Pa valjda su ti ultrasi tu da podržavaju Sarajevo i oni su dakle tu zbog kluba, a ne klub zbog njih i utakmice se ne igraju zbog tih ultrasa kako bi oni mogli zapaliti 5 baklji i qrčiti se na fb stranicama na slikama. Budi ti ultras ili šta već ko hoće ali time nemoj štetiti klubu pa ti niko neće reći a.Armala je napisao/la:Naravno da podrzavam, postujem sve borbe uprave koje ce preduzeti protiv baklji ali moje misljenje se nece promjeniti. Sto ih podrzavam, necu objasnjavati mislio sam da to i vrapci na grani znaju. Cuj ultrasi bez baklji, nadji mi takve na planeti.BitiSrcemVezan je napisao/la:Pa je li ti misliš da je OK to što se pale baklje? I šta je tu nemoguće, ako oni tamo nemaju mozga da skontaju šta treba a šta ne treba onda treba udariti što reće neko iznad kamere pa stisni pa zapali mangupeArmala je napisao/la:Nije mi cilj bio da ispadnem pametan nego ne vidim poentu rasprave kada pricate o nemogucim stvarima. Jedini nacin da nema baklji na sjeveru je da se sjever zatvori.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
1946
-
- Kontakt:
Što bi on išao da "plati" ako mu klub to očito dozvoljava da radi nekažnjeno? Misliš da neće prestati paliti kada i klub krene u "borbu" protiv takvih pa im redom bude "naplaćivano" paljenje svake baklje?!joker90 je napisao/la:Jarane kad je volis zapaliti eto pali, ali onda se javi klubu i podijeli kaznu sa njima. Sto da tvoj cejf placa klub? I opet svi mi koji smo protiv baklji kazemo neka ih na derbiju i sl, al kad vidim protiv Radnika zapali se 3-4 baklje a na svjeveru 100 ljudi...
Ugl. poenta je jasna: na forumu s tom pričom nećemo NIŠTA POSTIĆI, zato ostavimo i to upravi da riješi pa šta god njima odg. ja ću svakako podržati kao i većina vjerujem! Lično sam protiv paljenja na svakoj tekmi ali derbi i "jače" utakmice, kada nas je više - svakako da tada baklje i pirotehnika doprinose "ljepoti" tribine!

plaćala je i ona prijašnja uprava i više, puno više na te kazne nego ovi sad. samo što tad sarajevo nije bilo u medijskoj špici pa se velika većina nije ni zanimala toliko za sve to. i sad kada je sarajevo krenulo naglo rasti odjednom svi su tu, sve zanima, svi hoće bit dio. NEKA, BUJRUM naravno. al nemojte solit pamet onima koji su tu bili i kada je bilo najteže!
BOLEST 1946
sarajevo horde bog i čaršija!
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Mirso1197 je napisao/la:plaćala je i ona prijašnja uprava i više, puno više na te kazne nego ovi sad. samo što tad sarajevo nije bilo u medijskoj špici pa se velika većina nije ni zanimala toliko za sve to. i sad kada je sarajevo krenulo naglo rasti odjednom svi su tu, sve zanima, svi hoće bit dio. NEKA, BUJRUM naravno. al nemojte solit pamet onima koji su tu bili i kada je bilo najteže!
de ne provaljujej se tita ti... Ja sam sa Sarajevom proputovao čitavu BiH (za evropska gostovanja nisam toliko imućan i ne stidim se radi toga), doživio i preživio sa Sarajevom i dobre i loše trenutke, na kraju krajeva i ja sam bio dio tog istog sjevera i ne vidim šta je čudno što sam protiv nanošenja štete mom klubu? E svašta i na ovom forumu vidjeti i pročitati
1946
- DrustveniParazit
- Kontakt:
Samo ponavljate priču od prije 15ak dana! Ni tad nije bilo koristi, neće ni sad. Sutra utakmica a vi o tome. 

Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Postajete dosadni, i jedni i drugi.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
Moje junastvo je otici na utakmcu na stakama, a tvoje junastvo je zapaliti baklju i baciti je u teren..Mirso1197 je napisao/la:@Zip
de ne bacaj bombe Allaha ti! cuj to ti rekao mogao bi biti rat izmedju sjevera i istoka, i nisi bukvalno mislio.![]()
natjerao si me da 10 minuta listam forum, pa da te citiram! :Ja ovdje vidim samo kao da ti jedva čekaš taj neki rat istoka i sjevera, uz ovaj komentar evo raja je prepoznala i mnoge tvoje slične.Zip je napisao/la: ...
I ocekujem neki trans sa sjevera povodom ove rasprave.. I iskreno ocekujem "rat" sjevera i istoka...
Ne zelim, al je moguce jer ce se i oni braniti od ovih napada...
Jos jednom kazem, rjesimo ovo izmedju sebe, mirno i dobronamjerno..Sto prije to bolje za sve...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
i Stipu se majke ti tih junačkih partizanskih ja sam na štakama išo na tribinu fori..
svi smo mi dali nešto od sebe za ovaj klub i nema potrebe da na nekom forumu ti se vadiš na te stvari!
Baklji će uvijek bit, i gotova stvar. ne zivite u Engleskoj
Udinese daje milion eura za Duljevica, prvu godinu bi igrao u Granadi kao posudjen igrac Udinesea i ako se dokaze ide u Udine. Pored Udinesea ima i ponuda Palerma i nekih njemackih klubovaa.
Sto se tice Dulje on nema nista protiv da igra i sljedece sezone na Kosevu, po zavrsetku sezone ce se sve znati.
Sto se tice Dulje on nema nista protiv da igra i sljedece sezone na Kosevu, po zavrsetku sezone ce se sve znati.

1946
FK Sarajevo
Mislim da bi se za nega moglo uzeti vise, ukoliko bi bilo srece u Evropi, i zadrzimo se duzeHead je napisao/la:Udinese daje milion eura za Duljevica, prvu godinu bi igrao u Granadi kao posudjen igrac Udinesea i ako se dokaze ide u Udine. Pored Udinesea ima i ponuda Palerma i nekih njemackih klubovaa.

Al svakako da to treba pozdraviti, pa i da ga prodaju to i ne bi bilo lose

Moramo probiti led prodajom nekog igraca za milionsku cifru

@kanarinac taman da novu filijalu dobijemo

- DzoleZeljo
- Kontakt:
Tko Vas sutra prenosi?
Hvala
Hvala
A što tebe to zanima??DzoleZeljo je napisao/la:Tko Vas sutra prenosi?
Hvala

nema ništa zanimljivo u vašem klubu??
BOLEST 1946
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Arena Sport 1DzoleZeljo je napisao/la:Tko Vas sutra prenosi?
Hvala
EDIT: Bar su trebali prenositi, a čini se da ipak ne prenose

1946
Braco sutra dati jos jacu podrsku nasim momcima do pobjede i da se lesevima osvetimo za poraz od neki dan u kupu!... SVI NA KOSEVO !
, i da ne zaboravim ja se licno nadam da nece biti padavina abd i da bi trebala biti opet dobra podrska. 

04.10.2009 !!
- BoskoAntic
- Kontakt:
Ja pisao da ce u srijedu biti oko 7 000, i bi 8 000...Sutra aBd ocekujem jednak ili veci broj, sa obzirom da je vikend a i prognozira se lijepo vrijeme u poslijepodnevnim satima...
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE!

SVI U NAPAD JEDAN JE HASE!

U INAT SVIMA 1946
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Zna li neko je li se upravila bolje pozabavila organizacijom za sutra? Pitam da znam da dođem ranije da kupim kartu na miru.
1946
- BoskoAntic
- Kontakt:
Sumnjam ... Vidjecemo sutra. Ono u srijedu je fkt pred kučicama bilo na rubu incidenta, vjerovatno je i njih posjeta iznenadila zbog vremena...Nadam se da ce sutra organizovati bar dvije kučice.BitiSrcemVezan je napisao/la:Zna li neko je li se upravila bolje pozabavila organizacijom za sutra? Pitam da znam da dođem ranije da kupim kartu na miru.
U INAT SVIMA 1946
-
- Kontakt:
Sta ba nema prenosa
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Jesu li se uopšte prodavale karte tamo u kućici iza juga ? Ako jesu, predpostavljam da je bila manja gužva, vidiš da sam bio pametan da gore odem da uzmemBoskoAntic je napisao/la:Sumnjam ... Vidjecemo sutra. Ono u srijedu je fkt pred kučicama bilo na rubu incidenta, vjerovatno je i njih posjeta iznenadila zbog vremena...Nadam se da ce sutra organizovati bar dvije kučice.BitiSrcemVezan je napisao/la:Zna li neko je li se upravila bolje pozabavila organizacijom za sutra? Pitam da znam da dođem ranije da kupim kartu na miru.

1946
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Piše na stranici Arene Sport BiH na rasporedu da od 17:00 prenose Partizan - Rad. O Sarajevu ni traga ni glasa, ni na rasporedu ni na početnoj stranici arene sport.Sarajevo22 je napisao/la:Sta ba nema prenosa
http://www.tvarenasport.com/channel/bih/2015-03-14" onclick="window.open(this.href);return false;
1946
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], napoleon72, Vanja8 i 18 gostiju.