za bod sedmicu,a za tri mjesecBitiSrcemVezan je napisao/la:Ako sutra izvućete bod ili mlatnete Širokog, ja obećavam da ću nositi vaš grb na avatru čitavu sedmicu![]()

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
za bod sedmicu,a za tri mjesecBitiSrcemVezan je napisao/la:Ako sutra izvućete bod ili mlatnete Širokog, ja obećavam da ću nositi vaš grb na avatru čitavu sedmicu![]()
Pa naravno da je namjesteno. I naravno da ovo nisu uradili navijaci Zelje, vec par maloumnih djecaka koji su vjerovatno dobili po 50 maraka. Valjda imaju kamere, i da ce biti uhvaceni. Hajd da su napali igrace Sirokog mozda bih mogao shvatiti(iako je i to kretenluk), ali biti debil napasti djecu, pa mislim stvarno.sajo10 je napisao/la:Jesam li ja budala ili je ovo meni i vise nego namjesteno? Sve je ovo previse slucajno...
Bravo Dzenise majstore. Treba cuvat svog drugara i covjeka. Yebo ovu nacionalisticku gamad danasnju..
Samo nekolicini fudbaleraDzoleZeljo je napisao/la:Ujedno su nam sutra napravili veliku uslugu da nam ovih dole svih 90 min majku b**** sto ce igracima predstavljati dodatni pritisak.
Bravo..dino lj je napisao/la:Nikako mi nije jasno zasto ovaj ruzan dogadjaj shvatate kao bruku kluba i navijaca,sta ja kao navijac imam sa ovim kretenima.Ovo nije bruka kluba vec kretenlug,imbecilnost i jadno ponasanje pojedinaca.Predstavnik kluba(igrac) koji je stao u odbranu je prava slika kluba.Zasto osudjujete sve radi par pojedinaca,nigdje veze.
Niko ne osudjuje sve, nego bas tih par idiota, zato i misllim da je ovo igranka, da nije organizovano sa juga nego boga pitaj od koga.dino lj je napisao/la:Nikako mi nije jasno zasto ovaj ruzan dogadjaj shvatate kao bruku kluba i navijaca,sta ja kao navijac imam sa ovim kretenima.Ovo nije bruka kluba vec kretenlug,imbecilnost i jadno ponasanje pojedinaca.Predstavnik kluba(igrac) koji je stao u odbranu je prava slika kluba.Zasto osudjujete sve radi par pojedinaca,nigdje veze.
Ma vjeruj mi da je ovo trenutno bruka i kluba i navijaca. Barem dok se ne otkriju pravi motivi. Pise na svim portalima na stadionu Grbavica, Zeljeznicar itd. Ovo se nigdje ne smije desavati i klub(kao i sve institucije) trebaju uciniti sve da se ovo razjasni. Ovo nikada nije bio nacin na koji postupaju nasi igraci ili navijaci. Pravi primjer je Beganovic i svaka mu cast na ovom potezu. Mnogo ce nedostajati nasim igracima podrska s tribina na Pecari, ali eto, dobro je, mozda, sto je policija zabranila odlazak nasim navijacima. Nikome ne treba ono najgore. Sreca je pa i oni mladici nisu ozbiljnije povrijedjeni.dino lj je napisao/la:Nikako mi nije jasno zasto ovaj ruzan dogadjaj shvatate kao bruku kluba i navijaca,sta ja kao navijac imam sa ovim kretenima.Ovo nije bruka kluba vec kretenlug,imbecilnost i jadno ponasanje pojedinaca.Predstavnik kluba(igrac) koji je stao u odbranu je prava slika kluba.Zasto osudjujete sve radi par pojedinaca,nigdje veze.
ma kakva policija druze,u bosni si,tacnije u sarajevu..ne budi naivan, ne moze drot visiti nad glavom 24/7OdaVeliki je napisao/la:A jel ovo ta policija koju placamo masno? Gdje su oni bili, ili nisu dobili pare pa ih nije bilo. Lahko je na klub prebaciti krivicu zbog par idiota.
Neko me je izgleda u interesu da se poljulja jako dobar odnos s Sirokom. A mogu pretpostaviti i kome?!Mrs!
Aha, znaci sad treba sve po Sarajevu i u Sarajevu popljuvat zbog ovih huligana?? Daj ba covjece uzimas ono sto hoces za primjer a na ovom portalu na naslovnoj stranici mozes procitati slijedece:Western je napisao/la:Sram i stid neka je onoga ko je napao ovu djecu. A jos veca sramota neka je onoga ko sebe naziva navijacem Zeljeznicara i psuje djetetu iz Hercegovine majku us.tas.ku.
Hajvani jedi jedno od te djece igra lijevog beka za Zelju, a do jucer ste se u Tomica takodjer djecaka iz SB kleli.
Fuj grade Sarajevo sta sebi dozvoljavas. Prosle godine supruga i ja dobio ponudu da radimo na relaciji Abu Dabi - Dubai i uprkos fantasticnoj ponudi mi danima razmisljamo da li se isplati napustiti Sarajevo sto zbog djece i njihovog prijateljstva sto zbog familije sto zbog prijatelja. Odlucimo da djeca ostanu sa nanama i dedama do kraja ove skolske godine i evo hocu sebi da se zakunem da cu ih dovesti ovamo i necu se u taj grad vratiti dok se taj grad sam sebi ne vrati.
Stoko barbarska!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.