FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

plavipatriota
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la plavipatriota » 15 mar 2015, 00:01

očekujem sutra pozitivnu priču, iako mi neće teško pasti šta god da se desi... treba biti pošten i reć da su kvalitetniji sad, ali ima da naši poginu za dobar rezultat

Western
Kontakt:

Post Postao/la Western » 15 mar 2015, 00:03

46 godina sam zivio u Sarajevu i zadnjih 10 me je uvjerilo da je to nije grad za mene. Usput prije 14 dana u jednom danu je ubijeno 6 gradjana tog grada. Pa u ratu se haman toliko ginulo.

Branite grad, branite vlast mene ce vidjeti 2 puta godisnje.

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 15 mar 2015, 00:05

majoricazija opet ha ?

cin par pjanih i nadrogiranih lola ne stavlja znak jednakosti za sve ljude ili jednu skupinu, policija nek ih pofata i kazni

ps. pasa ocigledno ne zivimo u istom gradu... da nisi mozda preko brda ? :zviz:
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

OdaVeliki
Kontakt:

Post Postao/la OdaVeliki » 15 mar 2015, 00:05

Western je napisao/la:46 godina sam zivio u Sarajevu i zadnjih 10 me je uvjerilo da je to nije grad za mene. Usput prije 14 dana u jednom danu je ubijeno 6 gradjana tog grada. Pa u ratu se haman toliko ginulo.

Ufati se Dubaija, povedi komplet familiju i sretno!

Western
Kontakt:

Post Postao/la Western » 15 mar 2015, 00:08

OdaVeliki je napisao/la:
Western je napisao/la:46 godina sam zivio u Sarajevu i zadnjih 10 me je uvjerilo da je to nije grad za mene. Usput prije 14 dana u jednom danu je ubijeno 6 gradjana tog grada. Pa u ratu se haman toliko ginulo.

Ufati se Dubaija, povedi komplet familiju i sretno!
Hvala.

plavipatriota
Kontakt:

Post Postao/la plavipatriota » 15 mar 2015, 00:12

svuda ima debila, bezveze razglabate priču, ali valjat će i našoj djeci dole otić

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 15 mar 2015, 00:12

NEZALAGANJE je napisao/la:Svaka cast njihovoj policiji na ovom sto su uradili.Ne zbog toga je li opravdano ili nije,vec zbog stanja u nasem drustvu.Dovoljno je samo pogledati razne forume i vidjeti da vecina,nazalost,daje podrsku huliganima koji su ovo uradili.Pametnom dosta...Ne treba nova krv i smrt,ali nikako...

Apsolutno. Nakon ovih dešavanja danas, jedini logičan potez policije je bio da se sutra zabrani dolazak navijačima Želje. Situacija je naelektrisana i nikome ne trebaju novi neredi i ne daj Bože, nova mrtva glava.

Što neko iznad reče, da su napadnuti igrači iz prvog tima Širokog, možda bih i nekako mogao shvatiti taj napad, ali djecu koja su došla u glavni grad da igraju lopte sa vršnjacima, napasti palicama i metalnim šipkama, idiotizam level 1000.
Svaka čast ovom kapitenu juniora Želje :clap: . Gest za svaku pohvalu.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

brile
Kontakt:

Post Postao/la brile » 15 mar 2015, 00:13

Ma debil, vidi se ocita namjera pljuvanja grada Sarajeva a ustvari su stvari totalno drugacije
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !

SPARTANS FC

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 15 mar 2015, 00:14

western gura politiku one spodobe cije ime ne zelim spominjati... kako on ono kaze, ceracemo se jos :oops: ;)

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 15 mar 2015, 00:15

samozeljo1987 je napisao/la:šta je bolan bruka i sramota? treba im jbt majku kad god dođu u Sa, mrze svaku riječ u kojoj se spominje naša BiH, ne mogu je očima gledat...majku im jbm ustašku...samo udri :bih:
Prijatelju nisu djeca kriva, došli su igrati fudbal i nije bilo potrebe za ovim. Nismo mi takav klub niti takvi navijači i koliko god ja osjećao gnjev prema toj lištici zbog momka iz Sarajeva koji je tamo život izgubio ipak ta djeca nisu ništa kriva. Šta ako sutra napadnu našu djecu tamo zbog ovog nedo Bog? Ja ne mogu ni da zamislim kako bi se osjećao kada bi neko moje dijete napao.
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

plavipatriota
Kontakt:

Post Postao/la plavipatriota » 15 mar 2015, 00:16

normalan čovjek se uvijek bez problema može predstaviti u sarajevu, a svuda ima ološa koji bi se mlatili živjeli u bilo kojem gradu! opće stanje je da pravi sarajlija ljude dijeli na raju i papke!

