HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
-
- Kontakt:
Re: HŠK Zrinjski
Protiv Drine treba malo izmješati sastav i onda smo u velikoj prednosti u odnosu na Velež, jer oni idu u Bijeljenu i nemaju baš velik kadar igrača što znači da će morati izać sa najjačom postavom ili sa juniorima. Ja vjerujem da ćemo ih uzet tamo jer neće moći izdržati tempo utakmica. Treba bit realan i reć da su nam puno veće šanse da osvojimo kup nego prvenstvo unatoč prvoj utakmici. Šteta što Todorović neće nikako igrat al šta je tu je. Što se tiče Valjića volio bi da mu zabrane sudit ikada više.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Normalno da ce biti izmjena pa zato i imamo 24-25 igraca da ih rotira kad zatreba.Samo dvije stvari su jako bitne ,bez obzira na sirinu kadra mora se otprilike znati bar 7-8 igraca od prvih 11.Iskreno ja sad ne znam kojih su to.Istina ima povrijedjenih i kartoniranih ali ipak....I nadam se u nedjelju da ce i Deni napokon zaigrati bar u drug poluvremenu.
"A tko sluša mene, bezbrižan ostaje i spokojno živi bez straha od zla."
Jedina je istina da je Zrinjski bio puno bolja momcad a sad ovaj sudija je ostetio i jedne i druge malo vise nas ali nek mu bude ..
Istina je takodjer da su seljaci nicim izazvani bacali baklje na obicnu publiku i to sa ledja gdje djeca i cure nisu vidili
da ovi to bacaju to je dno dna. Ako si se vec dosao kurciti sto tu istu baklju nisi zapalio pa gadjao policajca ?
nemas muda?
posle tih isti bakljih par momaka islo im objasniti neke stvari e sto njih nisu gadjali bakljama
e zato sto ih nisu imali vise ..sto su sve ih ispucali na donju tribinu ,sto se nisi zaletio na tih par momaka? nemas muda?
nadam se da ce im svima doci po 500 -stoja jer je kamera sve zabiljezila a policija ima svacije podatke
pa ce ti BABO morati u podveleziju duplu dnevnicu cuvanja koza i ovaca odraditii za tvoju kaznu
balavci balavi ..fUJ
Istina je takodjer da su seljaci nicim izazvani bacali baklje na obicnu publiku i to sa ledja gdje djeca i cure nisu vidili
da ovi to bacaju to je dno dna. Ako si se vec dosao kurciti sto tu istu baklju nisi zapalio pa gadjao policajca ?
nemas muda?
posle tih isti bakljih par momaka islo im objasniti neke stvari e sto njih nisu gadjali bakljama
e zato sto ih nisu imali vise ..sto su sve ih ispucali na donju tribinu ,sto se nisi zaletio na tih par momaka? nemas muda?
nadam se da ce im svima doci po 500 -stoja jer je kamera sve zabiljezila a policija ima svacije podatke
pa ce ti BABO morati u podveleziju duplu dnevnicu cuvanja koza i ovaca odraditii za tvoju kaznu
balavci balavi ..fUJ
2004./2005.
2008./2009.
2013./2014.
2008./2009.
2013./2014.
-
- Kontakt:
Ma nećemo se spuštati na nivo skakaća. Zna se ko je prvi i jedini Mostarski prvak.
Udruga prijatelja HŠK Zrinjski: Reagiranje na medijske napise na štetu HŠK Zrinjski
Imajući u vidu kako se nitko relevantniji od nas nije očitovao na tendenciozna pisanja pojedinih medija u BiH i Hrvatskoj koji lažima ocrnjuju ime Zrinjskog smatramo svojom obvezom reagirati na napise o „otimanju" stadiona i povijesti Zrinjskog.
Na pojedinim portalima se po tko zna koji put želi nametati "istina" i izmišljena povijest grada Mostara i HŠK Zrinjskog, koja za cilj nema ništa drugo nego raspirivati razmirice u Mostaru, s ciljem izvlačenja novčane koristi. Radi prave istine i vjerodostojnosti iznosimo određene činjenice.
Malo o povijesti HŠK Zrinjskog
Mostarski Zrinjski ima dugu i bogatu povijest, još s početka prošlog stoljeća. Naš klub je višestruki prvak Mostara u periodu između dva svjetska rata, te kao jedan od najuspješnijih sportskih kolektiva i prvi gradski klub koji je nastupao na turnirima izvan države, HŠK Zrinjski čini važan dio sportske povijesti našeg grada. Zajedno s Veležom, J.Š.K.-om i Vardarom u periodu između dva svjetska rata činimo svojevrsni fenomen sportskog rivaliteta, s obzirom na veličinu grada. To je bio rivalitet na sportskom terenu, dok van njega je uvijek vladalo međusobno poštivanje.
