FK Sarajevo (opšte diskusije)

FK Sarajevo ove sezone?

Anketa je završila: 16 jul 2017, 14:28.

Prvak
11
25%
Osvajač kupa
4
9%
Dupla kruna
12
27%
Izlazak u Europu
17
39%

Ukupno glasova: 44

amorovski
Kontakt:

Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)

Post Postao/la amorovski » 15 mar 2015, 00:05

fedeltafrotta je napisao/la:to vam je glavni i osnovni problem, od svake tekme idete od sampiona do ponora, tek su dva kola prosla... :D

samo lagano i navijajte za nas sutra :kafa:
Navijam ocam. Vazda za vas navijam protiv ubica. U pravu si za to dizanje i to. Zabit mu. Valjda se ispravi aBd

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 15 mar 2015, 00:05

Ma vala ocekivanja su ogromna pa ima i toga...ocekuje se da sve deremo a ustvari mi recimo dovodimo igrace za 0 KM,plata je malo veca nego u ostalim klubovima a i igraci ne odskacu toliko od lige..ja sam to uvijek znao,tvrdim da smo najkvalitetniji i da imamo najbolje uslove ali da nesto odskacemo ne...npr. Dinamo Zagreb i ne mogu da navijam za vas...prvi razlog znas a drugi je to sto imam keca na sirokog :mrgreen: :mrgreen:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

amorovski
Kontakt:

Post Postao/la amorovski » 15 mar 2015, 00:08

MortemHz je napisao/la:Ma vala ocekivanja su ogromna pa ima i toga...ocekuje se da sve deremo a ustvari mi recimo dovodimo igrace za 0 KM,plata je malo veca nego u ostalim klubovima a i igraci ne odskacu toliko od lige..ja sam to uvijek znao,tvrdim da smo najkvalitetniji i da imamo najbolje uslove ali da nesto odskacemo ne...npr. Dinamo Zagreb i ne mogu da navijam za vas...prvi razlog znas a drugi je to sto imam keca na sirokog :mrgreen: :mrgreen:
Mortem, pos@rem ti se na te pare ako ih preko ubica dignes.. VEDRAN PULJIC!!

@fedelta btw mek ste onu djecu istukli, ko ih yebe. Ckepi male, isti su oni svi

Superkup - 1996/1997

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 15 mar 2015, 00:12

Ma seri jarane ali ne mozes stavljati sve ljude u isti kos **** ga ti...meni vala svejedno dobio ili ne...ali za zelju ne mogu navijati ni u jednom mecu,ko god da igra

amorovski
Kontakt:

Post Postao/la amorovski » 15 mar 2015, 00:30

MortemHz je napisao/la:Ma seri jarane ali ne mozes stavljati sve ljude u isti kos **** ga ti...meni vala svejedno dobio ili ne...ali za zelju ne mogu navijati ni u jednom mecu,ko god da igra
Zayebavo sam se za tiket, sr@nje po tiketu i to. Druze sve ih svrstavam u isti kos, nece kruška pod jabuku.. Uzivaj ti meni sto na sat, ali ja u Listicu ne mogu ni na slici, a kamo li da navijam za njih.

Superkup - 1996/1997

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 15 mar 2015, 00:36

Ispade da ja navijam jel' :rol: boze sacuvaj,jok to :thumbdown: :mrgreen:

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 15 mar 2015, 00:39

stavi keca na siroki a navijaj za Zelju... dobitna ti je kako god okrenes :mrgreen:
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

Western
Kontakt:

Post Postao/la Western » 15 mar 2015, 00:43

Ne dolazim da provociram ovo je samo za Hilmu.

Hilmo da ti ja otvaram oci ili da to nastavi Borac u trecoj utakmici a Velez sljedece kolo? Izaberi.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 15 mar 2015, 00:46

Western je napisao/la:Ne dolazim da provociram ovo je samo za Hilmu.

Hilmo da ti ja otvaram oci ili da to nastavi Borac u trecoj utakmici a Velez sljedece kolo? Izaberi.
Haj ti u Dubai, ionako grad Sarajevo nije za tebe :wave: :wave: :wave:

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 15 mar 2015, 00:49

amidzaTan je napisao/la:
fedeltafrotta je napisao/la:sami ste sebi krivi, uzdigli ste se sada trpite posljedice teskog pada
O kakvom ti padu pricas oci moje? Nebi li ona narodna poslovica koju uprno spominjete bolje vama pristajala "ko visoko leti, nisko pada" '??? Niste li vi ti koji su kupovali i osvajali duple krune i prvenstva pa ste sad i gladni i zedni???

