FK Željezničar (opšte diskusije)

katakomba
Kontakt:

Re: FK Željezničar (opšte diskusije)

Post Postao/la katakomba » 14 mar 2015, 10:53

Zip je napisao/la:Ne kontam sta se ibretite ako vas ne volimo, i ako mi je drago sto izgubite?
Sta je tu cudno, ako zelimo da izgubite ne znaci da navijamo za taj klub protiv koga igrate...
Valjda je to rivalstvo, da budes bolji od komsije... Naravno da ces navijati da rival izgubi a ti pobijedis... Valjda je to logicnoo

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Nije stvar u tome ko želi kome da izgubi, nego u tome da po nekoj logici bi trebalo da navijate za nas jer igramo protiv GLAVNOG konkurenta za titulu PLBiH, al' eto malo ste mentalno zaostali i halili smo vam odavno. I da, NAPRIJED BORAC :njanjanja: :njanjanja:
Željezničar živimo !

Blagoje
Kontakt:

Post Postao/la Blagoje » 14 mar 2015, 11:50

Ne polemisite sa zvjerima iz pionirske. Samo mu bacis kikiriki i on sretan. :D

@katakomba, nemaju oni titule u krvi. Plafon je da mi poneku zijanimo. To ima je sve u zivotu. :kafa:
Katastar.ba - 2174, 2175, 2176, 2177.

Nastavice se...

X31987
Kontakt:

Post Postao/la X31987 » 14 mar 2015, 12:01

Šta kažu da je Švrakić kupio Željezničar? Uskoro na Tv Hayat emisija "Napuni mi želju". Je l' istina ? :mrgreen: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO !

Vedran Puljić ...

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 14 mar 2015, 12:02

Nije ga kupio, nece ga kupiti i ne moze ga kupiti

Poslano sa mog SM-N9005 koristeći Tapatalk
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 14 mar 2015, 12:04

anonimni je napisao/la:Nije ga kupio, nece ga kupiti i ne moze ga kupiti

Ma zna to ovaj nego provocira pitar podmukli :crazy:

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 14 mar 2015, 12:06

Znam da provocira, al' pitao je i dobio odgovor, ne treba odgovarati na njihove provokacije primitivno i nekulturno, nek' gledaju u svoju avliju, a nas puste da se patimo s desavanjima kod nas...

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 14 mar 2015, 12:07

X31987 je napisao/la:Šta kažu da je Švrakić kupio Željezničar? Uskoro na Tv Hayat emisija "Napuni mi želju". Je l' istina ? :mrgreen: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Cuj poslali pismo Hayatu, s natpisom"Ispuni mi zelju" hahahahhahahhah :D

damirc
Kontakt:

Post Postao/la damirc » 14 mar 2015, 12:11

Cuj Svrakic da kupi Želju, taj covjek je pred bankrotom, rasprodaje sve sto je napravio. Najbitnija stvar je da Želju ne može niko - kupiti 51 %

X31987
Kontakt:

Post Postao/la X31987 » 14 mar 2015, 12:32

Ma zajebancija prijatelji moji, zdrava šala. Ovo kupio ili šta već je nebitno u cijeloj rečenici, poenta je na ovom "Napuni mi želju". Sportski pozdrav za plave zajebante (uzvratite i vi na onoj temi al' u granicama normale) i želim vam tri bobe danas u Širokom. If you know what i mean. :mrgreen: :bih:
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO !

Vedran Puljić ...

flwz
Kontakt:

Post Postao/la flwz » 14 mar 2015, 12:50

Sutra. Hvala.

51%
Zeljeznicar 1921

One can have no smaller or greater mastery than mastery of oneself.
- Leonardo da Vinci

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 14 mar 2015, 12:59

Kad im jednom sa ovog podforuma kolektivno uletimo na temu njihove opšte diskusije, pa prevrnuli bi sve ono tamo :opaopa:
ekskluziva - relevantan medij :lol:
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 14 mar 2015, 14:05

Je li glam blam relevantan medij?
1946

UltraSA
Kontakt:

Post Postao/la UltraSA » 14 mar 2015, 14:13

Ajzea je napisao/la:Kad im jednom sa ovog podforuma kolektivno uletimo na temu njihove opšte diskusije, pa prevrnuli bi sve ono tamo :opaopa:
Pravi si huligan, pardon, internet huligan. Nije da vas vec nema tamo na nasoj temi, pa evo da i ja malo uzvratim, da naletim na vasu temu.
ČUVARI ČASTI WALTER IDENTITETA

DANDY
Kontakt:

Post Postao/la DANDY » 14 mar 2015, 14:31

Zip je napisao/la:
X31987 je napisao/la:Šta kažu da je Švrakić kupio Željezničar? Uskoro na Tv Hayat emisija "Napuni mi želju". Je l' istina ? :mrgreen: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Cuj poslali pismo Hayatu, s natpisom"Ispuni mi zelju" hahahahhahahhah :D

Nasla krpa zakrpu.

slika

PlaviSaJUGA
Kontakt:

Post Postao/la PlaviSaJUGA » 14 mar 2015, 14:39

Korak ispred svih! ;)

http://www.go.al.com/ba/news/7072/premi ... lovo-istra" onclick="window.open(this.href);return false;živanje-najomiljeniji-klub-u-bih-je?ICID=HP_BN_1

Ma vi stvarno niste normalni !!!

