Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

egocentrik
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la egocentrik » 14 mar 2015, 01:27

Trudim se da nista pompezno javno ne pisem, vec da to cuvam u sebi.
Sarajevo je oborilo vec jedan rekord, u 2014-oj godini je porazeno samo dva puta :wave:
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 14 mar 2015, 01:28

MCMXLVI je napisao/la:
invincible1921 je napisao/la:svaka ti cast na tom moralnom cinu. Sad imate pare eto kupili ste igrace kupite i utakmice jel vam brani neko :)

Mi smo otisli i korak dalje kupili smo nekoliko rekorda lige koji ce jos dugo tu stajati
Vec od sledece sezone ce oni padati jedan po jedan, budi siguran u to : )
Zivot ti yebem ovo govorimo vec petu sezonu :twisted: :evil: :lol:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 14 mar 2015, 01:29

egocentrik je napisao/la:Trudim se da nista pompezno javno ne pisem, vec da to cuvam u sebi.
Sarajevo je oborilo vec jedan rekord, u 2014-oj godini je porazeno samo dva puta :wave:
Vitrina jos uvijek place al haj da ne bi ban popili cucemo se na kraju sezone :D
=\_1921_/=

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 14 mar 2015, 01:36

@Sabinho, brate neznam odkud ti to. Evo vec ove sezone npr. Zrinjski ima priliku da srusi rekord sa najmanje primljenih golova. Ja ne vidim zasto je toliko sad tesko srusiti neke rekorde u PL? Sad je tu druga ekipa.
Evo ti dobar primjer. Odkako je Meho dosao, u 7 ligaski utakmica dali smo cak 21 a primili samo 2 gola. ( :
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 14 mar 2015, 01:44

Ni po kojem takmicarskom sistemu ne mogu oni trazit odredjen broj "svojih" klubova. Ne postoji za to legitimno rijesenje. UEFA ce nas odyebat do Oceanije ako nesto tako budemo i probali.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 14 mar 2015, 01:53

i kada se ocekuje ta sjednica na kojoj bi oni trebali da odlucuju oko skracenja.....
ovo je smijesno majke mi,direktno mjesanje politike u sport,i niko nista,ovo samo kod nas moze :facepalm:
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 14 mar 2015, 02:00

Kakva glupa i bezpotrebna rasprava. Kao što reče naš predsjednik:Ništa od skraćenja lige nema.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 14 mar 2015, 02:02

Pocetkom aprila ja mislim, nisam siguran.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 14 mar 2015, 02:20

ako se prihvati taj uslov da oni imaju fiksnu kvotu,trazice i ovi sigurno,mislim da je najbolje u tom slucaju,da sarajevo zeljo,celik,sloboda,velez i td istupe iz lige,i posalju zalbu u uefu neka se i neigra ali nesmije im ovo proc..to nema veze sa fudbalom vise,ovo je lakrdija :crazy:

JoseMourinho
Kontakt:

Re: Odg: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la JoseMourinho » 14 mar 2015, 02:32

Ma iskreno meni nikad jasno neće biti kako su nam klubovi nesposobni pa evo 20 godina ne mogu osnovat udruženje koje bi se bavilo ovakvim i sličnim stvarima a ne majmuni iz saveza ;)

DukeOfWellington
Kontakt:

Re: Odg: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la DukeOfWellington » 14 mar 2015, 02:36

JoseMourinho je napisao/la:Ma iskreno meni nikad jasno neće biti kako su nam klubovi nesposobni pa evo 20 godina ne mogu osnovat udruženje koje bi se bavilo ovakvim i sličnim stvarima a ne majmuni iz saveza ;)
Da, da, to je dokaz neozbiljnosti. Ne raditi ništa na zaštiti vlastitih interesa je mazohistički.

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 14 mar 2015, 02:38

Evo JM je dobro rekao. Sa udruzenjem premijer ligasa ovo bih se davno rijesilo. Ima tu dosta razloga zasto takvog udruzenja jos nema. Solinas, dobro pa nisi kao virutal ili slobodnjak koji su se vec predali zahtjevom fsrs, samo da se smanji :mrgreen:

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 14 mar 2015, 04:56

MCMXLVI je napisao/la:Evo JM je dobro rekao. Sa udruzenjem premijer ligasa ovo bih se davno rijesilo. Ima tu dosta razloga zasto takvog udruzenja jos nema. Solinas, dobro pa nisi kao virutal ili slobodnjak koji su se vec predali zahtjevom fsrs, samo da se smanji :mrgreen:
kada god skripi u bilo kojoj sferi naseg zivota,bosnjo okrene guzicu za mir u kuci,i uvjek tako...
pitam se samo dokle,moje misljenje je da je dosta....gasi ligu,nema fiksno nista.
gasi hebo te bog,dokle se mislimo ponizavat za mrvice,od dejtona pa do danas...
nema nama,nema ni vama,igracemo svi viktorije,pred zgradom,ali nece biti kako oni hoce. :salut:
jest,ali da se ja pitam.. :roll: :oops:
e bosno moja,... :cry:

