio se malo frajer ne samo on nego ih ima jos tu?!raja daje zadnju marku da gleda FUDBAL,putuje po 100km od Travnika pa nadalje i sta???vidimo ****,OD SINOC PA DO KRAJA IMA DA SVI IGRACI TRCECI DOLAZE PRED TRIBINU "VEDRAN PULJIC"
Vazduh treperi kao da nebo gori,sprema se BORDO oluja

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 15 mar 2015, 01:53

Pa vama mora biti jasno da mi lakse prolazimo protiv jacih ekipa, koje su spremne otvoreno igrati. Kone, zrinjski, tekme u Europi... Normalno da je tesko igrati kao ono protiv Slobode, sad Borca. Zato po meni se trebaju bolje iskoristavati prekidi kojih imamo uslovno receno, dosta. Jedino od igraca me bas brine Protic, bilo bi dobro da neko moze zamijeniti Puzigacu oko 65te jer realno ima problema s fizickom spremom.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 15 mar 2015, 02:40

Hajde ba makar je Meho danas shvatio da je džemo za klupe, kao što je prošlu srijedu isto shvatio za deju... Napredujemo. :D

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 15 mar 2015, 02:43

ako delac ne bude branio onda je stvarno meho lud , dosta vise i okica !

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 15 mar 2015, 02:44

Mali Mihojevic ima 18 god, a onako igra i startuje i sa zutim kartonom. Decko ima i znanje i muda, spasio je cist gol u drugom poluvremenu kad je blokirao onaj sut u petercu. On je jedina pozitiva u ovom danas sto je bilo. Igraci su uspjeli sa ovim jadnim predstavama dobro smanjiti broj navijaca u iducim tekmama, to je sigurno.
Bahati, bahati Željkan!
1946

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 15 mar 2015, 02:45

sta ba pricate sjever :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: dio sam toga al poslije utakmice heo sam im svbe po redu ,jednostavno puko sam . neam snage da pisem ja sam jedan od bolesnika koji ako obijemo veseo sam narednu sedmicu a ako zijanimo neame nigdje . NAJGORA KLETVA NA DUNJALUKU DABOGDA NAVIJAO ZA SARAJEVO

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 15 mar 2015, 02:51

Sabinho je napisao/la:
Kodro je daleko najplaćeniji trener u regionu.
:?:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Amca007

Post Postao/la Amca007 » 15 mar 2015, 05:56

Sa istoka, sjever je bio cudo....svaka cast momci, vi ste jedina svijetla tacka bili...uz malog Mihojevica, Alispahica i Delaca...ostalo fuj...
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...

pitarlOOk
Kontakt:

Post Postao/la pitarlOOk » 15 mar 2015, 08:59

Pročitao sam sve ove vaše postove, ja lično fakat nemam šta napistati, jer su me ovi naši skroz ispraznili :thumbdown:
Želim samo da pohvalim Delača i znam da smo dobili pravog golmana :salut:
A veliki razlog što i šta pišem je sam SJEVER
MOMCI SA SJEVERA, HVALA VAM ŠTO POSTOJITE :njanjanja:
Mosa RajvoSa

revolt
Kontakt:

Post Postao/la revolt » 15 mar 2015, 10:38

Meho- poludio totalno i najveci krivac za 2 kiksa
Delac- vrlo dobar
Kalasi- odlica momak
Tatko- solidan
Marko- strasno dobar
Puzi- izmislio pojam beka za Protica
Dzemo- povrijedi se molim te da ne igrash vise, mehin kiks, svak zivna stadionu vidjeo vec nakon prvih 20 minuta da ne moze meda...
Bekic- igra ko curica da ne kazem ckapi... Ocajan
Bilbija- **** ti Borac mater... Upropastio najmanje 10 akcija gdje je shatro neshtra razmisljao umjesto da gura loptu. Nekad se cinilo ko da namjerno to radi.
Okic- ocajan sinoc
Benko- nije imao 2 upotrebljive lopte...
Stojcev- mudrac i mislioc... Pun **** njegovog peglanja lopte, cuvanja nogu, pokusaja elegantnih driblinga isl...