Ja koliko se sjecam mi smo ti koji se borimo za titulu, a vi za izlazak u evropu.
I nije valjda da si toliko ogranicen i da vjerujes da smo izgubili sve nade za titulom ili duplom?
Inače ne pišem na ovoj temi ali upravo su ovo one izjave zbog kojih vam se raja ismijava. Ne samo mi nego svi drugi jer su pojedinci (ne svi naravno) u tolikoj mjeri dali sebi za pravo da omalovažavaju sve ostale klubove pa je većini i gušt pecnut vas. Mi smo svi za vas smiješni ali to ne pokazujete na terenu. Po predviđanjima nekih ovdje Borac je danas trebao u prvom poluvremenu 5 golova primiti i to dok vi imate povez na očima :roll:
I upravo ono što jedan od naših ( :D ) reče, trenutno su na forumu oni normalniji momci koji razmišljaju glavom što se svega tiče i nije im cilj provocirati na tuđim temama i najavljivati kojekakve šetnje ligom. Oni koji ne silaze sa drugih tema su sad oflajn dok ovi prvi trpe pa i ne baš tolike provokacije kolike bi mi npr. primali da smo popušili utakmicu koju smo već dobili po nama samima.
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 15 mar 2015, 00:53

SARAJ'VO SARAJ'VO SARAJ'VO oooooo oooooo oooooo oooooo oooooo ooooooo ooooooo oooooo

Western
Kontakt:

Post Postao/la Western » 15 mar 2015, 01:08

hilmo je napisao/la:

Nije vala. Znaci ipak cemo Velezu i Borcu to prepustiti.

plavipatriota
Kontakt:

Post Postao/la plavipatriota » 15 mar 2015, 01:10

Mnogi na forumu znaju da ne provociram i da pišem objektivno kad pišem o FKS! Ne volim da se shvati kao provokacija, nisam takav ni privatno, a nisam ni ovdje u "anonimnosti"...

Večeras sam rekao nešto razočaranim jaranima pitarima, na kraju su priznali da sam upravu... Napisat ću to i ovdje!

Preveliki pritisak se stvorio, koji je sasvim logičan s obzirom koliko je uloženo i na koji način se radi, ali ste ga vi još bespotrebno napumpali... Nekakvim auto-izjavama samo dižete euforiju, koje treba biti malo zbog posjete, ali vi živite u njoj! Mislite da ste Bayern i da imate sve podjednake kvalitetom igrače... Stvorili ste od igrača u Premier Ligi BiH zvijezde, neki uživaju popularnost koju ne uživaju veće zvijezde u jačim ligama!

Svaki igrač vam se smatra podjednako važnim, svaki želi da igra, svaki želi da bude važan! To je dobro... Ono što nije je što svi moraju igrati, jer ne plaća se puno igrač za klupe, tako da vršite rotacije koje su vas ubile ove dvije tekme!

Igrači su pomislili da su toliko nadmoćni i opustili su se, te tu dolazimo do glavnog problema, upisujete pobjede prije utakmica protiv sasvim solidnih protivnika, tj. varite nešto što niste pojeli!

Nakon lošeg rezultata, svi su vam krivi, samo vi niste... Čast pojedinim navijačima koji su korektni ovdje na forumu, objektivni, ali mnogima je uvijek neko drugi kriv, a realno ne stvorite pravu šansu u 90 minuta...
Onda slijede izjave uprave i predsjednika da su svi se urotili protiv vas, a realno svemu se posvećuje pažnja više nego igri...
Imam osjećaj da kad ste potpisali ugovor sa Turkish Airlinesom, što je najveći sponzorski uspjeh do sad u BiH, da su neki pomislili da će natpis Turkish Airlines zabit gol! Neće, i Mesi se oznoji da ga zabije!

Spustite se na zemlju i lakše će ići, nema još ovdje galaktikosa, šampiona unaprijed i sl., realno imenično ste najjači, ali ne pokazujete to ni 2 %...

I usput, nemate sve igrače jednake kvalitete, neki su prosjek, ali su se bogme dobro uhljebili i podigli sopstveno mišljenje o sebi kroz ove medijske natpise!