HŠK Zrinjski je predstavljao naš grad širom regije, makar je i u vrijeme Kraljevine bilo problema radi hrvatskoga predznaka u imenu. Neovisno u tom istom predznaku u Zrinjskom su oduvijek igrali igrači različitih nacionalnosti. Dolaskom komunista na vlast, Zrinjskom se baš radi hrvatskoga predznaka onemogućuje djelovanje. Vlasti su uvjetovale brisanje predznaka i promjenu imena, na što se nije pristalo, tako da je došlo do zabrane rada Kluba. Zabrana je trajala sve do 1992. godine. Tada se obnavlja rad kluba, a kroz proteklih 20-ak godina Zrinjski postaje najuspješniji sportski kolektiv u gradu. Toliko o "izmišljenoj" povijesti kluba.
Istina o stadionu i „aparthejdu"
Gradski stadion pod Bijelim brijegom nikad nije bio Veležov stadion, nego vlasništvo grada Mostara. FK Velež ni u bivšoj Jugoslaviji nije sudjelovao u održavanju stadiona, nego je to bila odgovornost uprave Grada. Obnovljeni Zrinjski nakon posljednjeg rata je u stadion uložio znatna materijalna sredstva kako bi ga učinio funkcionalnim i prilagodio zahtjevima UEFA-e, te je iz tih razloga sklopljen dugogodišnji ugovor o korištenju stadiona sa gradskom upravom grada Mostara. Prema tome, notorna je neistina da se FK Veležu "oteo" stadion, a još je veća neistina kako se FK Veležu branilo ili brani igranje na tom stadionu.
Naime, nakon smirivanja međunacionalnih sukoba, u Mostaru s godinama jača i međusobni dijalog, pa se 2009. godine u Gradskom vijeću Grada Mostara pokreće rasprava na temu igranja FK Velež na stadionu HŠK Zrinjski. Vijećnici iz reda hrvatskoga naroda, kao i sami gradonačelnik, nude prijedlog da FK Velež svoje domaće utakmice igra na stadionu, pod uvjetom da ravnopravno sudjeluje u održavanju stadiona i projektu daljeg renoviranja i izgradnje, kako bi se u Mostaru mogle odigravati i utakmice europskih natjecanja.
Prijedlog je otišao na adresu FK Velež, koji isti odbija izrazivši želju da Grad nastavi ulagati u stadion u Vrapčićima, kao prijelazno rješenje dok se ne izgradi budući stadion na prostoru Sjevernog logora u Mostaru. Na osnovu podataka Sportskog saveza Grada Mostara, samo u periodu od 2007. do 2011. godine za svrhe ulaganja u stadion u Vrapčićima Veležu je s gradskog proračuna dodijeljeno 496.211 KM, a u periodu od 2011. do 2014. godine oko 340.000 KM. Time je FK Velež sportski kolektiv koji je dobio daleko najviše financijskih sredstava iz proračuna grada. Također, gradska javna poduzeća su sudjelovala i sudjeluju u financiranju FK Veleža, čak i van uobičajenog sponzorstva, pa je primjerice JP Vodovod za FK Velež vratio dug komercijalnoj banci u iznosu od 22.283 KM. Uz sve ovo, član UO FK Velež i Premijer Vlade FBiH, Nermin Nikšić, je izdašno pomagao svoj klub za vrijeme predsjedanja platformaškom vladom, što putem direktnih grant sredstava, što indirektno putem privrednih subjekata koji su dobivali natječaje spomenute Vlade FBiH.
Sve ove podatke i činjenice iznosimo kako bi pokazali da Grad Mostar ne diskriminira FK Velež, te da FK Velež nije žrtva nikakvog "aparthejda" na račun HŠK Zrinjski, kako to žele nametnuti pojedini medijski i ini dušobrižnici. Radi se isključivo o tendencioznim napisima koji za cilj imaju materijalnu korist.
Cijenimo želje simpatizera i članova FK Velež, čak i onih koji s Mostarom nemaju nikakve veze, ali želimo poručiti da izuzmu ime Zrinjskog u svojim namjerama. Želje su jedno, a stvarnost je nešto sasvim drugo. Stvarnost je da, kao i prije spomenutoj povijesti, mi živimo u trenutno jedinom multinacionalnom gradu u BiH, a u redovima Zrinjskog ravnopravno igraju igrači svih nacionalnosti. Tako će ostati i u buduće, a oni kojima smeta uspjeh HŠK Zrinjksog, kao i hrvatski predznak u imenu našeg kluba, morat će se na njega naviknuti.
