Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Pa sto sad ne spominjete tu Germaniju? Vidim maca popapala jezik.bhsport je napisao/la:Čuj izmišljati Germanije. Ti ko Pape pošao ne znaš gdje je Sead radio. Ne provaljuj se Calcio.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Prvi poziv od Meše. On da igra u 3. azerbejdžanskoj ligi i da je Pape selektor, poziv bi bio osiguran. Ali man'te se Papeta, mislim da je Meša veći profesionalac i (ne)kvalitet TSS-a će izaći na vidjelo vrlo brzo, što znači jednostavnu stvar. Dobre igre-poziv za repku, loše igre (ostanak u Hajduku)AllGunsBlazing je napisao/la:Bude li dobar? Ako me pamcenje sluzi, ovo mu nije prvi poziv, i ne, do sad nije bio dobar. Da je dobar ne bi igrao i dalje u Hajduku.
Naravno da važi.emir79 je napisao/la:@HariTzJe li to vazi za Hajrovica i Prcica?
calcio je napisao/la:Principatus...![]()
Sheyi je napisao/la:calcio je napisao/la:Principatus...![]()
Dobro jutro Tino, kako je ba? Kako ide taj transfer u Inter?calcio je napisao/la:Vi ste fakat postali kao neka sekta, ako se neko usprotivi vasem pogledu na svijet odmah krece sotonizacija. Pitanje je dana kada cete Mesu poceti pljuvati kao Papeta prije njega. I izmisljati neke "germanije", tajne zavjere, masone i slicno.
Al' pazi, lik 99% foruma naziva sektom, dok njih 4 jahača sajokalipse ispadaju k'o fol neki objektivci.Principatus je napisao/la:Dobro jutro Tino, kako je ba? Kako ide taj transfer u Inter?calcio je napisao/la:Vi ste fakat postali kao neka sekta, ako se neko usprotivi vasem pogledu na svijet odmah krece sotonizacija. Pitanje je dana kada cete Mesu poceti pljuvati kao Papeta prije njega. I izmisljati neke "germanije", tajne zavjere, masone i slicno.
Sta ima kod amidze, jel naso poso?
Zato je vicekanta hehe. Kad je bio izbor za kantu godine, usutio se papak mjesec dana, nije nista piso haha. Ja boh se dvoumio izmedju njega i objektivnog virtuala.voltron30 je napisao/la:Al' pazi, lik 99% foruma naziva sektom, dok njih 4 jahača sajokalipse ispadaju k'o fol neki objektivci.Principatus je napisao/la:Dobro jutro Tino, kako je ba? Kako ide taj transfer u Inter?calcio je napisao/la:Vi ste fakat postali kao neka sekta, ako se neko usprotivi vasem pogledu na svijet odmah krece sotonizacija. Pitanje je dana kada cete Mesu poceti pljuvati kao Papeta prije njega. I izmisljati neke "germanije", tajne zavjere, masone i slicno.
Definitivno je kandidat za ovogodišnju zlatnu kantu, moj glas je osigurao.
Ove godine mu ne gine kanta...nevjerovatan lik, salaca kuarc kad vidi da je Prcic na klupi i onda toboze ostavi zabrinut komentar, da bi se par kola kasnije sam razotkrioamorovski je napisao/la:
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Nisam tako nazvao 99% foruma, znaju oni koji su prozvani vrlo dobro na koga sam mislio.voltron30 je napisao/la:Al' pazi, lik 99% foruma naziva sektom, dok njih 4 jahača sajokalipse ispadaju k'o fol neki objektivci.Principatus je napisao/la:Dobro jutro Tino, kako je ba? Kako ide taj transfer u Inter?calcio je napisao/la:Vi ste fakat postali kao neka sekta, ako se neko usprotivi vasem pogledu na svijet odmah krece sotonizacija. Pitanje je dana kada cete Mesu poceti pljuvati kao Papeta prije njega. I izmisljati neke "germanije", tajne zavjere, masone i slicno.
Definitivno je kandidat za ovogodišnju zlatnu kantu, moj glas je osigurao.
Igra, on i Avdija u prvih 11.Burundi je napisao/la:Igra li Tincek danas?
Nema mi slike na areni, a ima zvuk, nisam cuo da ga komentator spominje
Trenutno korisnika/ca: CAZIN, Normus90, tutankamon1905, Zglavkar i 41 gost.