1. HNL

Signore
Kontakt:

Re: 1. HNL

Post Postao/la Signore » 28 nov 2014, 11:40

Buduci je ovo posjecenija tema od teme Rijeke pa da ovdje postavim

Trening kamp Rujevica

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

Fenomenalno :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:

Jedina zamjerka sto nemaju balon dvoranu pa da su spremni i za najekstremnije vremenske uslove :mrgreen:

Kada ovo zavrse Rijeka se seli na ovaj stadion, rusi se Kantrida i gradi nova. Po zavrsetku nove Kantride Rijeka se vraca kuci, a ovaj stadion koriste iskljucivo rezervna momcad i omladinci.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 28 nov 2014, 20:00

1911 je napisao/la:slika
:rol: :rol:

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 07 dec 2014, 17:09

[youtube][/youtube]

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 21 dec 2014, 15:35

[youtube][/youtube]

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 25 dec 2014, 20:20

http://www.****.net/**** ... gomet.aspx
Prvo ubojstvo dogodilo se u noći s 10. na 11. lipnja 2005. godine. Nogometna sezona netom je završila, Dinamo je odradio svoje vrijeme u Ligi za bedaka, Mamić je povlačenjem Modrića u Dinamo osakatio Inter Zaprešić i pomogao zapravo Hajduku da dođe do titule, na čelu Rijeke bio je tadašnji Sanaderov intimus Robert Ježić koji je gurao Rijeku kako to danas Mišković radi, a najmoćniji čovjek sportskog menadžerstva bio je Dino Pokrovac. Nakon što je pola godine prije prebacio Niku Kranjčara iz Dinama u Hajduk, "bili" su mu kao najomiljeniji klub osvojili titulu, a oni koji su bili unutra znali su da je mnogo toga u to osvajanje ugradio i Pokrovac.

Pokrovac je ubijen oko 2.30 sati na stubištu zgrade u kojoj je živio u Korčulanskoj ulici u Zagrebu. Kako nitko nije čuo pucnjeve, jasno je da je ubojica koristio oružje s prigušivačem. S ubojicom je u noć nestala i Pokrovčeva torbica u kojoj je bila bilježnica s popisom dužnika i poslova. Samo je u džepu ostala priznanica o davanju nekoliko desetaka tisuća eura jednoj poznatoj osobi. Asasin nije znao za nju, a policiji na kraju nije pomogla rasvijetliti ovo ubojstvo.

Likvidacija Pokrovca značila je tektonski poremećaj u nogometnim zakulisnim igrama. Gotovo preko noći Mamić postaje najmoćniji menadžer u državi (iako će svoju agenciju formalno tih dana ugasiti, posao je preko ruske ekspoziture preuzeo njegov tada mlađahni sin Mario), ljudi koji su se kleli u privrženost Pokrovcu, poput Tomislava Svetine, odjednom su pronašli novog gazdu s kojim su dobri, a Dinamo je potom devet puta zaredom bio prvak.

BakaSliskovic
Kontakt:

Post Postao/la BakaSliskovic » 26 dec 2014, 01:15

HNL ide u totalno krivom smjeru. Jedino Rijeka radi nešto pozitivno, ostali klubovi su sprdnja. Jedan lijepo sročen članak: http://www.--- SPAM ---/sport/clanak/hnl-20 ... 91849.aspx
Ko igra za raju, a zanemaruje taktiku, završiće karijeru u nižerazrednom Vratniku.

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 26 dec 2014, 21:31

slika

:kralj:
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...

HRHB

Borusse00
Kontakt:

Post Postao/la Borusse00 » 13 feb 2015, 15:07

Koj biser ovaj Kukoć :crazy:

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 14 mar 2015, 21:00

Nije me bilo neko vrijeme i kad se vratih vidim svakojakih čudesa na ovom regionalnom "mom" dijelu. Ne znam dal da se krstim rukama il nogama. Al dobro, svega u ovoj bašti ima..

Nego, nitko ne spominje "dedu" Vugrinca. Danas protiv Lokomotive zabio dva komada. Ukupno 146 u prvenstvu.
Svaka čast Davoru i držim mu palčeve da dođe do 150.

Bit će napeto na dnu. Nadam se da će Osijek ispasti. Nikako ne bih volio da to budu Istrani ni Koprivničani.
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

Schneiderlin
Kontakt:

Post Postao/la Schneiderlin » 14 mar 2015, 21:40

osijek nema šanse da ispadne,jer dinamo,lokomotiva i rijeka će ih nafilati s bodovima,isto ko i lokomotiva danas počastila slavena,ispast će istra ili zadar,nadam se ispadanju zadra :kafa:

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 14 mar 2015, 22:20

Od kad je Cacic preuzeo Slaven igraju kao preporodjeni. Danas su Lokomotivi odrzali pravu lekciju. Imam osjecaj da bi se borili za Europu da ih je vodio od prvog kola. Oni ako ispadnu bit ce senzacija.

Cacic je dosao nakon 14 kola u kojim su skupili 10 bodova. On ih je vodio u 11 kola u kojim su skupili 16 bodova. Razlika je ocita.

