FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 13 mar 2015, 17:37

Armala je napisao/la:
BitiSrcemVezan je napisao/la:
Armala je napisao/la:Nije mi cilj bio da ispadnem pametan nego ne vidim poentu rasprave kada pricate o nemogucim stvarima. Jedini nacin da nema baklji na sjeveru je da se sjever zatvori.
Pa je li ti misliš da je OK to što se pale baklje? I šta je tu nemoguće, ako oni tamo nemaju mozga da skontaju šta treba a šta ne treba onda treba udariti što reće neko iznad kamere pa stisni pa zapali mangupe
Naravno da podrzavam, postujem sve borbe uprave koje ce preduzeti protiv baklji ali moje misljenje se nece promjeniti. Sto ih podrzavam, necu objasnjavati mislio sam da to i vrapci na grani znaju. Cuj ultrasi bez baklji, nadji mi takve na planeti.
Pa valjda su ti ultrasi tu da podržavaju Sarajevo i oni su dakle tu zbog kluba, a ne klub zbog njih i utakmice se ne igraju zbog tih ultrasa kako bi oni mogli zapaliti 5 baklji i qrčiti se na fb stranicama na slikama. Budi ti ultras ili šta već ko hoće ali time nemoj štetiti klubu pa ti niko neće reći a.
1946

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 13 mar 2015, 17:40

joker90 je napisao/la:Jarane kad je volis zapaliti eto pali, ali onda se javi klubu i podijeli kaznu sa njima. Sto da tvoj cejf placa klub? I opet svi mi koji smo protiv baklji kazemo neka ih na derbiju i sl, al kad vidim protiv Radnika zapali se 3-4 baklje a na svjeveru 100 ljudi...
Što bi on išao da "plati" ako mu klub to očito dozvoljava da radi nekažnjeno? Misliš da neće prestati paliti kada i klub krene u "borbu" protiv takvih pa im redom bude "naplaćivano" paljenje svake baklje?!

Ugl. poenta je jasna: na forumu s tom pričom nećemo NIŠTA POSTIĆI, zato ostavimo i to upravi da riješi pa šta god njima odg. ja ću svakako podržati kao i većina vjerujem! Lično sam protiv paljenja na svakoj tekmi ali derbi i "jače" utakmice, kada nas je više - svakako da tada baklje i pirotehnika doprinose "ljepoti" tribine! :kralj:

Mirso1197
Kontakt:

Post Postao/la Mirso1197 » 13 mar 2015, 17:46

plaćala je i ona prijašnja uprava i više, puno više na te kazne nego ovi sad. samo što tad sarajevo nije bilo u medijskoj špici pa se velika većina nije ni zanimala toliko za sve to. i sad kada je sarajevo krenulo naglo rasti odjednom svi su tu, sve zanima, svi hoće bit dio. NEKA, BUJRUM naravno. al nemojte solit pamet onima koji su tu bili i kada je bilo najteže!
BOLEST 1946
sarajevo horde bog i čaršija!

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 13 mar 2015, 17:50

Mirso1197 je napisao/la:plaćala je i ona prijašnja uprava i više, puno više na te kazne nego ovi sad. samo što tad sarajevo nije bilo u medijskoj špici pa se velika većina nije ni zanimala toliko za sve to. i sad kada je sarajevo krenulo naglo rasti odjednom svi su tu, sve zanima, svi hoće bit dio. NEKA, BUJRUM naravno. al nemojte solit pamet onima koji su tu bili i kada je bilo najteže!

de ne provaljujej se tita ti... Ja sam sa Sarajevom proputovao čitavu BiH (za evropska gostovanja nisam toliko imućan i ne stidim se radi toga), doživio i preživio sa Sarajevom i dobre i loše trenutke, na kraju krajeva i ja sam bio dio tog istog sjevera i ne vidim šta je čudno što sam protiv nanošenja štete mom klubu? E svašta i na ovom forumu vidjeti i pročitati
1946

DrustveniParazit
Kontakt:

Post Postao/la DrustveniParazit » 13 mar 2015, 17:51

Samo ponavljate priču od prije 15ak dana! Ni tad nije bilo koristi, neće ni sad. Sutra utakmica a vi o tome. :?
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!

Sarajevo iznad lokal patriotizma.

Matej Delač

AdiFKS
Kontakt:

Post Postao/la AdiFKS » 13 mar 2015, 17:56

Postajete dosadni, i jedni i drugi.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -

"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 13 mar 2015, 17:57

Mirso1197 je napisao/la:@Zip
de ne bacaj bombe Allaha ti! cuj to ti rekao mogao bi biti rat izmedju sjevera i istoka, i nisi bukvalno mislio. :think:

natjerao si me da 10 minuta listam forum, pa da te citiram! :
Zip je napisao/la: ...

I ocekujem neki trans sa sjevera povodom ove rasprave.. I iskreno ocekujem "rat" sjevera i istoka...

Ne zelim, al je moguce jer ce se i oni braniti od ovih napada...

Jos jednom kazem, rjesimo ovo izmedju sebe, mirno i dobronamjerno..Sto prije to bolje za sve...

