Pogba i Tielemans
FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Slažem se s @mikijem. Potencijal ogroman ali nije izbrušen još uvijek. Čim napravi konstantu pokucaćemo 
Pogba i Tielemans
Pogba i Tielemans
ja ne znam kako mozes reci da nije igracina , ove sezone jedino je sterling bolji , konstantnost mu nije problem kao prosle sezone i stvarno je odlican poslije toga , normalno da moze jos bolje od ovog , pogotovo sto se tice golova i asistencija , ali njegov ucinak na tok igre i to je ogroman .
Ja sam pogledao 70% utakmica Liverpoola i kako god da okrenes bolja je opcija od Calhanoglua , Coste pa cak i Andersona onog .
Nego , kad vec kazes hoces dokazane igrace , klase , osim Kokea , Verattija i Pogbe , tko ti je iduca meta da se moze uvrstati u tu kategoriju ?
Ja sam pogledao 70% utakmica Liverpoola i kako god da okrenes bolja je opcija od Calhanoglua , Coste pa cak i Andersona onog .
Nego , kad vec kazes hoces dokazane igrace , klase , osim Kokea , Verattija i Pogbe , tko ti je iduca meta da se moze uvrstati u tu kategoriju ?
poslije njih ne trazis dalje, to je klasa koja ti treba i koju moras dovesti (barem jednog od njih)
De Bruyne je bolja opcija od Brazilca
De Bruyne je bolja opcija od Brazilca
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- MisterGuardiola
- Kontakt:
Youtube nije mjerilo ali vidi se da lik ima kliker u glavi,vodi loptu usko uz nogu,odlično se snalazi u gužvi na manjem prostoru i ono najvažnije ŠUT
Miki 92 je u pravu, nama treba "gotov prozivod".... Coutinho je vrlo dobar mladi igrac, veliki potencijal, ali bi se morao cekati da se uklopi i proigra.
Verratti, Pogba i Semir Cerić su ta klasa koja nam treba.
Citam nešto, opet se pominje Gundogan
prije ozljede je bio odlican, ali poslije je to drugi igrac.
Verratti, Pogba i Semir Cerić su ta klasa koja nam treba.
Citam nešto, opet se pominje Gundogan
Bravo - Montoya, Pique, Bartra, Adriano - Rafinha, Rakitić, Sergi Roberto - Messi, Suarez i Neymar Jr!
Ne trebaju nam sterlinzi, kutinji i takvi neformirani poluigraci, takvi igraci nikad nece biti nivo kluba kao sto je Barcelona, njima je vrhunac karijere ovaj Milan, Liverpool i Manchester United danasnji. Ali me sekunde ne bi cudilo da ih dovedu jer nama uprava nije normalna vec 3 sezone.Treba dovesti Pogbu, Koke-a , Veratti-a i takve provjerene igrace.Znam da ce ih tesko biti dovesti , ali mi smo Barcelona, kako to da samo zadnje 3 sezone svaki WC igrac nedostupan? Kako smo ih prije dovodili ? Da smo imali normalnu upravu sad bi nam stoperski par bio Thiago Silva i bar mladi Laporte, ali ne mi smo morali dovesti koroziju od 30 godina i bolnicu zvanu Vermaalen. Pa da su ti igraci valjali doveli bismo ih kad su imali brat bratu 25 godina a ne sad, jedan na kraju karijere a drugi nece skupit ni 2 tekme za Barcu od povreda.Znas kad bi ih Laporta doveo ? Nikad.Furymaker je napisao/la:ja ne znam kako mozes reci da nije igracina , ove sezone jedino je sterling bolji , konstantnost mu nije problem kao prosle sezone i stvarno je odlican poslije toga , normalno da moze jos bolje od ovog , pogotovo sto se tice golova i asistencija , ali njegov ucinak na tok igre i to je ogroman .
27.10.2020
- Donnie Darko
- Kontakt:
Vezni red mi skroz sumnjivo izgleda.Rajaz je napisao/la:Bravo - Montoya, Pique, Bartra, Adriano - Rafinha, Rakitić, Sergi Roberto - Messi, Suarez i Neymar Jr!
Ostalo sve odlično.
Bolji su svakako od Eibarovog. Njihovo je da što prije predaju loptu trojki gore i to je to. Ako ne mogu Eibara dobit ne zaslužuju ni osvojit ligu.Donnie Darko je napisao/la:Vezni red mi skroz sumnjivo izgleda.Rajaz je napisao/la:Bravo - Montoya, Pique, Bartra, Adriano - Rafinha, Rakitić, Sergi Roberto - Messi, Suarez i Neymar Jr!
Ostalo sve odlično.

- Neandertalac
- Kontakt:
Dva razlike, bez puno naprezanja.
Gdje taj link Guardiola brate
Gdje taj link Guardiola brate
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- Donnie Darko
- Kontakt:
Alves bi porazbijao prozore ovih obližnjih zgrada svojim centaršutevima.
Imal ko onaj prodor Messija kad ih povalja 5-oricu 
daj ba ubaci Xavija, Iniestu , nebitno
inace smatram da LE radi dobar posao, ali on je glavni krivac lose igre u prvom poluvrmenu..kad vec ne mozes racunati na 3-4 igraca iz prve postave, ne moras jos 2 izbacivati cccc.. da je iole bolja ekipa na drugoj strani, primili bi bar jedan go. u dr pol. definitivno ili xavia ili iniestu uvesti, da poveze malo redove... do kraja 0-3 
- SteveHeighway
- Kontakt:
Kakav prodor Messia
Ovo Ronaldo ne bi mogao uraditi odbrani Drine iz Zvornika
When he had a chance to choose between trophies and loyalty, he picked loyalty. He picked loyalty for one simple reason. He is more then just a football player, he is more then just a human... He is Liverpool Football Club.
Steven Gerrard !
Steven Gerrard !
Rajaz je napisao/la:Imal ko onaj prodor Messija kad ih povalja 5-oricu
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
miki_92 je napisao/la:Rajaz je napisao/la:Imal ko onaj prodor Messija kad ih povalja 5-oricu
- Donnie Darko
- Kontakt:
Znao je i bolje 
Ovaj Montoya je bezopasan u napadu totalno, dobro je sto Alves moze igrati Clasico, jer najgori Alves je bolji 3 puta od njega.
27.10.2020
- Neandertalac
- Kontakt:
Neandertalac je napisao/la:Dva razlike, bez puno naprezanja.![]()
Da se citiram
Vidim i u ovoj rutinskoj utakmici ima onih koji prate igru pod lupom, cekajuci svaki pogresan potez da bi imali o cemu pisati, jer drugacije i ne znaju. Sisajte cahones
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.