Zip je napisao/la:Samo da odg @miden s obzirom da sam prozvan..
Ja cu ti reci kakav sam mentalni sklop, idiot, kreten il sta god ti mislio(to je tvoje)..
Ja sam koji je bukvalno dao posljednje pare da bi gledao Sarajevo, ja sam pitar koji je izasao iz bolnice, tek se staka rjesio, jedva hodao i takav sam SAM, bez icije pomoci i bilo koga, otisao na Grbavicu i bio s hordama.. Taj sam koji je posljednji derbi na grbavici jedva zivu glavu izvukao.. Taj sam koji budem, i kad je dobro i kad je lose, na istoku.. Da ne nabrajam.. Ugl shvatit ces da ja svoju ljubav iskazem na neki drugo nacin, a ni ti ni bilo ko drugi ne moze da sumnja u moju ljubav prema klubu...
Sjever se postuje i uvjek ce se postovati, a pojedince na tom istom sjeveru treba sto prije skloniti.. To su ljudi koji prave problem klubu, stete na svaki nacin..
Ovde izgleda niji ne smije da kaze sta je problem.. Mi sto sutimo i trpimo imamo drzavu kakva je trunutno...
Ako je nesta lose za klub, ja cu reci i napisati i to je moje.. Prihvatio ga ti il ne, boli me briga.. Ti ako mislis da si veci navija od mene ako sutis i podrzavas sve redom koje stete klubu, vjeruj NISI...
Ako smo digli klub na noge, zasto zbog pojedinaca da ga opet rusimo???
A ovaj sto proziva za rat, samo da kazem da si jako al jako bukvalan momak, ako sam rekao "rat" da bi mogao biti, to sam rekao iz razloga sto se istok i svi normalni ljudi ne slazu s bakljama i svim stvarima koji stete klubu.. Da treba reci STOP vise..
Al ocito da si ti jos skolarac, pa nisi shvatio poentu...
I za kraj, ja mislim da se ne trebam ja stiditi, vec vi koji podrzavate ove koji prave stetu, sto podrzavate one koji ulaze u teren, bacaju baklje, bacaju petarde, bacaju topovske udare...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
''Ja mislim da bi trebalo sjever pocastiti zvizducima za svaku upaljenu petardu/topovski udar koje bace na teren...''
''Sjever se postuje i uvjek ce se postovati, a
pojedince na tom istom sjeveru treba sto prije skloniti.''
Izvini, ali kao da pišu dva razlicita lika.