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ja ovdje vidim samo kao da ti jedva čekaš taj neki rat istoka i sjevera, uz ovaj komentar evo raja je prepoznala i mnoge tvoje slične.
i Stipu se majke ti tih junačkih partizanskih ja sam na štakama išo na tribinu fori..
svi smo mi dali nešto od sebe za ovaj klub i nema potrebe da na nekom forumu ti se vadiš na te stvari!
Baklji će uvijek bit, i gotova stvar. ne zivite u Engleskoj
Moje junastvo je otici na utakmcu na stakama, a tvoje junastvo je zapaliti baklju i baciti je u teren..

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 13 mar 2015, 17:58

Udinese daje milion eura za Duljevica, prvu godinu bi igrao u Granadi kao posudjen igrac Udinesea i ako se dokaze ide u Udine. Pored Udinesea ima i ponuda Palerma i nekih njemackih klubovaa.
Sto se tice Dulje on nema nista protiv da igra i sljedece sezone na Kosevu, po zavrsetku sezone ce se sve znati. :salut:
1946

Zip
Kontakt:

FK Sarajevo

Post Postao/la Zip » 13 mar 2015, 18:03

Head je napisao/la:Udinese daje milion eura za Duljevica, prvu godinu bi igrao u Granadi kao posudjen igrac Udinesea i ako se dokaze ide u Udine. Pored Udinesea ima i ponuda Palerma i nekih njemackih klubovaa.
Sto se tice Dulje on nema nista protiv da igra i sljedece sezone na Kosevu, po zavrsetku sezone ce se sve znati. :salut:
Mislim da bi se za nega moglo uzeti vise, ukoliko bi bilo srece u Evropi, i zadrzimo se duze :)
Al svakako da to treba pozdraviti, pa i da ga prodaju to i ne bi bilo lose :)
Moramo probiti led prodajom nekog igraca za milionsku cifru :D

@kanarinac taman da novu filijalu dobijemo :D :lol:

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 13 mar 2015, 18:16

Tko Vas sutra prenosi?

Hvala

Mirso1197
Kontakt:

Post Postao/la Mirso1197 » 13 mar 2015, 18:16

DzoleZeljo je napisao/la:Tko Vas sutra prenosi?

Hvala
A što tebe to zanima?? :twisted:
nema ništa zanimljivo u vašem klubu??
BOLEST 1946
sarajevo horde bog i čaršija!

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 13 mar 2015, 18:25

DzoleZeljo je napisao/la:Tko Vas sutra prenosi?

Hvala
Arena Sport 1

EDIT: Bar su trebali prenositi, a čini se da ipak ne prenose :facepalm:
1946

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 13 mar 2015, 18:26

Braco sutra dati jos jacu podrsku nasim momcima do pobjede i da se lesevima osvetimo za poraz od neki dan u kupu!... SVI NA KOSEVO ! :) , i da ne zaboravim ja se licno nadam da nece biti padavina abd i da bi trebala biti opet dobra podrska. ;)
04.10.2009 !!

BoskoAntic
Kontakt:

Post Postao/la BoskoAntic » 13 mar 2015, 18:32

Ja pisao da ce u srijedu biti oko 7 000, i bi 8 000...Sutra aBd ocekujem jednak ili veci broj, sa obzirom da je vikend a i prognozira se lijepo vrijeme u poslijepodnevnim satima...

SVI U NAPAD JEDAN JE HASE! :clap: :clap: :clap:
U INAT SVIMA 1946

miden
Kontakt:

Post Postao/la miden » 13 mar 2015, 18:36

@hilmo
Cekamo taj clanak, nemoj izraditi raju :D
Das Ist Walter

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 13 mar 2015, 18:36

Zna li neko je li se upravila bolje pozabavila organizacijom za sutra? Pitam da znam da dođem ranije da kupim kartu na miru.
1946

BoskoAntic
Kontakt:

Post Postao/la BoskoAntic » 13 mar 2015, 18:40

BitiSrcemVezan je napisao/la:Zna li neko je li se upravila bolje pozabavila organizacijom za sutra? Pitam da znam da dođem ranije da kupim kartu na miru.
Sumnjam ... Vidjecemo sutra. Ono u srijedu je fkt pred kučicama bilo na rubu incidenta, vjerovatno je i njih posjeta iznenadila zbog vremena...Nadam se da ce sutra organizovati bar dvije kučice.
U INAT SVIMA 1946

Sarajevo22
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevo22 » 13 mar 2015, 18:42

Sta ba nema prenosa

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 13 mar 2015, 18:44

BoskoAntic je napisao/la:
BitiSrcemVezan je napisao/la:Zna li neko je li se upravila bolje pozabavila organizacijom za sutra? Pitam da znam da dođem ranije da kupim kartu na miru.
Sumnjam ... Vidjecemo sutra. Ono u srijedu je fkt pred kučicama bilo na rubu incidenta, vjerovatno je i njih posjeta iznenadila zbog vremena...Nadam se da ce sutra organizovati bar dvije kučice.
Jesu li se uopšte prodavale karte tamo u kućici iza juga ? Ako jesu, predpostavljam da je bila manja gužva, vidiš da sam bio pametan da gore odem da uzmem :damn:
1946

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 13 mar 2015, 18:47

Sarajevo22 je napisao/la:Sta ba nema prenosa
Piše na stranici Arene Sport BiH na rasporedu da od 17:00 prenose Partizan - Rad. O Sarajevu ni traga ni glasa, ni na rasporedu ni na početnoj stranici arene sport.

http://www.tvarenasport.com/channel/bih/2015-03-14" onclick="window.open(this.href);return false;
1946

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], napoleon72, Vanja8 i 18 gostiju.