Ispadate smiješni svaki put sa ovim medijskim pumpanjem nečega, ljudi se ponadaju da ćete pojest sve redom, a na kraju bude krah, za koji optužite nekog drugog!

E haj sad, vrijeđajte me :mrgreen:

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 15 mar 2015, 01:12

Western je napisao/la:
hilmo je napisao/la:

Nije vala. Znaci ipak cemo Velezu i Borcu to prepustiti.
Moje su oči odavno široko otvorene, tako da nema potreba da to radiš ni ti, a ni neki drugi klub.
Odoh imam posla, moram još postova napisati :wave:

P.S. Greška je bila što sam ti poruku poslao htio sam ovdje odgovoriti!
EDIT:
@plavipatriota
:thumbup:
Ja to trubim od početka sezone, ali :?
Sve dok je u granicama šala meni je to OK.

miden
Kontakt:

Post Postao/la miden » 15 mar 2015, 02:04

plavipatriota je napisao/la:Mnogi na forumu znaju da ne provociram i da pišem objektivno kad pišem o FKS! Ne volim da se shvati kao provokacija, nisam takav ni privatno, a nisam ni ovdje u "anonimnosti"...

Večeras sam rekao nešto razočaranim jaranima pitarima, na kraju su priznali da sam upravu... Napisat ću to i ovdje!

Preveliki pritisak se stvorio, koji je sasvim logičan s obzirom koliko je uloženo i na koji način se radi, ali ste ga vi još bespotrebno napumpali... Nekakvim auto-izjavama samo dižete euforiju, koje treba biti malo zbog posjete, ali vi živite u njoj! Mislite da ste Bayern i da imate sve podjednake kvalitetom igrače... Stvorili ste od igrača u Premier Ligi BiH zvijezde, neki uživaju popularnost koju ne uživaju veće zvijezde u jačim ligama!

Svaki igrač vam se smatra podjednako važnim, svaki želi da igra, svaki želi da bude važan! To je dobro... Ono što nije je što svi moraju igrati, jer ne plaća se puno igrač za klupe, tako da vršite rotacije koje su vas ubile ove dvije tekme!

Igrači su pomislili da su toliko nadmoćni i opustili su se, te tu dolazimo do glavnog problema, upisujete pobjede prije utakmica protiv sasvim solidnih protivnika, tj. varite nešto što niste pojeli!

Nakon lošeg rezultata, svi su vam krivi, samo vi niste... Čast pojedinim navijačima koji su korektni ovdje na forumu, objektivni, ali mnogima je uvijek neko drugi kriv, a realno ne stvorite pravu šansu u 90 minuta...
Onda slijede izjave uprave i predsjednika da su svi se urotili protiv vas, a realno svemu se posvećuje pažnja više nego igri...
Imam osjećaj da kad ste potpisali ugovor sa Turkish Airlinesom, što je najveći sponzorski uspjeh do sad u BiH, da su neki pomislili da će natpis Turkish Airlines zabit gol! Neće, i Mesi se oznoji da ga zabije!

Spustite se na zemlju i lakše će ići, nema još ovdje galaktikosa, šampiona unaprijed i sl., realno imenično ste najjači, ali ne pokazujete to ni 2 %...

I usput, nemate sve igrače jednake kvalitete, neki su prosjek, ali su se bogme dobro uhljebili i podigli sopstveno mišljenje o sebi kroz ove medijske natpise!

Ispadate smiješni svaki put sa ovim medijskim pumpanjem nečega, ljudi se ponadaju da ćete pojest sve redom, a na kraju bude krah, za koji optužite nekog drugog!

E haj sad, vrijeđajte me :mrgreen:
Pošteno sve osim ovog

Edis je opravdano to izjavio, jer smo noc prije bili pokradeni. Sudac je suspendovan, što dovoljno govori o tome.
Što se tice druge situacije sa 2%. Tan je tu nešto više od godinu. Za to vrijeme se osvojio Kup, igrao Play Off, danas smo drugi na tabeli i dalje smo u borbi za dvije titule. To nije 2%, nego mnogo više. Kao što sam rekao što se ostalog tice, pošteno.
Das Ist Walter