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 14 mar 2015, 15:49

anonimni je napisao/la:Znam da provocira, al' pitao je i dobio odgovor, ne treba odgovarati na njihove provokacije primitivno i nekulturno, nek' gledaju u svoju avliju, a nas puste da se patimo s desavanjima kod nas...

Ne mozes im drugacije odgovoriti,jer su to vecinom "stare sarajevske porodice od 96' " ili pap.cici sa padinskih djelova grada,drugi jezik oni ne razumiju nikako.

To se do jučer kolcima sa bratom oko meĐe tuklo,sta ocekujete.

Sreca pa pricam sa normalnim pitarima,koji i imaju veci uticaj i veci staz i gradska su raja,inace bi po ovom forumu,kontao da je bas sve otislo u qrac.

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 14 mar 2015, 17:14

Ma nije ovaj forum nikakvo mjerilo. Ovih par hajvana stalno dosadjuju i provaljuju se pa raja stekne dojam da su svi takvi. A nisu.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 14 mar 2015, 22:41

NEZALAGANJE je napisao/la:Svaka cast njihovoj policiji na ovom sto su uradili.Ne zbog toga je li opravdano ili nije,vec zbog stanja u nasem drustvu.Dovoljno je samo pogledati razne forume i vidjeti da vecina,nazalost,daje podrsku huliganima koji su ovo uradili.Pametnom dosta...Ne treba nova krv i smrt,ali nikako...
Ne znam šta i kako se desilo, ali iskreno sumnjam da bi ih ti momci onako samo napali bez razloga. Nije niko lud niti toliko napaćen da samo iz čista mira napadne nekoga. Tako da, bilo bi fino da malo prestanete sa tim pljuvanjem i blaćenjem vaših momaka, ako ništa bar prije nego što ih poćnete pljuvati i hebavati im sve po ovim forumima bilo bi fino da prvo saznate šta se zaista desilo.
1946

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 14 mar 2015, 22:52

BitiSrcemVezan je napisao/la:
NEZALAGANJE je napisao/la:Svaka cast njihovoj policiji na ovom sto su uradili.Ne zbog toga je li opravdano ili nije,vec zbog stanja u nasem drustvu.Dovoljno je samo pogledati razne forume i vidjeti da vecina,nazalost,daje podrsku huliganima koji su ovo uradili.Pametnom dosta...Ne treba nova krv i smrt,ali nikako...
Ne znam šta i kako se desilo, ali iskreno sumnjam da bi ih ti momci onako samo napali bez razloga. Nije niko lud niti toliko napaćen da samo iz čista mira napadne nekoga. Tako da, bilo bi fino da malo prestanete sa tim pljuvanjem i blaćenjem vaših momaka, ako ništa bar prije nego što ih poćnete pljuvati i hebavati im sve po ovim forumima bilo bi fino da prvo saznate šta se zaista desilo.
Ej,postedi me tvog plitkog razmisljanja,molim te...Eto trebalo ih je dobro izudarati, napalijati jer su ,mozda, opsovali nesto i ponasali se bahato!? :roll: Prvi napali sigurno nisu!! Pa ko si ti da to sankcionises(grupa huligana)? Jesi to ti zakon kao na divljem Zapadu??

KontraNogama
Kontakt:

Post Postao/la KontraNogama » 14 mar 2015, 23:10

NEZALAGANJE je napisao/la:
BitiSrcemVezan je napisao/la:
Ej,postedi me tvog plitkog razmisljanja,molim te...Eto trebalo ih je dobro izudarati, napalijati jer su ,mozda, opsovali nesto i ponasali se bahato!? :roll: Prvi napali sigurno nisu!! Pa ko si ti da to sankcionises(grupa huligana)? Jesi to ti zakon kao na divljem Zapadu??
Ne postoji nikakav razlog na svijetu da idioti sa palijama napadnu djecu koja su dosla da igraju utakmicu.To nikako ne mogu biti iskreni navijaci Zelje. Nadam se da ce se skontat ko su i kaznit zakonski a bilo bi fino da ih neko kazni nako po zakonu ulice.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: benko21, fks74, MostarskiSin, rishovski i 32 gosta.