Sarajevo je oborilo vec jedan rekord, u 2014-oj godini je porazeno samo dva puta

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Zivot ti yebem ovo govorimo vec petu sezonuMCMXLVI je napisao/la:Vec od sledece sezone ce oni padati jedan po jedan, budi siguran u to : )invincible1921 je napisao/la:svaka ti cast na tom moralnom cinu. Sad imate pare eto kupili ste igrace kupite i utakmice jel vam brani neko![]()
Mi smo otisli i korak dalje kupili smo nekoliko rekorda lige koji ce jos dugo tu stajati
Vitrina jos uvijek place al haj da ne bi ban popili cucemo se na kraju sezoneegocentrik je napisao/la:Trudim se da nista pompezno javno ne pisem, vec da to cuvam u sebi.
Sarajevo je oborilo vec jedan rekord, u 2014-oj godini je porazeno samo dva puta
Da, da, to je dokaz neozbiljnosti. Ne raditi ništa na zaštiti vlastitih interesa je mazohistički.JoseMourinho je napisao/la:Ma iskreno meni nikad jasno neće biti kako su nam klubovi nesposobni pa evo 20 godina ne mogu osnovat udruženje koje bi se bavilo ovakvim i sličnim stvarima a ne majmuni iz saveza
kada god skripi u bilo kojoj sferi naseg zivota,bosnjo okrene guzicu za mir u kuci,i uvjek tako...MCMXLVI je napisao/la:Evo JM je dobro rekao. Sa udruzenjem premijer ligasa ovo bih se davno rijesilo. Ima tu dosta razloga zasto takvog udruzenja jos nema. Solinas, dobro pa nisi kao virutal ili slobodnjak koji su se vec predali zahtjevom fsrs, samo da se smanji
Kažem ja oni su konstitutivni sa ostala tri naroda.bagrcavi je napisao/la:A šta je sa Sejdićem i Fincijem pitam ja vas?
Potpisali za Rudar.bagrcavi je napisao/la:A šta je sa Sejdićem i Fincijem pitam ja vas?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.