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 15 mar 2015, 02:28

Potreban nam je dobar rezultat Želje dole više nego ikad ali volio bi da vas ubice natrpaju bar jedno 5-0.Sad če mnogi reči šta mu je (i vaši i naši navijači).Prvi razlog da vi pobijedite ili uzmete bod i to nam pomogne da osvojimo titulu ko bi živ od vas ostao(isto ono kad ste sa Hajdukom igrali na Koševu).Drugo ko bi vas više slušao vi igrate srcem naša djeca ovo ono. Ama ne moramo ni biti prvi niti bilo šta osvojiti ako sami ne možemo bez vaše pomoći a jedva čekam vaš kiks da vam se krvi napijem, ne date mi mira od ove dvije utakmice sa Borcem.A isto kao da smo od vas izgubili radujete se svakom kiksu Sarajeva i zato priželjkujem najgori mogući scenario da proživite u nastavku prvenstva .Ne znam da ima neko pokvareniji od Želje i njegove uprave i navijača čast izuzecima znaju oni na koje mislim, pa moji rođaci mi krv popiše raduju se porazu Sarajeva to je smeće od ljudi ne dao mi Bog da sam kao oni. Ali sad moram biti i gori jer su to zaslužili nažalost, moram ali samo opet prema pojedinim.Storme ,sarajlija,likuša izvinite i još par vas poštenih i finih a zbog ovih kvazi navijača nema trunke razumjevanja.Jer razumijem ja rivalitet ali pjevati đaba Tan đaba milioni **** vas Dodikovi šampioni e da Bog da vas Široki polomio i pobijedio zbog liječenja komplexa .Pa je li Sarajevo krivo što vam je uprava nesposobna i što na svaki naš ugovor imate milion komentara a zabili ste galvu u pijesak kao noj i ne gledate šta vam se dešava u klubu i sad kad god neki kix Sarajeva ja trebam da dobijam po hiljadu poruka od raznih debila bez ikakvog razloga.Razumio bi ja da je Željo ostao u kupu pa hajde, ali ispali prije godinu dana i sad mole Boga da se to i nama desi.Komplexe liječite na drugoj strani a do tad nas ostavite na miru i slušajte od Džeja 1-2 najbolje vam je i želim da vam se autobus pokvari pa da se pješice vračate iz Lištice sa punom mrežom.Ma najbolji scenario bi bio da polomite noge jedni drugima toliko vas volim isti ste nema razlike i ovo malo prijatelja što sam imao najvjerovatnije više neču imati a nisam ja kriv tome **** i to kad čovjeka jebu da mora gutati lexiliume a da stvar bude gora poslije naše pobjede na Grbavici nisam nikom ni slova napisao a mene smoriše sad e pa dokle ......dosta mi je što me jebu igrači i rezultati mog kluba zar moram slušati i drkanja komplexaša !?
Zadnja izmjena: sekac, dana/u 15 mar 2015, 02:42, ukupno mijenjano 3 puta.
Sarajevo ljubavi moja!

imekorisnicko
Kontakt:

Post Postao/la imekorisnicko » 15 mar 2015, 02:33

:clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
sekac je napisao/la:Potreban nam je dobar rezultat Želje dole više nego ikad ali volio bi da vas ubice natrpaju bar jedno 5-0.Sad če mnogi reči šta mu je (ivaši i naši navijači).prvi razlog da vi pobijedite ili uzmete bod i to nam pomogne da osvojimo titulu ko bi živ od vas ostao(isto ono kad ste sa Hajdukom igrali na Koševu).Drugo ko bi vas više slušao vi igrate srcem naša djeca ovo ono. Ama ne moramo ni biti prvi niti bilo šta osvojiti ako sami ne možemo bez vaše pomoći a jedva čekam vaš kiks da vam se krvi napijem ne date mi mira od ove dvije utakmice sa Borcem isto kao da smo od vas izgubili radujete se svakom kiksu Sarajeva i zato priželjkujem najgori mogući scenario da proživite u nastavku prvennstva .Ne znam da ima neko pokvareniji od Želje i njegove uprave i navijača čast izuzecima znaju oni na koje mislim, pa moji rođaci mi krv popiše raduju se porazu Sarajeva to je smeće od ljudi ne dao mi Bog da sam kao oni. Ali sad moram biti i gori jer su to zaslužili nažalost, moram ali samo opet prema pojedinim.Storme ,sarajlija,likuša izvinite i još par vas poštenih i finih a zbog ovih kvazi navijača nema trunke razumjevanja.Jer razumijem ja rivalitet ali pjevati đaba Tan đaba milioni **** vas Dodikovi šampioni e da Bog da vas Široki polomio i pobijedio zbog liječenja komplexa .Pa je li Sarajevo krivo što vam je uprava nesposobna i što na svaki naš ugovor imate milion komentara a zabili ste galvu kao noj u pijesak i ne gledate šta vam se dešava u klubu i sad kad god neki kix Sarajeva ja trebam da dobijam po hiljadu poruka od raznih debila bez ikakvog razloga.Razumio bi ja da je Željo u kupu pa hajde ali ispali prije godinu dana i sad mole Boga da se to i nama desi.Komplexe liječite na drugoj strani a do tad nas ostavite na miru i slušajte od Džeja 1-2 najbolje vam je i želim da vam se autobus pokvari pa da se pješice vračate iz Lištice sa punom mrežom.
:clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :shhh: :shhh: :shhh: :shhh: :shhh: :shhh: :shhh: :shhh: :shhh: :shhh: :shhh: :shhh:

