http://moevideo.net/video/13980.1a5e13c ... d3e3ad2ddb
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Ma šuti Olimpic me iznervirao dok je 0:0 bio, pa mi došlo tako da napišem ovo.KenoRob je napisao/la:Belmine kako moze Sarajevo prije Borca kad je Borac bolji?
ok...sretnoBelminM23 je napisao/la:Ma šuti Olimpic me iznervirao dok je 0:0 bio, pa mi došlo tako da napišem ovo.KenoRob je napisao/la:Belmine kako moze Sarajevo prije Borca kad je Borac bolji?
Sad povlačim ovo sve, i mislim da bi Liga 10 trebala da bude.
A dansa ćemo vidjeti ko je bolji u 19h ti se javim, ako Borac bude bolji.
Uhh avanture majko mila, jesam se isprepadaoBelminM23 je napisao/la:Ma šuti Olimpic me iznervirao dok je 0:0 bio, pa mi došlo tako da napišem ovo.KenoRob je napisao/la:Belmine kako moze Sarajevo prije Borca kad je Borac bolji?
Sad povlačim ovo sve, i mislim da bi Liga 10 trebala da bude.
A dansa ćemo vidjeti ko je bolji u 19h ti se javim, ako Borac bude bolji.
Ma iskreno prepali su se poraza bas,osjeti se neki strah od greske kao da su pod imperativom ogromnim,svi bjeze od lopte kad krenu naprijed.Borac cvrst brane se malo udaraju i eto...FaraonTM je napisao/la:Loše Sarajevo, baš loše.
Ne mogu suditi za čitavo poluvrijeme, ali ovih zadnjih petnaestak minuta prvog poluvremena su bili vrlo loši, vjerovatno ima i doze strahe.bistrikboy je napisao/la:Ma iskreno prepali su se poraza bas,osjeti se neki strah od greske kao da su pod imperativom ogromnim,svi bjeze od lopte kad krenu naprijed.Borac cvrst brane se malo udaraju i eto...FaraonTM je napisao/la:Loše Sarajevo, baš loše.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.