Povijest je dokaz da ga nisu uspjeli izbrisati niti jači, pa neće ni skupina plaćeničkih novinara i samoprozvanih analitičara kojima je i u 21. stoljeću to trn u oku i najveći problem ovog grada i države.
ZRINJSKI JE ŽIVOT I VIŠE OD TOGA!
Udruga prijatelja športske obitelji Zrinjski
Meni samo nije jasno zašto se troši vrijeme i energija sa bilo kojom provokacijom koja dolazi iz vrapčića!?!?
Kad će se shvatiti da su nebitni i da su marginalni u svakom pogledu. Svaka sekunda utrošena na njih je gubitak vremena. Oni su svjesni da ne mogu ništa u rezultatskom smislu značajnije napravit pa pokušavaju odvratiti pažnju Zrinju u obrani titule.
Kad će se shvatiti da su nebitni i da su marginalni u svakom pogledu. Svaka sekunda utrošena na njih je gubitak vremena. Oni su svjesni da ne mogu ništa u rezultatskom smislu značajnije napravit pa pokušavaju odvratiti pažnju Zrinju u obrani titule.
@acovic @espreso
Ako treba svaki tjedan ovo pripcenje sto je acovic stavio stavljati na našu temu meni nije problem,
jer ovo nije prvi put da se iz Zrinjskoga oglasili povodom ovoga
i na ovome forumu vec je 10 puta pisano kako je beslic dao prijedlog upravi veleza i da su oni izabrali pare
Da ovo nije istina sigurno bi iz uprave veleza izasli u javnost izjavom da ovo nije tocno
da zrinjski izmislja, da velez nije dobio nikave novce itd itd..
@espreso
možda u ovim godinama nisu nam do koljena ali zaj.ebi to eto sad imaju 2:2 iz prve utakmice
i to je nesto ,tako da ipak treba malo posvetiti im pažnje
Ako treba svaki tjedan ovo pripcenje sto je acovic stavio stavljati na našu temu meni nije problem,
jer ovo nije prvi put da se iz Zrinjskoga oglasili povodom ovoga
i na ovome forumu vec je 10 puta pisano kako je beslic dao prijedlog upravi veleza i da su oni izabrali pare
Da ovo nije istina sigurno bi iz uprave veleza izasli u javnost izjavom da ovo nije tocno
da zrinjski izmislja, da velez nije dobio nikave novce itd itd..
@espreso
možda u ovim godinama nisu nam do koljena ali zaj.ebi to eto sad imaju 2:2 iz prve utakmice
i to je nesto ,tako da ipak treba malo posvetiti im pažnje
2004./2005.
2008./2009.
2013./2014.
2008./2009.
2013./2014.
Ma jasno ali yebiga ,sarajevski gebelsi ne miruju.Nisam ja ovo stavio radi kona znaju oni vrlo dobro istinu oko stadiona ali ftv,avaz i slicna cudovista objavljuju zadnjih dana takve lazi da bi im pozavidio sam Gebels.Danas u Sarajevu banda kamenjem i zeljeznim sipkama napala juniore i kadete Sirokog ali ftv i bhtv sute.Da se nesto tako dogodili u Mostaru (nebitno na kojoj strani) sada bi vec bila emitirana specijalna emisija.
**** ga oni su multietničari a mi nacionalisti i fašisti...
Poslje današnjeg rezultata u Sarajevu... Drina MORA pasti sto lakše i bezbolnije....
Kone igrale u punom sastavu, zato što nemaju širinu i mi ćemo sigurno bit sviježiji i moramo pokazati klasu koju posjedujemo, lagano dižemo formu mislim do srijede da će biti na optimumu dovoljnom da prođemo !
Sretno nam sutra
Poslje današnjeg rezultata u Sarajevu... Drina MORA pasti sto lakše i bezbolnije....
Kone igrale u punom sastavu, zato što nemaju širinu i mi ćemo sigurno bit sviježiji i moramo pokazati klasu koju posjedujemo, lagano dižemo formu mislim do srijede da će biti na optimumu dovoljnom da prođemo !
Sretno nam sutra
I have a dream
Re: Odg: HŠK Zrinjski
Drinu cemo pregaziti......westherc je napisao/la:**** ga oni su multietničari a mi nacionalisti i fašisti...
