Ne može. UEFA zahtijeva najmanje osam klubova u ligi ukoliko ta liga želi da pošalje predstavnike u europska takmičenja.NeshaFCB je napisao/la:Ako već pričate o kvalitetu i rezultatima i stanju u klubovima, mislim da bi ligu trebalo smanjiti na šest timova. Svi ostali su amaterski. Zar ne... Šta ima veze, Tri sarajevska, dva mostarska i banjalučki.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Upravo tako... Ibrače čekamoPapalukas je napisao/la:Ocekujem Ibrakovica sutra,ne znam hoce li se zaliti na nesto,ili potpisivati Misimovica,ili ce stici neka vise milionska ponuda za nekog igraca ali ce je odbiti![]()
Ovakvu je prizemljenje kad se visoko poleti,90% ljudi nam predvidjase dva lagana poraza uz 5,6 golova u mrezi,el eto pobjeda i poraz,nije lose,jos da momci izguraju u srijedu,al bez obzira na sve za mene su pobjednici.
I da Marinovicu svaka cast.....

DRUG NEBI TI PUNCA
Kakva titula sa ovakvom igrom nema od toga ništa.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Super ispunićemo im tu želju. Dakle Željo,Sarajevo,Olimpik,Zrinjski,Široki, Velikan,Slavija i Drina. Svi srećni svi zadovoljni. Ostali nek se bore po entitetskim ligama....Vjerujem da nema niko ništa protiv. Štaviše. Ispoštovan princip tabele nakon 18. kola... koja se vjerovatno neće mijenjati do kraja.DukeOfWellington je napisao/la:Ne može. UEFA zahtijeva najmanje osam klubova u ligi ukoliko ta liga želi da pošalje predstavnike u europska takmičenja.NeshaFCB je napisao/la:Ako već pričate o kvalitetu i rezultatima i stanju u klubovima, mislim da bi ligu trebalo smanjiti na šest timova. Svi ostali su amaterski. Zar ne... Šta ima veze, Tri sarajevska, dva mostarska i banjalučki.
Koji će nam 12 ako može 8. A ja bi 6 ili još bolje 4. Pa po sistemu fudbalskih takmičenja u Poljskoj tokom 2SR-a. Svak sa svakim svako dva dana. Biće publike jedva čeka derbije...
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Kakav je to neformalni spisak klubova? Najbolji iznad crte u sezoni za koju se odredi da prethodi skraćenju, to je jedini mogući kriterijum.
Vi Nesho nemozete u ovu grupu 'sredjeni' klubova. Daleko ste vi od stanja kakvo je npr. u Sarajevu I donekle Sirokom. Ne samo vi vec I Velez I Zrinjski pa I Zeljo donekle.NeshaFCB je napisao/la:Ako već pričate o kvalitetu i rezultatima i stanju u klubovima, mislim da bi ligu trebalo smanjiti na šest timova. Svi ostali su amaterski. Zar ne... Šta ima veze, Tri sarajevska, dva mostarska i banjalučki.
Nemozes bola od jednog covjeka zavisit I gledati tako buducnost ko sto rade npr. ovi moji s juga.
Napisao sam na temi Sarajeva kako ostali svi samo cekaju neki kiks njihov pa da mogu poceti sa glupostima.
Mislim da uopste nije vazno ko ce biti sampion I ko ce odigrati 2 tekme u predkolima LS, vec je puno vaznije sredit stanje u klubu izgradit neke zdrave temelje pa onda se nadam nekom iskoraku u evropi za 4-5 godina.
Ali jok mi cemo I dalje se smijati ostalima a u nasoj avliji haos nezna se koliko smo kome duzni.
Tipicno ono balkanski I luzerski mentalitet.
Svaka cast, realna slika naseg drustva, pogano podnevlje za bilo sta uradit.TNT je napisao/la:Vi Nesho nemozete u ovu grupu 'sredjeni' klubova. Daleko ste vi od stanja kakvo je npr. u Sarajevu I donekle Sirokom. Ne samo vi vec I Velez I Zrinjski pa I Zeljo donekle.NeshaFCB je napisao/la:Ako već pričate o kvalitetu i rezultatima i stanju u klubovima, mislim da bi ligu trebalo smanjiti na šest timova. Svi ostali su amaterski. Zar ne... Šta ima veze, Tri sarajevska, dva mostarska i banjalučki.
Nemozes bola od jednog covjeka zavisit I gledati tako buducnost ko sto rade npr. ovi moji s juga.
Napisao sam na temi Sarajeva kako ostali svi samo cekaju neki kiks njihov pa da mogu poceti sa glupostima.
Mislim da uopste nije vazno ko ce biti sampion I ko ce odigrati 2 tekme u predkolima LS, vec je puno vaznije sredit stanje u klubu izgradit neke zdrave temelje pa onda se nadam nekom iskoraku u evropi za 4-5 godina.
Ali jok mi cemo I dalje se smijati ostalima a u nasoj avliji haos nezna se koliko smo kome duzni.
Tipicno ono balkanski I luzerski mentalitet.
1946
Čuj neformalni. Prvih 8 posle ovog kola valjda. Skraćenje odma. Šta će nam čekanje, narod jedva čeka da pohrli na stadione i uživa u vrhunskom loptanju. Toliko besposlen i toliko željan derbija svako dva dana.
Što bi čekali dvije godine... gubljenje vremena. KLizišta na sve strane, Bog sami zna šta će ostat od države banane, kuće padaju, narod gladan, a fudbal gori i od onog u Namibiji. A tamo neki zlotvori u FSRS-u našli kočit i obmanjivat pošteni sarajevski fudbalski establišment, kako ih nije sram i kako ih nije stid...
TNT
Ne možemo. Onda najbolje ligu 4 napraviti. Igrat isključivo u Sarajevu i Mostaru. Narod u Mostaru napunio Bijeli Brijeg protiv Partizana zadnji put. A Sarajlije Koševo nekad kad je reprezentacije igrala.
Budimo realni ****.liga... Narod ne interesuje domaći fudbal. Pa svega par stadiona ima posjetu veću od 1000 gledalaca po utakmici. A možda 2 prodaju više od 1000 karata... Ne znam koga obmanjuju s pričom kako će posjeta rasti. A ona nikad manja.
Što bi čekali dvije godine... gubljenje vremena. KLizišta na sve strane, Bog sami zna šta će ostat od države banane, kuće padaju, narod gladan, a fudbal gori i od onog u Namibiji. A tamo neki zlotvori u FSRS-u našli kočit i obmanjivat pošteni sarajevski fudbalski establišment, kako ih nije sram i kako ih nije stid...
TNT
Ne možemo. Onda najbolje ligu 4 napraviti. Igrat isključivo u Sarajevu i Mostaru. Narod u Mostaru napunio Bijeli Brijeg protiv Partizana zadnji put. A Sarajlije Koševo nekad kad je reprezentacije igrala.
Budimo realni ****.liga... Narod ne interesuje domaći fudbal. Pa svega par stadiona ima posjetu veću od 1000 gledalaca po utakmici. A možda 2 prodaju više od 1000 karata... Ne znam koga obmanjuju s pričom kako će posjeta rasti. A ona nikad manja.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Kad se uozbiljiš onda možemo razgovarati o ovoj temi. Nisam ja dužan da čitam tvoja lupetanja. Doviđenja.
Sto si bola negativan drma te neki crnjak. Ako ste vi u banani nisu svi. Polahko doce neke stvari na svoje. Ja samo kazem kopirat Sarajlije svi podhitno i poceti iz temelja gradit nesto. Ako se ovako nastavi samo se ova patnja produzi.
reformer je napisao/la:Nikad mi necemo biti kao Zeljo, upamtite to. Je*o ga dan, na sta ja zivce gubim

