Hajduk Split
Re: Hajduk Split
150 tisuća eura od transfera Čopa
Na probu stigla dva igraca, obojica bi trebala nastupiti za vikend u Gabeli:
- Franco Zennaro, 21. godina, prosao sve omladinske selekcije belgijske reprezentacije, nastupao Standard, Beveren, Fortunu Sittard
- Pierre Ducasse, 27 godina, prosao sve omladinske selekcije francuske reprezentacije, nastupao za Bordeaux, Lorient, Lens
- Franco Zennaro, 21. godina, prosao sve omladinske selekcije belgijske reprezentacije, nastupao Standard, Beveren, Fortunu Sittard
- Pierre Ducasse, 27 godina, prosao sve omladinske selekcije francuske reprezentacije, nastupao za Bordeaux, Lorient, Lens
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
-
- Kontakt:
http://www.****.net/**** ... O8fLy5Pb9q" onclick="window.open(this.href);return false;
Ajmo Bijeli

Opet 94 min
Jbg desava se. Ovakav gol se ne vida cesto i svaka cast Hajduku na utakmici gdje nisu bili nista losiji od ekipe koja nema nijedan poraz u prvenstvu.
Jurišić se ponovo aktivirao u novinama:

Izbori

Izbori

Sinoć izgubili od Split 2:1, nakon vodstva od 1:0 i promašenih i promašenih prilika.
Ne uđe li Hajduk u Europu što se nije dogodilo ne pamtim kad (mislim zadnji put u sezoni 1988/89, al nisam siguran), svi u društvu trebaju podnijeti ostavku. Kompletan Upravni i Nadzorni odbor. Svi. Za to, ako se dogodi, nema nikakvih izlika. Ni manjak novaca, slab igrački kadar, ni Dinamo, ni suci, ni Mamić, ni Gospod Bog, nitko... Krivci su isključivo oni u upravi i Nadzornom odboru.
Strašno i tužno.
Ne uđe li Hajduk u Europu što se nije dogodilo ne pamtim kad (mislim zadnji put u sezoni 1988/89, al nisam siguran), svi u društvu trebaju podnijeti ostavku. Kompletan Upravni i Nadzorni odbor. Svi. Za to, ako se dogodi, nema nikakvih izlika. Ni manjak novaca, slab igrački kadar, ni Dinamo, ni suci, ni Mamić, ni Gospod Bog, nitko... Krivci su isključivo oni u upravi i Nadzornom odboru.
Strašno i tužno.