Uprava: odvojite par desetina hiljada KM od tih miliona na raspolaganju i promjenite teren...inace sa ovakvim terenom nikog ko nam se zatvori pobijediti necemo...

Borac je **** od ekepe a mi smo jos veci...

Titula 95% cao... Mislim da ako ne bude ni titule ni kupa Abdulah mora dobiti ispisnicu... Ogorcen, bijesan, razocaran... **** im sve svima...

amorovski
Kontakt:

Post Postao/la amorovski » 15 mar 2015, 11:22

Delac gospodin ..

" onclick="window.open(this.href);return false;

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 15 mar 2015, 11:58

Meho kiks broj 2,uopste igrace nekrivim,njegova opet "izgbubljena" utakmica.Volio bi da mu malo ljudi iz uprave skrenu paznju da ovo nije igrica i da prestane da se zahebaje.

Netreba nam gori protivnik od nas kad sami sebe ubijamo time sto nismo u stanju izvesti ono najbolje sto imamo.Vinko je Mehu pojeo takticki u ove dvije utakmice,znaci nevjerovatno koliko ga je zguzio u postavci igre,da mi u stanju sansu nismo bili napraviti,sve pohvale za gostujuceg trenera koji ima 24x manja primanja od nasih a onako nas nadigra...

Prestani se zahebavati treneru!
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la hilmo » 15 mar 2015, 12:17

Ja se bojim da mostarci ne presude svom mostarcu.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 15 mar 2015, 12:28

Lahko je posle bitke biti general,ali u vecini komentara se slazem sa vama, da je Kodro izgubio utakmicu. :idea:

Prva i katastrofalna greška je da Dzemo bude glavni kreator igre( inače covjek je desni bek).To Dzemo nije mogao igrati ni kad je bio u top formi(kad je igrao za repku),a kamoli sad.A ispade da nekad najbolji mladi igraci (Cimi i Radovac,pa i Rustemović),kod Kodre nemaju mjesta u ekipi,cim guras na tu poziciju igraca, koji je (desni bocni) na mjesto kreatora(znaci silom prilika,jer boljeg nemaš).Druga katastrofalna i mozda odlucujuca greska je guranje Bekrica na desno krilo (klasični napadač),gdje je isti izgubio sve duele.Sumnjam da je i Bekic znao sta igra. :crazy:

Na klupi drzis,dva najskuplja igraca u BiH, i to na pozicijama gdje su Dzemo i Bekic igrali nešto, gdje su realno tanki do bola.Zašto je to Kodro ovako postavio igru, meni nije jasno. :hmmmmm: Totalno je otupio naše najjace oruzje ,a to je vezni red.Bez veznog reda,Kodro je odsjekao napad koji je bio totalno nemocan, jer Dzemo nije mogao prenijeti loptu do napadaca.Nešto je pokusavao Stojcev,ali sam nije mogao. Nije mi jasno zasto nije igrao Rustemovic,koji je borac,fajrer za lose teren,kao sto je bio onaj na Kosevu.Pa naš vezni red je drzao utakmicu u egalu sa Borrusijom na Kosevu.Ima tu mnogo pitanja,a malo odgovora.Nadam se da je Kodro konacno izvukao neke pouke iz ova dva susreta.
Nije nista izgubljeno,sad ekipu treba psiholoski vratiti,a sa prolazom u kupu vratili bi se na kolosjek.
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 15 mar 2015, 14:17, ukupno mijenjano 7 puta.

amorovski
Kontakt:

Post Postao/la amorovski » 15 mar 2015, 12:29

Koji bekric?

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997

High

Post Postao/la High » 15 mar 2015, 12:50

Ismet. :D
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 15 mar 2015, 12:51

Sinoc bar smo nesto dobili , a to je Delac , nadam se da meho nece vise rotirat i da ce Delac ostat na golu da sto vise upozna ekipu , berberovic , okic i bekic van , alispahic , duljevic i velkoski unutra ..

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Bing [Bot], Google Adsense [Bot], riki46 i 12 gostiju.