DRUG NEBI TI PUNCA
- badblueboylivno
- Kontakt:
- badblueboylivno
- Kontakt:
Vidi strumpfica jes' im drago.
Kakvo razocarenje u moderatora, jbt.

Kakvo razocarenje u moderatora, jbt.

LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Sta ovo jos nema vanredne presice
tako je Nesha. ko su ljudi iz sarajeva da osudjuju ovaj prepošteni zahtjev fsrs-a. 

-
- Kontakt:
Sinoc ja na drugu temu pricam kako je sve podjeljeno.Ma mi smo dno dna.Cuj djecu od 16g. Napasti i tuci ih palicama.Ma nema tu moji navijaci tvoji navijaci.Ovo su uradile Sarajlije.A puna usta su im ravnopravnosti i multieticnosti.I 80 posto i vise huligana na jugu i sjeveru ovo podrzava...Ne folirajte...
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sa sjevera ne...nemoj nas uzimati u isti kos,znas da nije tako brate..slobodnjak je napisao/la:Sinoc ja na drugu temu pricam kako je sve podjeljeno.Ma mi smo dno dna.Cuj djecu od 16g. Napasti i tuci ih palicama.Ma nema tu moji navijaci tvoji navijaci.Ovo su uradile Sarajlije.A puna usta su im ravnopravnosti i multieticnosti.I 80 posto i vise huligana na jugu i sjeveru ovo podrzava...Ne folirajte...

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.