Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Pilot imaš marakaziher je napisao/la:Ja necu da budem anoniman, ja hocu da budem piloooootttttt![]()
![]()
Ma ja se nikada nisam ni krio, a ovo ZO su mi inicijali. 088 je nekadasnji pozivni broj MostaraSiouxLukavac je napisao/la:Ima li neko anoniman ovdje?Svi jedni druge zovu imenima.
![]()
Zar ne postoji neko pravilo da ne smiju biti u rodbinskoj ili bilo kakvoj veziZoom088 je napisao/la:Desni klik i otvori u novom tabu/prozoru
Pa kod nas cjela drzava (ne)funkcionise na osnovu rodbinskih vezacesc4 je napisao/la:Zar ne postoji neko pravilo da ne smiju biti u rodbinskoj ili bilo kakvoj veziZoom088 je napisao/la:Desni klik i otvori u novom tabu/prozoru
Btw jel mali Sućeska još u klubu?JohnLowe je napisao/la:Pa Jaha ne moze hodat od stomaka kako on igra fudbal
Evo da citiram sam sebe i dobro zapamtite ovaj post. Ja ne znam tko je sve doveo ove igrace u klub ali ko god da ih je doveo taj po meni nema pojma o fudbalu, veze nema, bez uvrede a pretpostavljam da su fino placeni, a za to neko mora poloziti racun. Danas u Kaknju sam primjetio da je ekipa totalno fizicki nespremna, teska i troma a to na dušu ide šsš. Atmosfera medju igracima je takodjer labava skroz..lukavcan je napisao/la:Pozz za sve, evo nakon dugo vremena osjetih potrebu da i ja nesto napisem. U toku sam svih desavanja oko kluba i citao sam do sad sve napisano sa strane forumasa. Moje misljenje je da smo totalno promasili sa trenutnim dovodjenjem pojacanja za narednu polusezonu. Ocekujem sad da ospete paljbu po meni i negodovanja ali evo obrazlozit cu ukratko. Kuduz da je vrijedio imalo ostao bi u Slobodi, a ako nije vrijedio u Slobodi ovdje ne moze biti nikakvo pojacanje, samo se moz uklopiti u igro donekle a daleko je od igraca koji moze napraviti neku prevagu. Siranovic je puno bolji od njega. Mladji, brzi i spremniji. Cejvanovic takodjer ista situacija. Nije zadovoljio u Osijeku, nema mjetsa nigdje u Premier ligi, polusezonu igrao u Armeniji cija je prva liga lošija od nase prve federalne lige tako da mi ni on ne donosi nista spektakularno. Husic otjeran iz Slobode i u Gradini je odigrao polusezonu za zaborav, istrosen igrac takodjer. Da ne kazem da smo doveli sve igrace koji su bez kluba i koji ne mogu nigdje igrati, koje niko ne trazi, istrosene igrace. Da se bogdom varam ali mislim da se ne varam. Sto se tice situacije u klubu prezadovoljan sam. Sve to ide na bolje, uprava dobro radi svoj posao, bitno je da se radi i da je momcima sve na vrijeme i sve redovno. Jos kad bi umjesto Dzinde doveli nekog trenera to bi bilo odlicno..Pozdrav
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.