NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
Bosniacum, smijesna ti je konstatacija. Ja licno imam sina od 14 godina koji igra nogomet/fudbal. Jel trebam strepiti svaki put kad idu na gostovanje? Covjece, djeca su u pitanju. I da nisu, igrace niko ne smije dirati. Sve dok je takvih desavace se ovakve stvari... Svako iole normalan ce osuditi ovako nesto.
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
Ovo je više postalo jadno, pored ovako loše lige, još i incidenti.. Šta ima od toga da kamenuju i napadaju igrače drugog tima. Zar ne bi bilo ljepše da i gostujuću navijači mogu fino doći i gledati utakmicu. Sve neki čobani, neiživljena raja baci kamenje, napravi sranje pa onda svi ostali ispaštaju ( I oni koji bi normalno dočekali gostujuće navijače) .**** ti više nacionalizam, mržnju.. daj malo sporta i ljepote
sutra bi trebala biti dobra utakmica, statistički gledano sastaju se najbolji domaćin u ligi ( 8 0 0) i najbolji gost u ligi (5 2 1)...
vjerujem u pobjedu
vjerujem u pobjedu

-
- Kontakt:
1.nema napadanja na djecu i nitko tko ne trazi nerede sigurno nije se našao u neugodnoj situaciji u Širokom ,polufinale kupa (kad iz penala Zeba zabija za 1:1) uprava Želje sa svojim suprugama šeta po sunčanom Širokom u odjelima sa grbom Želje ,znaci svatko ih je prepoznao ,nitko ništa ružnoRooney88 je napisao/la:Kod vas u Sirokom znaci nema nereda? Nikad se nije desilo da se ljudi potuku, naprave sranje, grupa na grupu... ne navijacki.
2-3 godine za jedan udarac sakom? Ti k`o da si pravo negdje u Saudijskoj Arabiji izucavao. Pa niko nije ni pozvao policiju jer su ga momci odmah disciplinirali kako papka najbolje i mozes, na njegov nacin.
To o superjunacima u SA mozes macku o rep okaciti, sada ti je cilj dokazati (ne)spremnost SA policije jer eto kao taj jedan nije procesuiran, pricas kao da je ovo Oslo i to svjesno.
Ti nemas pravo pricati o Sarajevu na ovaj ili onaj nacin jer ga nikada u zivotu nisi vidio. U SA ces uvijek imati priliku na normalan nacin popiti sa Igorom i Muhamedom kafu a radi se o najboljim drugovima. To je tebi trn u oku i to ti smeta, ti navijas striktno za muslimansko Sarajevo jer onda imas izgovor da rezis a ono nikada nece pripadati jednom narodu, to zna svako ko je u ovom gradu proveo duze od 7 dana. Ti nisi ni 7 minuta, bez uvrede, tako da nemas pravo pametovati.
2. nemam ja šta dokazivati nespremnost SA policije,odgovor se sam nameće
3.bio u Sarajevu ,prelijep grad,tko zna točno može vidjeti orijentalni ,austrougarski štih i nešto malo modernizma (no nažalost i ratnog stradanja) ,Sarajevo je super,ali nije multietnično (ne želim ništa nagađati ,ali vidjet ćemo u lipnju kad dođemo sa natpisima župe Široki Brijeg ,kako ćemo se provesti)
4.Ja ni nakoga ne režim ,ti si mene prvi stavio na stranu huligana i to su pop?ušio

5.nadam se 5 komada u mreži Želje danas

Re: Odg: NK Široki Brijeg
Prvo kao gradjaninu Sarajeva ovaj incident od juce oštro osudjujem.To se desilo pored stadiona kluba za kojeg ja navijam ali se jos neznaju akteri i napadaci(mozda i nema na kraju nikakve veze sa sportom i Željom,vidjecemo istraga ce dokazati)..
Nadam se da ovo nece poremetiti odnos uprava dva najtrofejnija kluba u ligi i da ce sve biti kao i prije.
Evo meni kao navijacu je i mnogo krivo jer necu prisustvovati na utakmici iako sam bio platio za ovo gostovanje.
Danas ako bude sve normalno na terenu cestitati pobjedniku i pruziti ruku.
Šteta za ovaj sunčani dan ostati kuci i gledati tekmu na TV-u..
Poz za svu normalnu raju i navijace Širokog..
Nadam se da ovo nece poremetiti odnos uprava dva najtrofejnija kluba u ligi i da ce sve biti kao i prije.
Evo meni kao navijacu je i mnogo krivo jer necu prisustvovati na utakmici iako sam bio platio za ovo gostovanje.

