FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

sekac
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la sekac » 15 mar 2015, 00:15

@Orton vidi moglo se to i ranije kako su u Gradačcu sredili za Biogradlića moglo se i ovde to srediti nisam ja fulio ništa nego je to njihova sramota nisu tražili termin novi nego minut ćutnje.
Sarajevo ljubavi moja!

Orton
Kontakt:

Post Postao/la Orton » 15 mar 2015, 00:17

pisat tebi i zidu ista stvar. :wave:

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 15 mar 2015, 00:21

MortemHz je napisao/la:20 dana prije pocetka polusezone sam rekao da niko ne moze dobiti sve utakmice pogotovo kad je dosta klubova izjednaceno...svi ce gubiti bodove a ovo je tek 2. kolo .. samo polako pa ceo zajedno vidjeti kako svi gube bodove,to je pod moranjem...samo da mi malo proradimo,ne znam sta se desava
E vidi ne znam volio bi da GRIJEŠIM ali ja mislim da je sa titulom gotovo a najvjerojatnije i sa kupom.Sutra ode Široki na +4 a u kupu valja dati 2 gola a ne primiti nijhedfan kaqko kad nisi mogao ovde čestitu šansu stvoriti a kamoli gool dati.Borac se neće otvoriti ne bi ni ja na ovakav rezultat(mogu izgubiti 1-0) a Široki neče propustiti priliku na našu žalost sad puno toga više nije do nas moramo čekati druge da kiksaju ali tio če teško ići. :cry:
Sarajevo ljubavi moja!

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 15 mar 2015, 00:24

Orton je napisao/la:pisat tebi i zidu ista stvar. :wave:
Nisi fer i vrijeđaš ja sam samo konstatovao a konstatacija je tačna i ne interesuje me to za savez a moralo se i moglo je brže :thumbdown:
Sarajevo ljubavi moja!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 15 mar 2015, 00:26

Svi MORAJU kiksati VISE puta,pamti moje rijeci i napisi ovdje kad se desi par puta...vidjet ces i ne govorim to recimo iz nekog ocaja jer ne mislim da mozemo uzeti titulu ili slicno,to se mora desiti
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 15 mar 2015, 00:27

@sekac istog sam mišljenja. Nisam nam ni davao neke šanse za titulu, jer je prvoplasirana ekipa sazrela za tog, pripremaju se dugo. Vjerovao samo da možemo kup odbraniti pod ubjeđenjem da nas niko u dvije utakmice ne može pobjediti, ali sam se izgleda prevario.
Naravno da nije ništa gotovo, ali treba biti realan i sagledati naše šanse u nastavku sezone. Za kup su male, za titulu još manje, boriti se za Evropu i to je to. Možda na taj način skinemo pritisak sa ekipe pa nas oni iznenade.
Činjenica je da su u ove dvije utakmice neki podbacili ali ja vjerujem da ovi kiksevi i njih bole kao i nas, možda ne u tolikoj mjeri ali nije im svejedno.
Zadnja izmjena: hilmo, dana/u 15 mar 2015, 00:36, ukupno mijenjano 1 put.

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 15 mar 2015, 00:35

Ma kiksace listica 100% jednu tekmu, pasce neki x ako nista, mi ne smijemo vise sebi dozvolit niti jedan jedini kiks. Dosta smo sebi svezali ruke sa ovom tekmom i vec ne ovisimo samo o nasim tekmama, nazalost.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 15 mar 2015, 00:39

Ma imat ce minimalno jedan poraz i 2,3 remija..to je cinjenica..na nama je bilo da mi imamo manje + da ih dobijemo direktno,sad je teze svakako

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 15 mar 2015, 00:44

MortemHz je napisao/la:Ma imat ce minimalno jedan poraz i 2,3 remija..to je cinjenica..na nama je bilo da mi imamo manje + da ih dobijemo direktno,sad je teze svakako
Ovdje vjerovatno misliš da ćemo ih mi pobjediti. Ako budemo kao u ove dvije utakmice teško, jako teško.
Ili se vodiš onom: "Što je babi milo, to joj se snilo" :mrgreen:

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 15 mar 2015, 00:47

Ja ne mogu da vjerujem sta se ovde pise. Ovo samo u nasoj ligi ima da se odmah predas. Pa nije nista gotovo. :facepalm: Zeljo ce sigurno izgubiti sutra, pa sta i ako odo na +4 ima jos dosta do kraja i siguran sam da ce i oni negdje kiksati. Kup za mene nije zavrsen sve do zadnje minute ima nade! Zamislite taj scenario kad bih sutra ovi odigrali X, a mi u srijedu izbacimo Bojca? Eto samo zamislite. Bili onda bila kriza? Ja bih odmah otisao na temu Zelje i stavio jedan veliki moderno dezajnirani graficki racku :mrgreen: Braco nije tako crno kao sto mislite!
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 15 mar 2015, 00:48

listica do kraja moze sve dobiti jedino da tu i tamo odredjenim ekipama kesira, pa nisu real jbt, zato i nasi moraju biti pametni pa odredjene timove stimulisati, mislim na njihove protivnike, jer titula se ne osvaja samo na terenu to je tako, a mi smo sebi ovim samo podigli pritisak na jedan visi nivo i svaka naredna je skoro biti ili ne biti ali sam i dalje uvjeren da mozemo biti prvaci, i da nam se nece desiti vise utakmica kao sto je ova veceras bila skoro bez prave sanse
Pyro is not a crime !

