Mnogi na forumu znaju da ne provociram i da pišem objektivno kad pišem o FKS! Ne volim da se shvati kao provokacija, nisam takav ni privatno, a nisam ni ovdje u "anonimnosti"...
Večeras sam rekao nešto razočaranim jaranima pitarima, na kraju su priznali da sam upravu... Napisat ću to i ovdje!
Preveliki pritisak se stvorio, koji je sasvim logičan s obzirom koliko je uloženo i na koji način se radi, ali ste ga vi još bespotrebno napumpali... Nekakvim auto-izjavama samo dižete euforiju, koje treba biti malo zbog posjete, ali vi živite u njoj! Mislite da ste Bayern i da imate sve podjednake kvalitetom igrače... Stvorili ste od igrača u Premier Ligi BiH zvijezde, neki uživaju popularnost koju ne uživaju veće zvijezde u jačim ligama!
Svaki igrač vam se smatra podjednako važnim, svaki želi da igra, svaki želi da bude važan! To je dobro... Ono što nije je što svi moraju igrati, jer ne plaća se puno igrač za klupe, tako da vršite rotacije koje su vas ubile ove dvije tekme!
Igrači su pomislili da su toliko nadmoćni i opustili su se, te tu dolazimo do glavnog problema, upisujete pobjede prije utakmica protiv sasvim solidnih protivnika, tj. varite nešto što niste pojeli!
Nakon lošeg rezultata, svi su vam krivi, samo vi niste... Čast pojedinim navijačima koji su korektni ovdje na forumu, objektivni, ali mnogima je uvijek neko drugi kriv, a realno ne stvorite pravu šansu u 90 minuta...
Onda slijede izjave uprave i predsjednika da su svi se urotili protiv vas, a realno svemu se posvećuje pažnja više nego igri...
Imam osjećaj da kad ste potpisali ugovor sa Turkish Airlinesom, što je najveći sponzorski uspjeh do sad u BiH, da su neki pomislili da će natpis Turkish Airlines zabit gol! Neće, i Mesi se oznoji da ga zabije!
Spustite se na zemlju i lakše će ići, nema još ovdje galaktikosa, šampiona unaprijed i sl., realno imenično ste najjači, ali ne pokazujete to ni 2 %...
I usput, nemate sve igrače jednake kvalitete, neki su prosjek, ali su se bogme dobro uhljebili i podigli sopstveno mišljenje o sebi kroz ove medijske natpise!
Ispadate smiješni svaki put sa ovim medijskim pumpanjem nečega, ljudi se ponadaju da ćete pojest sve redom, a na kraju bude krah, za koji optužite nekog drugog!
E haj sad, vrijeđajte me