Sretno nam sutra

Salim se , ne moze se nikog lako dobiti ali ovo bi trebali rijesiti i preskociti galaktikose a zaboraviti komsije dok ne zarvsimo sa Drinom.
Svi na BB,Drinu laganini ispušiti,pa na daleki put prema Vrapčićima;)
And shepherds we shall be,For Thee,my Lord,for Thee...
Svi na BB,Drinu laganini ispušiti,pa na daleki put prema Vrapčićima;)
And shepherds we shall be,For Thee,my Lord,for Thee...
Jeste li u najjačem sastavu danas?Ima li nekih važnih izostanaka?
Re: Odg: HŠK Zrinjski
Svi na stadion ljudi!
3 boda uzet i nadat se da Zeljo moze nesto na Pecari. Valjalo bi kad bi konacno pokazali i neku igru, vrijeme je Miso.
SAKO JAKO!
3 boda uzet i nadat se da Zeljo moze nesto na Pecari. Valjalo bi kad bi konacno pokazali i neku igru, vrijeme je Miso.
SAKO JAKO!
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Kaze Miso svi su zdravi.Ali očito da nisu svi spremni jer neki nisu prošli ni trežinu priprema.Bas me interesuje i s kojim ćemo sastavom početi.Da me ubiješ ja više ne znam koih nam je prvih 6-7 igrača a ne prvih 11Edos je napisao/la:Jeste li u najjačem sastavu danas?Ima li nekih važnih izostanaka?

Nešto sam još htio dodati ali neću da ureknem ekipu pa ću poslije utakmice.Ajmo lagani rucak i onda šetnja do stadiona i uživancija.Neprocjenjivo.

ajde ti Mišo okle si šljego i povedi sa sobom onog ko te je i doveo u klub... fuj
KARAČIĆ BRANKO !!!

KARAČIĆ BRANKO !!!
#SuningOUT
Karačić Branko!
Ne vjerujem. Ne vjerujem koliko je uspio srozat momcad. Jbemti i Misu i ko ga dovede. Ocaj od trenera.
A sad ce ko da gledam opet bit zadovoljan... Ne znam sta ocekivat u srijedu, oboji igramo nikako, ko zna na sta ce to licit
A sad ce ko da gledam opet bit zadovoljan... Ne znam sta ocekivat u srijedu, oboji igramo nikako, ko zna na sta ce to licit

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Uprava je pruzela odgovornost za rezultat, trenera ne krivim ništa ne poznaje dovoljno ligu, raskupusao je momčad, podršku ima i ako ispadne od Veleža... Uprava nek preuzme vođenje ekipe jer su zadali 4 ciljawestherc je napisao/la:Ma odnosi su vec davno poremeceni to se zna jos od ljeta, ali smjenjivanje trenera kad imamo 3 boda iza vodeceg i prvih 6 kola imamo 4 kuci, prakticki mozemo vrlo lako startati sa 18 bodova iz 6 kola, i onada ovo... Ovobnema veze sa rez. ovdje je nesto interno puklo. Sramota je na ovakav nacin smjenjivati trenera, tako bne rade gosop
Katastrofa
Jedan lagano izmiče, drugi bi mogao u srijedu, 3 profiliranje mladih igrača? Wtf? Kojih mladih? Kordić, Šćepanović, Muminiović?
4. Iskorak u europi hmm kako igramo europa će biti uspjeh...
Ljudi moji , trener trenira, uprava skuplja novac i na osnovu budžeta oderđuje ambicije... Uprava koja dovodi s brda dola igrače pa i trenere sigurno neće ostvarit ciljeve jer su nerealni...
Bili su nezadovoljni igrom kad je Brana bio trener, jesu sad zadovoljni?
Ovo je razočaranje žešće...
Nije da sam neki prognozer...
Toliko lutanja, sad se za Europu moramo krvavo borit...
1. Obrana titule i osvajanje kupa
2. Razvoj mladih igrača
3. Iskorak u Europi
Sa danasnjim danom ostao na 3 cilj ali ne znam kakobmi mislimo napravit iskorak kad nam visi opasno kup uefa,
Hoće li uprava podnjet ostavku s obzirom kako smjenom trofejnog trenera i dovodjenjem amaterskih pojačanja.
**** mu mater koji ozbiljni klub koji se bori za titulu mjenja trenere ko čarape...
E sad ćemo vidjet ko voli Zrinjski, ko bude došao protiv Travnika na tekmu...
Zadnja izmjena: westherc, dana/u 09 maj 2015, 19:25, ukupno mijenjano 1 put.
I have a dream
Karma i pravda su ponekad kurve, ali ispravne!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.