FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

miden
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la miden » 13 mar 2015, 16:52

Benko je napisao/la:ne znam zasto nisi odgovorio mi ?
mozda jer i sam shvatas sta te zelim pitati ....

evo odgovorit cu ti... dvije titule do 87' ima sarajevo u tada strasnoj ligi...

naravno da je ekstra to sto se bodri ekipa, naravno da su grla i dlanovi nesto posebno, i ekipa dobije vjetar u leđa, ali sigurno da topovski udari, baklje i sl. ne pomazu ni 1% igracima...

psovke, ako si ikada bio na terenu u vrijeme tekme, ne cujes, bar 99% njih ne cujes tako da je smijesno o tome raspravljati...

POnavljam imam tonu "staža" na sjeveru tako da znam vrlo dobro o cemu se radi
Naravno da shvatam, ali izgleda da ti mene ne shvataš.
Što se tice psovanja, pljuvanja i toga, meni je smiješno da neko misli da to oni ne cuju. Naravno da se baš sve ne cuje, ali 99% hahahahahahahah

Ne mogu se jednostavno složiti sa nekim stvarima, samo zbog normalne raje, koja je na sjeveru.
Das Ist Walter

DrustveniParazit
Kontakt:

Post Postao/la DrustveniParazit » 13 mar 2015, 16:54

joker90 je napisao/la: Bodriti pjesmama sigurno podize igrace, a sumnjam da im baklje nesto posebno znace osim sto se nagutaju dima! :D A nama prazne kasu..
slika

E moj Anide, prazna glavo. :rol:
http://sportsport.ba/blabla/uhapsen-biv ... eva/156370
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!

Sarajevo iznad lokal patriotizma.

Matej Delač

miden
Kontakt:

Post Postao/la miden » 13 mar 2015, 16:57

DrustveniParazit je napisao/la:
joker90 je napisao/la: Bodriti pjesmama sigurno podize igrace, a sumnjam da im baklje nesto posebno znace osim sto se nagutaju dima! :D A nama prazne kasu..
slika

Ne mogu naci sliku na Grbavici posle pobjede, kada Puzigaca uzme baklju.
Das Ist Walter

miden
Kontakt:

Post Postao/la miden » 13 mar 2015, 17:01

Zip je napisao/la:Samo da odg @miden s obzirom da sam prozvan..

Ja cu ti reci kakav sam mentalni sklop, idiot, kreten il sta god ti mislio(to je tvoje)..
Ja sam koji je bukvalno dao posljednje pare da bi gledao Sarajevo, ja sam pitar koji je izasao iz bolnice, tek se staka rjesio, jedva hodao i takav sam SAM, bez icije pomoci i bilo koga, otisao na Grbavicu i bio s hordama.. Taj sam koji je posljednji derbi na grbavici jedva zivu glavu izvukao.. Taj sam koji budem, i kad je dobro i kad je lose, na istoku.. Da ne nabrajam.. Ugl shvatit ces da ja svoju ljubav iskazem na neki drugo nacin, a ni ti ni bilo ko drugi ne moze da sumnja u moju ljubav prema klubu...

Sjever se postuje i uvjek ce se postovati, a pojedince na tom istom sjeveru treba sto prije skloniti.. To su ljudi koji prave problem klubu, stete na svaki nacin..
Ovde izgleda niji ne smije da kaze sta je problem.. Mi sto sutimo i trpimo imamo drzavu kakva je trunutno...

Ako je nesta lose za klub, ja cu reci i napisati i to je moje.. Prihvatio ga ti il ne, boli me briga.. Ti ako mislis da si veci navija od mene ako sutis i podrzavas sve redom koje stete klubu, vjeruj NISI...

Ako smo digli klub na noge, zasto zbog pojedinaca da ga opet rusimo???

A ovaj sto proziva za rat, samo da kazem da si jako al jako bukvalan momak, ako sam rekao "rat" da bi mogao biti, to sam rekao iz razloga sto se istok i svi normalni ljudi ne slazu s bakljama i svim stvarima koji stete klubu.. Da treba reci STOP vise..
Al ocito da si ti jos skolarac, pa nisi shvatio poentu...

I za kraj, ja mislim da se ne trebam ja stiditi, vec vi koji podrzavate ove koji prave stetu, sto podrzavate one koji ulaze u teren, bacaju baklje, bacaju petarde, bacaju topovske udare...

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
''Ja mislim da bi trebalo sjever pocastiti zvizducima za svaku upaljenu petardu/topovski udar koje bace na teren...''
''Sjever se postuje i uvjek ce se postovati, a pojedince na tom istom sjeveru treba sto prije skloniti.''
Izvini, ali kao da pišu dva razlicita lika.
Zadnja izmjena: miden, dana/u 13 mar 2015, 17:03, ukupno mijenjano 1 put.
Das Ist Walter

franklampard8
Kontakt:

Post Postao/la franklampard8 » 13 mar 2015, 17:03

miden je napisao/la:
DrustveniParazit je napisao/la:
slika

Ne mogu naci sliku na Grbavici posle pobjede, kada Puzigaca uzme baklju.
E dobro bi bilo da neko nadje tu sliku.
1946

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 13 mar 2015, 17:08

Ne pali citav sjever baklje, pale pojedinci... Ako sam rekao da treba izvizdati sjever zbog baklji, to se odnosilo na pojedice koje pale iste...