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 15 mar 2015, 04:01

Ajzea je napisao/la: Inače ne pišem na ovoj temi ali upravo su ovo one izjave zbog kojih vam se raja ismijava. Ne samo mi nego svi drugi jer su pojedinci (ne svi naravno) u tolikoj mjeri dali sebi za pravo da omalovažavaju sve ostale klubove pa je većini i gušt pecnut vas. Mi smo svi za vas smiješni ali to ne pokazujete na terenu. Po predviđanjima nekih ovdje Borac je danas trebao u prvom poluvremenu 5 golova primiti i to dok vi imate povez na očima :roll:
I upravo ono što jedan od naših ( :D ) reče, trenutno su na forumu oni normalniji momci koji razmišljaju glavom što se svega tiče i nije im cilj provocirati na tuđim temama i najavljivati kojekakve šetnje ligom. Oni koji ne silaze sa drugih tema su sad oflajn dok ovi prvi trpe pa i ne baš tolike provokacije kolike bi mi npr. primali da smo popušili utakmicu koju smo već dobili po nama samima.
To je to. Al' eto njih opet sa novim acc. za par dana na vasoj temi. Ja cu opet ostat ovde ni kriv ni duzan, i samo bezze nervirati a mozda i kartu za banovice dzaba fasovati.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 15 mar 2015, 04:51

Alene,zar ti ja nisam zabranio komentarisanje poslije 4?

:rol:

socrates
Kontakt:

Post Postao/la socrates » 15 mar 2015, 05:14

5 je ujutro,ja nisam u stanju sinoc od 22h (otkad sam na ovoj temi) nista reci. Citam sta se sve ovdje pise,i vidim da su pojedinci izgubili kompas totalno,odsustvo razuma,i u nekoj trecoj su dimenziji,sta li..??

Pa bolan ako nisi u stanju reci nesto suvislo poklopi se,ne laprdaj zbog cega ces i sam zaliti kad ti se lobanja ohladi!!!!!!

Pitam se i zivo me zanima da li ima ijedan akter (FKS) od sinoc a da sad ne spava,da mu savjest radi,duboko zamisljen razmisljajuci o svom "nastupu"??
Toliko puta receno da nikad poraz,kiks,kako god nazovi nije bio sporan,ali onakva nemoc,anemicnost,bezidejnost...e,to boli,stari moj.

I hladno me zaboli sta ce ko pomisliti,reci,ali onakva salva zvizduka Mehi,a onda tamo na drugoj strani nakon "ocitane lekcije,posljednje opomene" nekakva podrska uz "nalog" da svi zagrljeni,nesto..cc,ma ne ide to stari,ma daj ba kao zavrsni cin na cjelokupnu predstavu. :oops:

Ova uprava sve skupa ovo nije zasluzila,bas kao ni mi navijaci da nas bilo ko"vuce za nos",a to mi je tako izgledalo na terenu!
Ne treba biti previse pametan pa skontati da mi ne mozemo drzati tako dug niz ovako blijedih i ne efikasnih nastupa. Proradit cemo,pitanje koje visi u zraku je hocemo li na vrijeme!!??
Odgovor jednim dijelom mozemo dobiti vec u srijedu.
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 32 gosta.