Nek si živ i zdrav brato. Prozor je vazda davao mnogo Veležovih navijaca. Idemo mlatnut obarsku forzzaaavelez je napisao/la:Ja sam ti iz Prozora ,il me je zivotni put poslije rata odveo u USA.
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
From father to son
Sjecam se ko djete Semir Tuce kad je igro a mi slusamo na radiju otad je to sve pocelo.
Ne volim da pisem puno ja sam ti stara skola, al redovno citam komentare I samo sam htjeo da vam dam podrsku.
Ida vam kazem da nas ima vise neg sto mislite,DAJTE svoj doprinos koliko mezete a ostalo ce to doci sve na svoje .
Pozdrav za sve RODENE ma gdje bili.
Ne volim da pisem puno ja sam ti stara skola, al redovno citam komentare I samo sam htjeo da vam dam podrsku.
Ida vam kazem da nas ima vise neg sto mislite,DAJTE svoj doprinos koliko mezete a ostalo ce to doci sve na svoje .
Pozdrav za sve RODENE ma gdje bili.
-
- Kontakt:
[quote="RodjeniiBrato"]Evo sastava za danas:
Bobić
Maletić-Mahinić-Zvonić-Pejić
Kodro-Nikolić
Hebibović-Janković-Hajdarović
Reljić
Zasto Blagoje ne igra u prvih 11? Dobija neku malu minutazu u poslednje vreme.
Bobić
Kodro-Nikolić
Reljić
-
- Kontakt:
Nije 100% spreman, a vjerovatno protiv kona ce igrat u prvoj.Dimitrije113 je napisao/la:RodjeniiBrato je napisao/la:Evo sastava za danas:
Bobić
Kodro-Nikolić
Reljić
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
Nije spreman. Čitam na live da smo opet nadigrani, i da se branimo.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
daj rodjeni pomozite boga vam dobite tu Mladost ili bar X
Valjda se možemo odbraniti. Fina je postava izašla.
pa zar je moguce da ovu bijednu mladost nismo u stanju dobit za ove godine odkad su u ligi.... jesmoli ih ijednom dobili? ljudi ce izletit naglavacke iz lige a mi cemo ostat bez ijedne pobjede protiv njih, uvijek nam nekako X izvuku....
Mladost pojčala tempo i pokušava doći do pogotka, Velež se dobro brani.
...Za dres sa petokrakom ginu rođeni...
ybt kako ne mogu da ih pobijede ili barem da zabiju gol? pa oni nas pritisnuli pravo.mikki21 je napisao/la:pa zar je moguce da ovu bijednu mladost nismo u stanju dobit za ove godine odkad su u ligi.... jesmoli ih ijednom dobili? ljudi ce izletit naglavacke iz lige a mi cemo ostat bez ijedne pobjede protiv njih, uvijek nam nekako X izvuku....

Jevtić je glavom zahvatio loptu, onda ide pored gola. Mladost je, dakle, opet zaprijetila Mostarcima.
Mladost je u nastavak prvenstva ušla sa 11-12 novih igrača,očigledno su se dobro pojačali..mikki21 je napisao/la:pa zar je moguce da ovu bijednu mladost nismo u stanju dobit za ove godine odkad su u ligi.... jesmoli ih ijednom dobili? ljudi ce izletit naglavacke iz lige a mi cemo ostat bez ijedne pobjede protiv njih, uvijek nam nekako X izvuku....
Bobic i danas fenomenalan spasio nekoliko golova

- 7aprildomemoj
Još se igra na neutralnom terenu, očajno 

moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]
vfc1981 je napisao/la:Bobic i danas fenomenalan spasio nekoliko golova![]()
Brate koliko sam ja cuo danas ovoga spikera nije ti tu bilo nekih sansi ogromnih. Sve je to bilo jalovo i sa njihove strane
smijesno, haj da je barem rezervna ekipa na terenu, ali osim kartonirani igraca sve najbolje igra! pa sta je u toj obarskoj vise, svi ih deru a mi nikako! patimo sa obarskom kao sa sirokim, tacno kompleks vise postao...Adma je napisao/la:vfc1981 je napisao/la:Bobic i danas fenomenalan spasio nekoliko golova![]()
Brate koliko sam ja cuo danas ovoga spikera nije ti tu bilo nekih sansi ogromnih. Sve je to bilo jalovo i sa njihove strane
Pratim live prenos pise da je opet dobarAdma je napisao/la:vfc1981 je napisao/la:Bobic i danas fenomenalan spasio nekoliko golova![]()

Evo završilo 0:0. Tako kažu.
Brate do nas je , opet smo se vratili na isto tesko dajemo golove.mikki21 je napisao/la:smijesno, haj da je barem rezervna ekipa na terenu, ali osim kartonirani igraca sve najbolje igra! pa sta je u toj obarskoj vise, svi ih deru a mi nikako! patimo sa obarskom kao sa sirokim, tacno kompleks vise postao...Adma je napisao/la:vfc1981 je napisao/la:Bobic i danas fenomenalan spasio nekoliko golova![]()
Medjutim svakako ne mozemo nista znacajno uciniti u prvenstvu ali bolje bod nego nista. I evo sada je rekao ovaj na radiju da ni domaci nisu imali niti jednu 100% sansu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.