19TM87
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
Evo i susjedi kiksali, sve nam ide u prilog
AJMO PLAVIIIIIIIIIIIII
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
AJMO PLAVIIIIIIIIIIIII
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
I jedni i drugi su plavi 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Android je napisao/la:
AJMO PLAVIIIIIIIIIIIII
AJMOOOOOOOOOOOOOOOO

R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
OplakahSouthboy je napisao/la:Prvo kao gradjaninu Sarajeva ovaj incident od juce oštro osudjujem.To se desilo pored stadiona kluba za kojeg ja navijam ali se jos neznaju akteri i napadaci(mozda i nema na kraju nikakve veze sa sportom i Željom,vidjecemo istraga ce dokazati)..

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Marković
, Wagner
. Peko, Kresinger ne mogu igrati za ovu ekipu. Željo zasluženo do boda.

Zadnja izmjena: maxmore, dana/u 15 mar 2015, 21:46, ukupno mijenjano 1 put.
Široki . Brate samo Široki!
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
Sta smo mi sve uspjeli promasiti veceras, moj Brekalo pa kako ono nisi uspio zabit
HRHB
HRHB
Ziceri se ne smiju promašivati moji momci, izgubljena 2 važna boda
20. LeBron James 24913 (14.4.2015.)
7. LeBron James 4631 (Play-off)
641 uzastopna utakmica s 10+ poena
ovo veceras se trebalo pobjediti al jbg sta je tu je....fina posjeta bila
steta onih zicera...
a sto se valjaju igraci zelje pred kraj utakmice, sami od sebe padaju, podsjetiše me na slobodu iz proslih godina
steta onih zicera...
a sto se valjaju igraci zelje pred kraj utakmice, sami od sebe padaju, podsjetiše me na slobodu iz proslih godina

Gutavo nam je sada, još ne mogu doć sebi od ovoga kiksa
Vitez je must win, ne bude li tu pobjeda onda...
HRHB
HRHB
Tako je, protiv Viteza i Slobode se mora osvojiti 6 bodova. Treba napast i postavit se tako na terenu, ne igrati na kontrolirani rizik, vidjeli smo sinoć pravi Široki tek zadnjih 15-tak minutaAndroid je napisao/la:Vitez je must win, ne bude li tu pobjeda onda...
Sad kad kosarka nije sport broj jedan u vasem gradu morate malo vise dati nogometu
pokreniti neke akcije da sto vise mladjeg svijeta dolazi na utakmice .
Jucer sam poslovno isao na trn i klocerin pa tamo skoro da nikoga ne zanima utakmica sto se sinoc igrala
koliko sam vidio samo kladionica i teletekst
Morate pricati sa upravom da vam obezbjedi jeftinije karte pa bar za vas sektor jer ipak 5 KM nije bas ni malo u danasnje vrijeme, Sigurno karta od 2 KM je puno prihvatljivija
I tako jos neke stvari pokreniti da sto vise ljudi dolazi na utakmice
poz
Jucer sam poslovno isao na trn i klocerin pa tamo skoro da nikoga ne zanima utakmica sto se sinoc igrala
Morate pricati sa upravom da vam obezbjedi jeftinije karte pa bar za vas sektor jer ipak 5 KM nije bas ni malo u danasnje vrijeme, Sigurno karta od 2 KM je puno prihvatljivija
poz
2004./2005.
2008./2009.
2013./2014.
2008./2009.
2013./2014.
odlična ideja, svaka čast na ovome, i ja sam na tome tragumala sara je napisao/la:Sad kad kosarka nije sport broj jedan u vasem gradu morate malo vise dati nogometu
poz
-
- Kontakt:
Koja je ovo pizd'arija,ovaj članak SS.ba Škripari 12. igrač Širokog
Čemu ovo ulizivanje??? Je li ovaj novinarčić neki Željovac koji osjetio grižnju savjesti pa sad sam se udlaguje ???
Daj od?**** ,prvi ste kad treba neko pljuvanjem,tri članka kad je bila nacistička zastava
Pohvale momcima na trudu jučer jednostavno nije išla u gol ,Antolovic raspolozen i jbga ,glavu gore idemo dalje
Čemu ovo ulizivanje??? Je li ovaj novinarčić neki Željovac koji osjetio grižnju savjesti pa sad sam se udlaguje ???
Daj od?**** ,prvi ste kad treba neko pljuvanjem,tri članka kad je bila nacistička zastava
Pohvale momcima na trudu jučer jednostavno nije išla u gol ,Antolovic raspolozen i jbga ,glavu gore idemo dalje
Teško ćete do bod(ova) u Vitezu , zamjerimo vam ono naguzivanje Travniku...Android je napisao/la:Vitez je must win, ne bude li tu pobjeda onda...
Trenutno korisnika/ca: Orvel, ristagrad, travuljasSs i 25 gostiju.