"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Krivi su oni sami sebi. Mogu pricati sta hoce,ali krivce trebaju traziti u svojim redovima,a ne tudjim. Uprava,strucni stab i igraci.
P.S. I gol za 1-0 protiv Splita je bio ofsajd.
P.S. I gol za 1-0 protiv Splita je bio ofsajd.
28. kolo i novi poraz, 3:2 od Istre u Puli ( poluvrijeme 0:0 ).
Golove su dali Maglica ( vjerujem da je bilo zaleđe, tako mi bar izgleda ) i Milović glavom nakon ubačaja Avdije. Oba su pala nakon što je golman Istre ispustio loptu iz ruku..
Istra bolja, a drugi gol iz slobodnjaka (Zvonko Pamić) je stvarno prelijep, sa nekih 25 metara lijepo ušicao rašlje.
Mi poštene šanse nismo napravili. Sve nešto hoćemo nećemo, ganja se lopta koja je većinom išla desnom stranom gdje ordinira pobješnjeli Avdija, al on il ga zapuca u igrača il zapuca u more.. A u obrani se opet plivalo na sve strane.
Treći uzastopni prvenstveni poraz...
Protiv Rijeke u sljedećem kolu nema Vršajevića ( dobio sad crveni, Avdija se u zadnje vrijeme često ljuti, otišao je sa živcima izgleda) i Sušića (danas treći žuti)..
Tone se sve dublje i dublje..
Golove su dali Maglica ( vjerujem da je bilo zaleđe, tako mi bar izgleda ) i Milović glavom nakon ubačaja Avdije. Oba su pala nakon što je golman Istre ispustio loptu iz ruku..
Istra bolja, a drugi gol iz slobodnjaka (Zvonko Pamić) je stvarno prelijep, sa nekih 25 metara lijepo ušicao rašlje.
Mi poštene šanse nismo napravili. Sve nešto hoćemo nećemo, ganja se lopta koja je većinom išla desnom stranom gdje ordinira pobješnjeli Avdija, al on il ga zapuca u igrača il zapuca u more.. A u obrani se opet plivalo na sve strane.
Treći uzastopni prvenstveni poraz...
Protiv Rijeke u sljedećem kolu nema Vršajevića ( dobio sad crveni, Avdija se u zadnje vrijeme često ljuti, otišao je sa živcima izgleda) i Sušića (danas treći žuti)..
Tone se sve dublje i dublje..
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Gledam malo statistiku i u zadnjih 10 utakmica osvojeno je bijednih 11 bodova.
5 poraza, 2 neriješena i 3 pobjede uz negativnu gol razliku 15 danih i 19 primljenih. Na toj zamišljenoj tablici u zadnjih 10 utakmica na 9.smo mjestu, samo je Osijek lošiji.
A sad ide utakmica sa Rijekom, 18.04. na Poljudu, a neće igrati Sušić ( nakon jesenske stanke čovjek više nije isti, valjda ga je ta ideja o Interu "pojela", što je i ljudski za očekivati, ali ako je profesionalac treba pregristi i igrati sve bolje za tim, a ne za sebe), Caktaš, Avdija i golman Kalinić. Za očekivati je da će od prve zaigrati Balić i Vlašić.
Europa se mora izboriti, suprotno je katastrofa...
Žao mi Špace, čitam komentare na fejsbuku i u novinama, stvarno ljudi nisu normalni, nemaju ni malo obraza. Čovjek bi dao krvi za Hajduk, došao u trenutku kada je Tudor bezobrazno otišao i napustio klub umjesto da odradi do kraja sezone i ode. Nit je vodio pripreme, nit birao igrače, dobio ono što je imao.. i sad bi on trebao ispravljati krivu Drinu..
5 poraza, 2 neriješena i 3 pobjede uz negativnu gol razliku 15 danih i 19 primljenih. Na toj zamišljenoj tablici u zadnjih 10 utakmica na 9.smo mjestu, samo je Osijek lošiji.
A sad ide utakmica sa Rijekom, 18.04. na Poljudu, a neće igrati Sušić ( nakon jesenske stanke čovjek više nije isti, valjda ga je ta ideja o Interu "pojela", što je i ljudski za očekivati, ali ako je profesionalac treba pregristi i igrati sve bolje za tim, a ne za sebe), Caktaš, Avdija i golman Kalinić. Za očekivati je da će od prve zaigrati Balić i Vlašić.
Europa se mora izboriti, suprotno je katastrofa...
Žao mi Špace, čitam komentare na fejsbuku i u novinama, stvarno ljudi nisu normalni, nemaju ni malo obraza. Čovjek bi dao krvi za Hajduk, došao u trenutku kada je Tudor bezobrazno otišao i napustio klub umjesto da odradi do kraja sezone i ode. Nit je vodio pripreme, nit birao igrače, dobio ono što je imao.. i sad bi on trebao ispravljati krivu Drinu..
Kad pogledas samo proljece onda dobijes devet kola i Hajduka na desetom mjestu. Na proljece su gori i od tog Osijeka. Uspjeli su dobiti tek Slavena i Osijeka. Imaju tri poraza u nizu, a realnost je da slijedi i cetvrti, a onda u tom raspalom stanju ce ic Belupu koji ih tesko dobija, ali ce se sigurno napalit kao nikad da iskoriste tu priliku. Cacic ih je preporodio i ne vidim izlaz Hajduku.
Mislim da bi kompletna uprava trebala otici ili barem napraviti neki remont, dovest par strucnih ljudi na sportskom planu. Citam stalno da su dugovi manji, da se tu radi dobro, al na sportskom planu je rasulo.
