Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Sta je recGorki je napisao/la:Naše komšije iz Lukavca, opet su bili dobri na gasu![]()
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Batva je napisao/la:Ne moze me niko ubijediti da im nismo poklonili bod, realno to i jeste maksimmum sto smo im mogli dati. Poceli smo igrati tehnicki odlicno, ali onda mesari su lomili Zebu, ali i ostale igrace, da nisi ni mogao uciniti nista vise (i da si htio).
Zadovoljan sam bodom, ali je sramotno sudjenje sarajlije i bezobrazno lomljenje Celikovih igraca. Sve u svemu, idemo Oolimpika dobiti i odvojiti se iz opasne zone. A onda sta god u gostima da uzmemo bice extra.
Nisam upratio, pred kraj tekme kad smo imali slobodnjak ucinilo mi se Zeba da hoce izvede i onda je nekome drugom prepustio pa se iznervirao nakon promasenog slobodnjaka? Ili grijesim, valjda ste na tv bolje vidili?
samozeljo1987 je napisao/la:HAHAHAHHAHAHAHA
Ako je bio dogovor, red je da ne budu grubi. Bilo je čudnih situacija, ali ova njihova grubost mi ne ide u glavuemirzlaTu je napisao/la:Hm,prvih 20 minuta extra i prepustili smo Celiku da izjednaci.Drugo poluvrijeme smo isto pustili da povedu i imali su dvije 100% prilike.Krpic jednostavno nije smio profulat go u kojoj je situaciji bio.I poslije sklanjanje nasih da Celik izjednaci.
Jako sumljivo,istog sam misljenja da je bio dogovor o podjeli,mogu im halalit jer smo u dobrim odnosima sa Zenicanima.
Saric uz Bekica,Zebu dobro odigro pravo.Zrnanovic institucija,bedem od covjeka svaka mu na mjestu..pokazo kvalitet u 5 minuta.Olimpika raskovat,jer vjerujem da imamo kvalitet za to
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.