ali izraz "doba prije FFPa" me tacno oraspolozio, kao da je danas to neki osrednji klubic sa nekom zvjezdicom u vidu Demba Ba a Pelegrini reda li reda titule

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Oslabljeni i omatoreli Milan je osvojio LS, jer je to takmichenje u formatu koji ne troshi ekipu kao shto to chini liga. U ligi je taj i takav Milan popasao zaostatak od -30, kao shto ga i sad pase. A popasao ga je, jer im je otishao Shevchenko, a doveli su Oliveiru.arminz je napisao/la:oslabljeni i omatoreli Milan osvojio ligu prvaka 2007.
Chovek mi je napisao da ja spinujem, a spin nije kad pokazhesh da se neko nashao na pravom mestu u pravo vreme i da je kapitalizovao na tome, te da ima reputaciju WC trenera, kao i platu istog - ali ne i znanje i umece. Toliko o tome.Covjek ti napiso da niko ne govori da je on WC trener a ti opet
Naravno da nije osrednji klubic, ali M.City vishe ne daje po 150-200 miliona evra na 1 mercato, kao u Mancinijevo vreme + shto dobija penale od UEFA svako malo i prinudjen je da prvo proda, pa da kupi, da bi se knjige izbalansirale.neroazzurni je napisao/la:ali izraz "doba prije FFPa" me tacno oraspolozio, kao da je danas to neki osrednji klubic sa nekom zvjezdicom u vidu Demba Ba a Pelegrini reda li reda titule
Ja sam bio protiv Mancinija i kad je dolazio.Kad se cinilo da je Mazzarri blizu otkaza sam govorio samo da Mancinija ne dovedu...neroazzurni je napisao/la:pogledaj bolan jos jednom onu sansu, pa niko njemu ne zamjeri sto je profulao, nego sto je imao Icardia samog koji je bio ispred praznog gola
Podolski je tek dosao, valja mu se priviknuti na okruzenje, pritisak, saigrace...Rodrigo je tu vec dugo i ako njemu nije stalo do kluba vise nego do licne statistike onda ne znam, sta imamo ocekivati od igraca koji je tu na posudbi
I da, bolje da je igrao Puskas koji je buducnost kluba nego matori narcis koji ne moze podnjeti da ga je vrijeme pregazilo i da ima neko mladji ko trpa vise od njega
Kako si samo pao pod Magicin spin oko Mancinija, kazem ti svi smo mi svjesni da on nije WC trener, ali da i ti koristis te spinove cuj poslije Calcopolia, jel to i ti sad ne priznajes nase titule, cuj poklopilo mu se a frajer osvoji desetak titula do sad u karijeri, cuj u Citiju prije FFPa pa jarane jel to sad za njih igraju neki anonimusi a Pelegrini pravi cuda, nemoj mi kora na rende, nije on precijenjen, on je realno ocijenjen cim trenira Galatu/Inter a ne Real, Barcu, Bajern
Ostalo ti je Magica objasnio."Doba prije FFP-a" znaci da se tada u dva,tri prijelazna roka iskeširalo pola milijarde dok danas to nije moguce vise.SiamoNoi je napisao/la:grozim se pomisli da Mancini ovo preuzme
Pa o tome ti i pricham sve vreme, ali izgleda ti ushi nemash.neroazzurni je napisao/la:ama covjece nije Mancini kriv za to, to bi se desilo bilo ko da je trener, arapi se odlucili igrati fudbala i to je to. kupili jedan osrednje los klub a imali zelju da bude najbolji na svijetu, nego sta ce nego ulupati pola milijarde, a znamo svi da to ne moze za jedan mercato, naravno da su ih mnogi menadjeri oprali na ruke, pa i jednog abramovica su prali pa je dovodio za ogromne pare razne levate, a lik voli i zna sta je lopta, a da ne operu neke kozojebe sa istoka, zato i kazem pored svih tih pocetnickih problema u Fergi-ligi Mancini je uzeo titulu, za mene uspjeh
Ovaj gospodin:MaGiCa je napisao/la:Problem je u tome shto ni Mancini u nekim "apsolutnim ciframa" nije neki vrhunski parametar, jer on nije ni trener stvaralac, a ni trener pobednik. A Interu je potreban combo te dve krajnosti, jer su sezone nakon triplete bile 1 pishanje uz vetar.
Rumenko i Mancini bara-bara treneri, ne znam odakle tebi toliko postovanje prema rumenom.Ocito se vodish ovom nashom, kod nas je, najbolji je.MaGiCa je napisao/la:Prvo: taj Rumenko ili Debeli shpanski konobar je uzeo LS i igrao josh jedno finale sa Lpoolom. Da nije nikada nishta vishe uradio, to je vishe od celokupne Mancinijeve karijere, pa na kvadrat.![]()
Da ne govorim o tome shta je napravio sa Valencijom, shto je za divljenje.
Istina, nije uzeo P'ship, ali na svim drugim poljima je imao uspeha.
Kako ne?Takva budaletina ovdje i treba.Novi Klopp.SampiJuve je napisao/la:Tuchel budaletina luda, a koliko sam upratio imao uspjeha s jednom ekipom i to ne prevelikog.
Inter have lost three games after scoring the first goal(s) since 2013/14. Mancini has lost two of these:
S obzirom na izreceno na zadnjoj presici odmah bi mu vrata pokazao.Tvrdoglavo go*no kao i Mazzarri.Ako Inter iduće sezone sa Mancinijem među tri bude nosit ću klaunov avatar idućih godinu dana.Mancini's numbers since his arrival: W8 D7 L7
SampiJuve je napisao/la:Rumenko i Mancini bara-bara treneri, ne znam odakle tebi toliko postovanje prema rumenom.Ocito se vodish ovom nashom, kod nas je, najbolji je.
Po meni ogroman, obojica.arminz je napisao/la: Mozda Di Mateo i Lucescu al stvarno ne znam kakav bi upgrade bili u odnosu na Mancinija
Po ponasanju mozda, autoritetom takodjer, ali iskreno ne znam jel mu znanjem dorastao.SiamoNoi je napisao/la: Kako ne?Takva budaletina ovdje i treba.Novi Klopp.
Sjecash li se mozda sastava te Valencije, kad vec govorimo o sreci.Nije nista morao raditi, sve igraci na zalasku, bez ikakvih uspjeha, zeljni trofeja, on solidan takticar, npr. u finalu poginuli ljudi i pobijedili onakav Marsej. Drogba, Bartez, SkoroMaGiCa je napisao/la:
Rumeni je uzeo 2x Primeru ispred Reala, Barce i tadashnjeg Super Depora.
Uzeo je i 2xUefa Cup/EL, kao i LS i odigrao gomilu polufinala i josh jedno finale.
Mancio je upravo klasa Beniteza, odnosno ni jedan ni drugi nisu klasa, vec prosjecni treneri koji imaju jednu dvije dobre karatkeristike, ali im fale ostale tri, cetiri.MaGiCa je napisao/la: Kad Mancini bude uradio neshto u Evropi ili u domacim takmichenjima mimo najvecih budzeta i timova koji su puni ko brodovi - onda cu mozhda i da promenim mishljenje, ali me za 15 godina trenerske karijere nije ubedio da je klasa Beniteza.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.