Imam neki osjecaj da ce proci Splita u kupu, ali ne vidim nacin na koji mogu biti bolji od Dinama ili Rijeke u finalu. Mozda da se brane jer je jedna utakmica, ali sumnjam da bi uspjeli. Samo finale ne nosi Europu. Dinamo i Rijeka ce sigurno preko lige u Europu i osvoje li kup u Europu ce cetvrtoplasirani. Tamo je trenutno Hajduk, a Split i Zagreb nisu daleko. Cak ce i Belupo postat prijetnja ako Hajduk izgubi od Rijeke i u Koprivnici kolo poslije, a gledajuci realno, velike su mogucnosti.
Ne nastupiti u Europi bi bio veliki udarac za Hajduk. Vjerujem da bi imali barem dvije domace utakmice, 50 tisuca prodanih karata i malo zakrpana blagajna. A tu su i pare od UEFA-e. Rekao bi da bi bio i udarac za hrvatski nogomet, ali ne znam koliko ce Hajduk biti dobar naredne sezone. Ako ce biti onda bi i za hrvatski nogomet bilo lose, jer bi mozda napravili neki uspjeh. Hajduk bi bio nositelj u prva tri pretkola s sansama da bude nositelj i u play offu. Dinamo i Rijeka bi bili nositelji i u play offu. Split bi bio u prva dva dok bi ostali samo u prvom tako da bi zbog tog pozelio Hajduka u Europi, ali je upitno kako ce oni uopce odigrat tu Europu i ocel im se ponoviti Dila Gori.
Sto se tice Space, mislim da covjek nije nista kriv. Ovi igraci nemaju ni malo karaktera, a ni nekog znanja. Prosjecna su ekipa i umjesto da brinu brigu o sudjenju, utakmicama reprezentacije, Dinamovim igricama i salama, bolje da taj trud uloze u skautiranje i rad s mladim igracima.
Mislim da bi kompletna uprava trebala otici ili barem napraviti neki remont, dovest par strucnih ljudi na sportskom planu. Citam stalno da su dugovi manji, da se tu radi dobro, al na sportskom planu je rasulo.
Imam neki osjecaj da ce proci Splita u kupu, ali ne vidim nacin na koji mogu biti bolji od Dinama ili Rijeke u finalu. Mozda da se brane jer je jedna utakmica, ali sumnjam da bi uspjeli. Samo finale ne nosi Europu. Dinamo i Rijeka ce sigurno preko lige u Europu i osvoje li kup u Europu ce cetvrtoplasirani. Tamo je trenutno Hajduk, a Split i Zagreb nisu daleko. Cak ce i Belupo postat prijetnja ako Hajduk izgubi od Rijeke i u Koprivnici kolo poslije, a gledajuci realno, velike su mogucnosti.
Ne nastupiti u Europi bi bio veliki udarac za Hajduk. Vjerujem da bi imali barem dvije domace utakmice, 50 tisuca prodanih karata i malo zakrpana blagajna. A tu su i pare od UEFA-e. Rekao bi da bi bio i udarac za hrvatski nogomet, ali ne znam koliko ce Hajduk biti dobar naredne sezone. Ako ce biti onda bi i za hrvatski nogomet bilo lose, jer bi mozda napravili neki uspjeh. Hajduk bi bio nositelj u prva tri pretkola s sansama da bude nositelj i u play offu. Dinamo i Rijeka bi bili nositelji i u play offu. Split bi bio u prva dva dok bi ostali samo u prvom tako da bi zbog tog pozelio Hajduka u Europi, ali je upitno kako ce oni uopce odigrat tu Europu i ocel im se ponoviti Dila Gori.
Sto se tice Space, mislim da covjek nije nista kriv. Ovi igraci nemaju ni malo karaktera, a ni nekog znanja. Prosjecna su ekipa i umjesto da brinu brigu o sudjenju, utakmicama reprezentacije, Dinamovim igricama i salama, bolje da taj trud uloze u skautiranje i rad s mladim igracima.
80 minuta Rijeke nije bilo nigdje, ni udarca u okvir gola nisu imali, ništa, nula na terenu... i onda u dvije minute dva gola, ni krivi ni dužni pobjedili...
o je.bemti sve i koncentraciju njihovu i fizičku spremu...
o je.bemti sve i koncentraciju njihovu i fizičku spremu...
ne mogu ih više gledati, nemam snage ni da pišem ni da išta kažem....
mislim da ću dobiti čir na dvanaestercu....
mislim da ću dobiti čir na dvanaestercu....
Sram i stid da vas bude. Ajde sto Dinamo i Lokosi nastimaju ponekad prelaz,ali vi da se sluzite s tim. Vi najvece postenjacine svjetskog fudbala. I to jos s mrskim vam rivalima. Pa stvarno ofirno. Hahhahahaha
Inace, kad god se desi prelaz u Dinamovim utakmicama krenu osude "podno Marjana" za namjestanje i slicno.
Inace, kad god se desi prelaz u Dinamovim utakmicama krenu osude "podno Marjana" za namjestanje i slicno.
A što bi ovo zacrnjeno trebalo značiti?!sekretar je napisao/la:Sram i stid da vas bude. Ajde sto Dinamo i Lokosi nastimaju ponekad prelaz,ali vi da se sluzite s tim. Vi najvece postenjacine svjetskog fudbala. I to jos s mrskim vam rivalima. Pa stvarno ofirno. Hahhahahaha
- Schneiderlin
- Kontakt:
Torcida okrenula leđa upravi: Nemate muda ni rezultate, dali ste ruku neprijatelju
a oni sami te iste ljude iz uprave, preko udruge "Naš Hajduk" postavili u upravu i čude kao da su ovi pali iz neba na ta mjesta