Osijek takodjer proradio. Istra i Zadar ce biti ti koji ce se boriti za opstanak, eventualno Osijek, ali sumnjam. Ja se nadam i vjerujem da ce Stimceve trupe naredne sezone jurisati po drugoligaskim travnjacima. Potajno se nadam da i Split ispada :lol:

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 14 mar 2015, 23:13

dubrava je napisao/la:Nije me bilo neko vrijeme i kad se vratih vidim svakojakih čudesa na ovom regionalnom "mom" dijelu. Ne znam dal da se krstim rukama il nogama. Al dobro, svega u ovoj bašti ima..
Pa ne ljubavi ti si deformiran.Zelis nas tu sve prikazat glupim i nesimpatičnim.Sta te boli ***** kakva čudesa se ovdje događaju?Jel ovo tvoj forum?Idi tamo i osnuj svoj forum.
skandi56 je napisao/la:Jel moguce da se psihopatu otvori topic zdravko mamic?
Forumaševa želja nasa je zapovijed i imamo temu o najuspjesnijem menadžeru svemira.Otvorim topic,dovedem covjeka i kaem vidis onu temu tamo?Idi ljubavi moja,to je sada tvoja tema.Darujem,ne,poklanjam.Pa tko će ti danas nesto poklonit?Tko će ti dat kruh s parizerom u ruke kada si gladan,tko ce ti platit kartu za autobus?Forumi propadaju,forumasi izasli na ulice medju one one one klošare pali pod utjecaj i fiksaju se,forumašice se prostituiraju da bi platile školarinu,a Zdravko ti otvara novu temu.I opet me ne volite,opet me vrijeđate i opet mi ne priznajete da sam prije svega čovjek.Pa ti dođeš na forum nakon dva mjeseca razumješ me i radiš ljudima rotaciju.Ovaj skandi recimo,evo reci mi,gdje evo GDJE da on napise kako je Tatta prodao jos jednog wunderkinda za dvije ipo milje?Gdje?Tamo na staroj temi nakupio se onaj onaj onaj šljam razumješ me,huligani i kako on jadan da pored njih dođe do izražaja?Evo kako reci mi?KAKO?

Izbori :kafa:

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 27 mar 2015, 11:28

Nakon Varteksa i Futsal Dinama, navijaci NK Zagreba osnovali svoj NK Zagreb 041.

http://www.--- SPAM ---/sport/clanak/i-medi ... 09424.aspx

Imam osjecaj da ce po Hrvatskoj ovakvi klubovi pocet nicat iz dana u dan.

Schneiderlin
Kontakt:

Post Postao/la Schneiderlin » 27 mar 2015, 13:22

Signore je napisao/la:Nakon Varteksa i Futsal Dinama, navijaci NK Zagreba osnovali svoj NK Zagreb 041.

ovih zg navijača ima kolko medić cijele familije :lol:

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 27 mar 2015, 15:55

Signore je napisao/la:Nakon Varteksa i Futsal Dinama, navijaci NK Zagreba osnovali svoj NK Zagreb 041.

Odlicno.Vracen je i pravi grb.Podrzavamo svakako.

Izbori :kafa:

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 03 apr 2015, 19:58

Istra - Zagreb 2-1
Lokomotiva - Zadar 1-5 :shock: Krstanovic promasio prvi penal u karijeri, ali uvalio tri komada (dva iz penala :lol: )

Grdan
Kontakt:

Post Postao/la Grdan » 04 apr 2015, 10:57

Opet namještaju borbu za opstanak do zadnjeg kola :urnebes:,Zadar i Istra ulaze u pobjednički niz :urnebes: .
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s

oskarboy
Kontakt:

Post Postao/la oskarboy » 04 apr 2015, 11:30

u pm pa kome ce onda namjestit da ispada :mrgreen: ofirno mamic pustio stimcu,cuj 1-5 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: to zadar posta preko noci jak ko barca

zanatlija
Kontakt:

Post Postao/la zanatlija » 13 apr 2015, 23:45

U emisiji "RTL liga"
Laži Joška Jeličića o Premijer ligi BiH: Ko pobijedi na strani, osvaja prvenstvo!?

Igor Cvitanović, pomoćni trener zagrebačkog Dinama, i Joško Jeličić, bivši nogometaš Hajduka i Dinama, koji je potpisan kao stručni komentator, u nedjelju navečer bili su gosti sportske emisije „RTL liga".

Emisija je bila posvećena aktuelnim dešavanjima u Hrvatskoj ligi.

Komentirajući stanje u Hajduku i dešavanja na utakmici između Istre i Hajduka (3:2), Jeličić je oštro kritizirao ponašanje Avdije Vršajevića, koji je u finišu utakmice dobio crveni karton, i Tina Sušića, koji je zbog prigovora dobio žuti karton.

Ponašanje obojice bh. internacionalaca i jeste za kritiku, ali način na koji je to uradio Joško Jeličić je ispod svakog nivoa.

- Vidite, ovaj igrač dolazi iz druge države, iz države u kojoj se igra Premijer liga i u kojoj onaj ko pobijedi jednom na strani, osvaja prvenstvo - kazao je „stručni" komentator Jeličić, potcjenjivački se odnoseći prema bh. nogometu.
- See more at: http://www.****/clanak/173156/lazi-j ... M20bY.dpuf" onclick="window.open(this.href);return false;

Sram te bilo Joško Jeličiću. Osuđujem ono što su napravili Vršajević i T.Sušić ali tvoja rečenica,"Oni dolaze iz druge države" govori o tvojoj namjeri i osjećanjima prema susjednoj državi. Tvoja ksenofobija je beskrajna. Puno bih ti toga ružnog rekao ali sam za rezliku od tebe, lijepo vaspitan.

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 13 apr 2015, 23:47

Jelcic je sve samo ne strucan, obicno **** od covjeka i dupelizac
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...

HRHB

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.