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 15 mar 2015, 00:50

Pa dobro vidi,zavisi...mi cemo imati zaredom 6 ja mislim slabijih utakmica i za to vrijeme oni MORAJU kiksati .. jednom jednom...odlicno,ne bi ni remi bio los na Kosevu protiv njih ali nama su ''male'' ekipe uzimale bodove pa ce nam vjerovatno biti imperativ pobijediti njih

Armala
Kontakt:

Post Postao/la Armala » 15 mar 2015, 00:50

Sjever :salut: :salut: Ponosan na bracu.

A igraci picketine me ne mogu vise iznenaditi

begiii
Kontakt:

Post Postao/la begiii » 15 mar 2015, 00:53

Realno igra nam je ko kad nas je Jarni vodio,bezidejna!Meho je imao pripreme za experimente a on rotira ko lud!?koja nam je prva postava?paMeho majku mu nije mali fudbal!iskljucivi krivac je on!lesevi zasluzeno odnijeli bobe,a nasi ko picke,nigdje cvrstoce,muskosti!pa sva sreca pa je borac sta da je bila listica ili zrinjski?sa pola snage bi nas dobili 2 razlike!?ko ce da gine za dres bujrum s ko ne nek si trazi klub
Vazduh treperi kao da nebo gori,sprema se BORDO oluja

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 15 mar 2015, 00:55

Vrijeme je da Kodro nauci na svojim greskama, nadje najboljih 11 i ne mijenja ih kako je to do sad radio. Ne mozes ti danas krenuti sa 4 napadaca, ocajnim Berberovicem na zadnjem veznom i ocekivati laganu pobjedu. Mozda je dobro sto nam se odma' na pocetku polusezone ovo desilo da Kodro skonta neke stvari.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 15 mar 2015, 00:56

begiii je napisao/la:Realno igra nam je ko kad nas je Jarni vodio,bezidejna!Meho je imao pripreme za experimente a on rotira ko lud!?koja nam je prva postava?paMeho majku mu nije mali fudbal!iskljucivi krivac je on!lesevi zasluzeno odnijeli bobe,a nasi ko picke,nigdje cvrstoce,muskosti!pa sva sreca pa je borac sta da je bila listica ili zrinjski?sa pola snage bi nas dobili 2 razlike!?ko ce da gine za dres bujrum s ko ne nek si trazi klub
Puno je drugacije...vrijeme ce ti reci ako meni ne vjerujes sad

muhamedkonjic
Kontakt:

Post Postao/la muhamedkonjic » 15 mar 2015, 01:02

Prvih 11(Za Evropu):
-----------------------Delac-------------------
RB-------Tatomirovic----Mihojevic------LB
---------------Cimirot----Alispahic---------
Duljevic------------Stojcev--------Velkoski
-----------------------Benko------------------

Klupa/Rotacija: Ostrakovic,Kallasi,Stoper,Kovacevic,Puzigaca,Radovac,Rustemovic,Bilbija,Krilo,Bekic.

Posudba: Plakalo,Mitrevski,Andjusic
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
OUT: Bandovic,Ivkic,Berberovic,Baric,Protic,Petrovic,Kostic,Puric,Okic,Kouadio. - VISAK!

IN: DB,S,LB,K.

DB: Desni bek
S: Stoper
LB: Lijevi bek
K:Krilo

begiii
Kontakt:

Post Postao/la begiii » 15 mar 2015, 01:17

MORTEM brate deder mi sada kazi?sta?ko?gdje i kako?
Vazduh treperi kao da nebo gori,sprema se BORDO oluja

Iceman100
Kontakt:

Post Postao/la Iceman100 » 15 mar 2015, 01:21

Treba reči onom kusturici i dini, da se kod nas neke utakmice NE DOBIJAJU NA TERENU, nego nekad iza zatvorenih vrata.... takav je kod nas mentalitet i običaj oduvjek bio i ostat će..... uložio si pare neke, i ako hoćeš da imaš i dalje keš od vlasnika i sponzora, UČINI SVE da ostane tako..... ne može se vazda pošteno.... i malo skromnosti nije na odmet i nek spuste malo loptu na zemlju, **** smo postali.... Igrači su sebi umislili da su nepobjedivi, ima igrača koji su definitivno zalutali kod nas, oni koji se ne zalažu ili koji ne znaju ili ne mogu podnijet pritisak na terenu i van njega, na klupu ili tribine... :salut:

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 15 mar 2015, 01:25

Braco moja, nije smak svijeta kiksati, nije smak svijeta ne osvojiti titulu...ali je krajnji bezobrazlug onako nezainteresovano uci u utakmicu, a Uprava ti SVE obezbijedila. Cas izuzetcima (Delac, Tatko, Mihojevic, Kalasi, Puza, Benko). I da vas pitam samo: Kakav crni Duljevic, pa lik ni jednu nije centrirao kako treba?! Budite realni, kad odigra dobru utakmicu, ja cu ga prvi pohvaliti, ali kad zakaze i kritikovati. I shvatite da svaka kritika nije pljuvanje, i okretanje ledja svom klubu.
Halalite na duzem postu
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.