Nesto si ti tu krivo pohvatao.
Izbori
Izbori

Evo malo statistike o zadnjih 15 minuta
Nesto tu ne stima, a buduci da sam pregledao sve rezultate rekao bi da Hajduk pada opcenito u drugom poluvremenu. Nije problem samo zadnjih 15 minuta. U zadnjih 15 minuta su prokockali tri derbija pa se o tome prica. Hajduk i druge utakmice kocka u drugom poluvremenu. Evo detaljno:
Karakter? Kondicija? Psiha? Nesto peto? Deseto? Sve to zajedno?
Jednom su imali bod i izgubili (Split, gol primljen u 84. minuti)
Jednom su imali pobjedu i remizirali (Dinamo, primili gol u 94. minuti)
Dva puta su vodili i izgubili (Rijeka, primili golove u 80. i 81. minuti, Dinamo, primili golove u 91. i 94. minuti)
Dva puta je Hajduk gubio i izvukao remi u zadnjih 15 minuta (Lokomotiva, zabili u 85. i 89. minuti, Zadar, zabili u 86. minuti)
Prokockali su 9 bodova, a izvukli tek 2
Nesto tu ne stima, a buduci da sam pregledao sve rezultate rekao bi da Hajduk pada opcenito u drugom poluvremenu. Nije problem samo zadnjih 15 minuta. U zadnjih 15 minuta su prokockali tri derbija pa se o tome prica. Hajduk i druge utakmice kocka u drugom poluvremenu. Evo detaljno:
Hajduk - Dinamo - 49. minut 2-0 za Hajduk, kraj 2-3
Hajduk - Rijeka - poluvrijeme 1-0 za Hajduk, kraj 1-1
Hajduk - Zagreb - poluvrijeme 0-0, kraj 0-2
Lokomotiva - Hajduk - poluvrijeme 1-1, kraj 2-1
Zagreb - Hajduk - poluvrijeme 0-0, kraj 2-0
Hajduk - Split - poluvrijeme 1-0 za Hajduk, kraj 1-2
Istra - Hajduk - poluvrijeme 0-0, kraj 3-2
Hajduk - Rijeka - poluvrijeme 1-0 za Hajduk, kraj 1-2
Istra - Hajduk - poluvrijeme 0-0, kraj 0-2
Hajduk - Lokomotiva - 67. minuta 0-2, kraj 2-2
Hajduk - Osijek - poluvrijeme 0-0, kraj 2-1
Hajduk - Zadar - poluvrijeme 0-2, kraj 2-2
Smijesno da su ih tri puta okrecali, a da oni ni jednom nisu uspjeli nikoga okrenuti.
Prokockali su 15 bodova, izvukli 6
Karakter? Kondicija? Psiha? Nesto peto? Deseto? Sve to zajedno?
Pa to je malo ironije bilo. Poznato mi je kad Dinamo odigra prelaz da se na svim mogucim forumimam pise kako je namjesten prelaz,pa cak te optuzbe dolaze i od navijaca Gayduga. A evo vidjeli ste da su prelazi sasvim normalna stvar u nogometu,ili i Gaydug igra za kladionice i to jos plus u utakmici s omrazenim im rivalom.dubrava je napisao/la:A što bi ovo zacrnjeno trebalo značiti?!sekretar je napisao/la:Sram i stid da vas bude. Ajde sto Dinamo i Lokosi nastimaju ponekad prelaz,ali vi da se sluzite s tim. Vi najvece postenjacine svjetskog fudbala. I to jos s mrskim vam rivalima. Pa stvarno ofirno. Hahhahahaha
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.