Kroosu prijeti suspenzija dobivanjem žutog kartona. Vjerovatno je zato na klupi.emir18 je napisao/la:Ma nema sanse da se proda Bale,Pero je prizznao da je njegov covjek,a prodajom istog bilo bi udar na njegov ego,kako smo trpili Kaku tako cemo morati i Balea,samo sto je Brazilac bio malo malo povrijedjen i imao Mudonju Moua da ga ostavi na klupu.
BTE: Kroos odmara u nedelju
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid CF
"Beware the stare of Mary Shaw. She had no children, only dolls. If you see her in your dreams, make sure you never ever scream, or she'll cut your tongue out at the seam"
Jednostavno nmg da vjerujem da ga odmara,prvi put nakon 6 mjeseci 

1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
I nakon nekoliko mjeseci i njih prodati ,dovesti nove....emir18 je napisao/la:Dovesti Casemiro,Danilo,De Gea,Vietto,Verratti,Cherysevre,
Rijesiti se Khedire,Illarre,Arbeloe,Chice,Jese-a posuditi i to je to
Prijatelju ovo je realno,Danilo dogovoren Cazo i Rus nasi igraci,a ovo ostalo je do pereCeltic je napisao/la:I nakon nekoliko mjeseci i njih prodati ,dovesti nove....emir18 je napisao/la:Dovesti Casemiro,Danilo,De Gea,Vietto,Verratti,Cherysev,
Ove sto sam naveo dole 100% odlaze na kraju sezone.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
Ma gresku ste napravili sto ste ostavili Illaralu,a posudili Casemira,a dobar je bio na priprema i stvarno se decko pokazao,pratio sam ga bas,lici mi dosta na G.Silvu,doduse ovaj moze i biti bolji od njega,jer ima opet tehniku bolju i slicno.Vjerujem da je ovaj ostao samo sto je Spanac.Ne bi bezveze kupovali malog L.Silvu ovako bi imali pored svih povreda odlicnu zamjenu,mozda bi decko kasnije i usao skroz u prvi tim,ko zna,primjer Isco....emir18 je napisao/la:Prijatelju ovo je realno,Danilo dogovoren Cazo i Rus nasi igraci,a ovo ostalo je do pereCeltic je napisao/la:I nakon nekoliko mjeseci i njih prodati ,dovesti nove....emir18 je napisao/la:Dovesti Casemiro,Danilo,De Gea,Vietto,Verratti,Cherysev,
Ove sto sam naveo dole 100% odlaze na kraju sezone.
Casemiro jest bolji igrac od Illarre al posudba je bila dobra stvar.
Ovako je dobio 40 utakmica u nogama i minutazu koju u Realu ne bi mogao , pri tome igrajuci teske meceve u LP i dobijajuci potrebno iskustvo.
Ovako je dobio 40 utakmica u nogama i minutazu koju u Realu ne bi mogao , pri tome igrajuci teske meceve u LP i dobijajuci potrebno iskustvo.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Raul_64 je napisao/la:Casemiro jest bolji igrac od Illarre al posudba je bila dobra stvar.
Nadam se da ce tako biti,i da ga nece "****" kao neke prije.Nije los igrac,nesto sto treba u ovom trenu Realu,vjerujem kako bude i stariji da ce i stopera moci odigrati,tako u kriznim momentima imate super igraca...
- Motokultivator
- Kontakt:
Casemiro je igracina 

You can take forum away from Ahmo.
But you can never take Ahmo away from forum.
:kafa:
x
But you can never take Ahmo away from forum.
:kafa:
x
Casemiro ne bi bio ništa bolje od Illarre i Khedire u 4-3-3 na poziciji koju su oni primorani igrati jer je Carlo idiot.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Polako se De Gea počinje selit u Madrid... Prva je stigla djevojka. 

"Beware the stare of Mary Shaw. She had no children, only dolls. If you see her in your dreams, make sure you never ever scream, or she'll cut your tongue out at the seam"
- JamesJoyce
- Kontakt:
U svoj rodni grad jel'. Bas cudnoGarfield je napisao/la:Prva je stigla djevojka.

https://www.youtube.com/watch?v=_UYC80umW6c
35 

“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
- Consigliere
- Kontakt:
Razvalio je na onom U21 prvenstvu to ljeto, ali je jasno da je placen barem 50% vise samo zato sto smo ga mi uzeli. Iako sam ja i dalje misljenja da je on jedan sasvim pristojan igrac, i vjerovatno bi sam nosio sredinu u 97% ostalih klubova.madridist je napisao/la:35
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Mozda u 97% drugoligasa.
Nije on ni na tom U-21 bio nista poseban , tu su Isco i Alcantara bili glavni.
A on je svakako imao 23 godine tu.
A on je svakako imao 23 godine tu.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Timovi poput Arsenala, Citya, Juvea... bi ubili za Illarru.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
[youtube][/youtube]
- juanitomaravillaa
- Kontakt:
Ocekujem veceras mahanje bijelim maramicama. 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.