prisutanod1964

Post Postao/la prisutanod1964 » 15 mar 2015, 00:16

Iskreno,stid me je. Taman kad pomislim došli smo tobe,imamo nešto lijepo,nema baklji,incidenata,ružnog skandiranja sa tribina i kazni,pojavi se njih nekoliko koji se ne žele prilagoditi gradu nego ga prilagođavaju svom malograđanskom mentalitetu.Ne smijemo generalizovati,ali nije daleko od istine izjava da je krajnje vrijeme da se ovaj grad vrati sebi, ako ni zbog čeg drugog a ono zbog Pjevača, Keme,Čole,Kinđeta.Miše,Švabe,Vuje,Haseta,Paje i svih onih nepomenutih ali ne manje važnih,zbog kojih ovaj GRAD još uvijek ima svoj šmek.
Koristim se prilikom da se djeci i njihovim roditeljima u ime GRAĐANA SARAJEVA IZVINEM.
NE ŽELIMO DA SE DESI JOŠ JEDAN VEDRAN.

Western
Kontakt:

Post Postao/la Western » 15 mar 2015, 00:18

Western je zbog spodoba digao sidro i sad se ne mora crveniti zbog ove blamaze.

Ovo je bruka za sve. Pa vi kako god hocete.

Schwarz
Kontakt:

Post Postao/la Schwarz » 15 mar 2015, 00:19

samozeljo1987 je napisao/la:šta je bolan bruka i sramota? treba im jbt majku kad god dođu u Sa, mrze svaku riječ u kojoj se spominje naša BiH, ne mogu je očima gledat...majku im jbm ustašku...samo udri :bih:
Ta djeca nisu kriva nista.Zamisli da neko nase sutra napadne palijama nakon tekme, kako bi tebi bilo?
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 15 mar 2015, 00:21

Western je napisao/la:Western je zbog spodoba digao sidro i sad se ne mora crveniti zbog ove blamaze.

kada bi ja srcu uzimao svaki dan sta neko radi u gradu i drzavi ne bi zavrsio u jagomiru nego na sokocu ;)

svako normalan osudjuje ne da su djeca nego da je bilo ko, a druga je stvar kad neko generalizuje i ispoljava svoje stavove na nacin kao sto ti radis... kako je zivjeti i raditi u gradu i drzavi i ljudima koje ne podnosis i ne osjecas svojima, de nam reci ?

112233445566778899
Kontakt:

Post Postao/la 112233445566778899 » 15 mar 2015, 00:35

Dno dna. Ne volim ih nimalo ali ipak se o djeci radi pa sta god da su radila.Mora postojati mjera. Nema potrebe ljudi, ne prilici nikome a posebno glavnom gradu u vec toliko zategnutim odnosima. Najlakse je divljak biti. Mozda i nisu navijaci Zelje u pitanju, ali evo ovdje pisem cisto sto se desilo kod vas u gostima.

Western
Kontakt:

Post Postao/la Western » 15 mar 2015, 00:41

fedeltafrotta je napisao/la:
Western je napisao/la:Western je zbog spodoba digao sidro i sad se ne mora crveniti zbog ove blamaze.

kada bi ja srcu uzimao svaki dan sta neko radi u gradu i drzavi ne bi zavrsio u jagomiru nego na sokocu ;)

svako normalan osudjuje ne da su djeca nego da je bilo ko, a druga je stvar kad neko generalizuje i ispoljava svoje stavove na nacin kao sto ti radis... kako je zivjeti i raditi u gradu i drzavi i ljudima koje ne podnosis i ne osjecas svojima, de nam reci ?
Evo vidi ovoga debila samozeljo1987. Je li da zalim sto ne zivim vise sa takvima? Nema vremena de ti debilu objasni da su Kvesic i Tomic njihova djeca koja ne mrze BiH i Sarajevo.

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 15 mar 2015, 00:56

Ma vidis da je potika upetljala svoje prste opet.

Placenici angazovani da sprovode na terenu necije druge interese pa ovdje nam jos jednom pokazuju onu dobro staru, kako balije jebu ustase danas u Sarajevu, sutra ce ustase da jebu balije na Pecari, i tako u krug.

**** tu pricu, ne vrijedi trositi vrijeme.

Mozda bi najbolje bilo zbog tenzija koje su naglo podignute posljednih 24 sata, odgoditi ovu utakmicu dok se staje malo ne stisa, pa treba iz kluba apelova jer je vrlo moguca odmazda od stranje njihovih dole.

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 15 mar 2015, 01:05

A ko se sve deklarise kao navijac Zeljeznicara...
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

OdaVeliki
Kontakt:

Post Postao/la OdaVeliki » 15 mar 2015, 01:10

Ma nece dole nista biti sutra. Ljudi su dole regularni 100%, a i oni znaju da to nema veze s pravim Zeljovcima, posebno s klubom. Sa Sirokim imamo korektan odnos, ali kao u svakom gradu par debila ima, tako i dole. Ali ne treba generalizovati sve to.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Anpa i 59 gostiju.