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 14 mar 2015, 05:43

Sve ti stoji. Uvijek je nasa strana popustala. :guz:

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 14 mar 2015, 06:16

Hahah cuj mora bit njihova 4 kluba hahaha..jel to Leotar mkra bit koji da 7 golova za citavu sezonu? Haj Lwotar je ima , a jwli to opet Laktaso i Modrica ili ipak Kozara moraju se vratiti u ovu ligu? Zar nije smanjenje lige da se poboljsa kvalitet i da je vise navijaca na stadionu, a poznato nam je da tu bude po 50 gledalaca ili malo vise od toga ..kakva bagra majkemi...ispast ce onaj ko zasluzi..ostaje zadnjih 12 i to je to ..pa taman ispale sve cetri ekipe iz federacije
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

slobodnjak
Kontakt:

Post Postao/la slobodnjak » 14 mar 2015, 08:05

Onda nista igracemo ovako.i pitanje je velijo pazi sta kazem da li ce ove sezone ispasti oba kluba iz Bjeljine.Ne vidim ja nekz ogromnu razliku izmedju klubova iz Federacije i RS a.Svi odmah gledamo ova 4 i Borca.Npr Drina ostaje vidjelo se protiv Veleza a bogami i na jesen da su ljudi na opste iznenadjenje odradili dobar posao.Svi smo kontali da lete odmah.Slavija ne vjerujem da ce ispasti.Evo npr. I da se igra ova kvalifikaciona sezona tu ligu 12 ce vjerovatno igrati 3 kluba odozgo.Zasto.Borac hoce.Na Kosevu smo vidjeli zasto.Ove godine ulazi Leotar.Ko prati zna da su se ozbiljno konsolidovali.Bjeljina ako ove sezone ne izlete 2 kluba za jedan ima para jer jaka je to sredina.I tu sezonu ulazi prvak odozgo.Pa uz duzno postovanje osim Sarajeva Zelje sirokog i Zrrinjskog,ostali nisu puno jaci od njih.A treba a niko ne trazi usloviti ligu i infrastrukturom.Npr 5000 mjesta stadion Bar jedna natkrivena tribina reflektori.Pa kriterije terena takodje.I jos jedno.Ne dozvoliti da klubovi imaju dugove po 5 miliona i vise prema drzavi i igracima.Nasi VELIKI klubovi imaju ogromne dugove i sve im se oprasta i vjesto se to pitanje razvlaci kroz razne reprograme koji se nikada ne ispostuju.Ne moze se dozvoliti da jedan mali Travnik sve plati a da sada ne imenujem,ovi koji se kurce najvise mogu kako hoce.Neka se posteno kaze koliki su dugovo Zelje i Celika npr.prema drzavi.Koliki prema igracima i sl.Neka puste k vragu te DRUGOSTEPENE komisije koje za pola lige izdaju licencu zato sto da je sve kako teba nebi je 4 kluba igrala.Travniku se nisam komentarisao nesto prigovara ali stalno.A unazad 4godine najvise su uradili s obzirom na mogucnosti.Zavrsili tribinu,uradili teren,napravljen dio za novinare uredjene ,svlacionice ,postavljen semafor.Jos od ranije imaju natkrivenu tribinu.Na ustrb kvaliteta ekipe rade se projekti pomalo i Pirota je vaoma blizu veoma lijepog objekta.I sve je ispostovano prema drzavi i savezu.Zasto ovo naglasavam.VELIKI se kurce ima tu klubova
koji ne mogu ni blizu licence za Evropu kad se plasiraju.Ptimjer Borca Celik... a oni su Bohom dati da igraju ligu.E pa ja bi trazio da ligu ne mogu igrati klubovi koji u trenutku kad liga pocinje nemaju uslove za izlazak u Evropu.Znaci sve obaveze ispostovane i finansijske i infrastruktura.A ne kao do sada.Pa nek je igra 8 klubova ako treba.Bas me interesuje kad bi ovo bilo predlozeno ko bi pristao...

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 14 mar 2015, 12:26

A šta je sa Sejdićem i Fincijem pitam ja vas?
DRUG NEBI TI PUNCA

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 14 mar 2015, 12:27

bagrcavi je napisao/la:A šta je sa Sejdićem i Fincijem pitam ja vas?
Kažem ja oni su konstitutivni sa ostala tri naroda. :lol: :rol:

X31987
Kontakt:

Post Postao/la X31987 » 14 mar 2015, 12:36

bagrcavi je napisao/la:A šta je sa Sejdićem i Fincijem pitam ja vas?
Potpisali za Rudar. :mrgreen: :lol: :lol: :lol: :lol:
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO !

Vedran Puljić ...

Orton
Kontakt:

Post Postao/la Orton » 14 mar 2015, 14:59

Ima li neki stream za ove utakmice u 3?

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.