Ja necu da sutim i trpim to sto neko unistava ugled kluba i finansijski stete klubu.. A to trenutno rade momci koji su na sjeveru(ne svi, pojedinci)

miden
Kontakt:

Post Postao/la miden » 13 mar 2015, 17:10

E dobro bi bilo da neko nadje tu sliku.[/quote]

Nisam našao sliku, ali sam našao snimak. :D
Das Ist Walter

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 13 mar 2015, 17:10

Opet o bakljama i sjeveru...
Dzaba vam je mozete laprdati o tome koliko hocete, ali se nista nece promijeniti.

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

miden
Kontakt:

Post Postao/la miden » 13 mar 2015, 17:13

Zip je napisao/la:Ne pali citav sjever baklje, pale pojedinci... Ako sam rekao da treba izvizdati sjever zbog baklji, to se odnosilo na pojedice koje pale iste...

Ja necu da sutim i trpim to sto neko unistava ugled kluba i finansijski stete klubu.. A to trenutno rade momci koji su na sjeveru(ne svi, pojedinci)

Znaš gdje su nalazi Dino Selimovic, pa mu prenesi svoje nezadovoljstvo i predloži svoje ideje. Ovako na forumu neceš ništa postici, vjeruj.
Das Ist Walter

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 13 mar 2015, 17:18

Sramota je kad te covjek kao Dino Selimovic i Edis Kusturica zamole da ne palis baklje, a ti ga ignorises...

Takvi ljudi trebaju da se stide, a ne ja ,@miden , koji postujem ono sto su ova dva pomenuta gospodina uradila za ovaj klub

Armala
Kontakt:

Post Postao/la Armala » 13 mar 2015, 17:20

Ovaj Zip i dalje o bakljama e svasta ljudi moji ne vjerujem, stvarno. :shock: Pa palit ce se bolan, kako ne razumijes

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 13 mar 2015, 17:24

Zip je napisao/la:Ne pali citav sjever baklje, pale pojedinci... Ako sam rekao da treba izvizdati sjever zbog baklji, to se odnosilo na pojedice koje pale iste...

Ma kakvi pojedinci crni, sjever pali baklje jok eto moja nana ih pali, i tako to treba nazvati dok god taj isti sjever podržava paljenje baklji.
Armala je napisao/la:Ovaj Zip i dalje o bakljama e svasta ljudi moji ne vjerujem, stvarno. :shock: Pa palit ce se bolan, kako ne razumijes
Jel' ti misliš da si isp'o pametan što si napisao da se palilo i da će se paliti?
1946

Armala
Kontakt:

Post Postao/la Armala » 13 mar 2015, 17:25

Nije mi cilj bio da ispadnem pametan nego ne vidim poentu rasprave kada pricate o nemogucim stvarima. Jedini nacin da nema baklji na sjeveru je da se sjever zatvori.

miden
Kontakt:

Post Postao/la miden » 13 mar 2015, 17:26

Nije htio ispasti pametan, nego je napisao cinjenicu.
Das Ist Walter

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 13 mar 2015, 17:27

Armala je napisao/la:Nije mi cilj bio da ispadnem pametan nego ne vidim poentu rasprave kada pricate o nemogucim stvarima. Jedini nacin da nema baklji na sjeveru je da se sjever zatvori.
Pa je li ti misliš da je OK to što se pale baklje? I šta je tu nemoguće, ako oni tamo nemaju mozga da skontaju šta treba a šta ne treba onda treba udariti što reće neko iznad kamere pa stisni pa zapali mangupe
1946

Armala
Kontakt:

Post Postao/la Armala » 13 mar 2015, 17:30

BitiSrcemVezan je napisao/la:
Armala je napisao/la:Nije mi cilj bio da ispadnem pametan nego ne vidim poentu rasprave kada pricate o nemogucim stvarima. Jedini nacin da nema baklji na sjeveru je da se sjever zatvori.
Pa je li ti misliš da je OK to što se pale baklje? I šta je tu nemoguće, ako oni tamo nemaju mozga da skontaju šta treba a šta ne treba onda treba udariti što reće neko iznad kamere pa stisni pa zapali mangupe
Naravno da podrzavam, postujem sve borbe uprave koje ce preduzeti protiv baklji ali moje misljenje se nece promjeniti. Sto ih podrzavam, necu objasnjavati mislio sam da to i vrapci na grani znaju. Cuj ultrasi bez baklji, nadji mi takve na planeti.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 13 mar 2015, 17:31

Jarane kad je volis zapaliti eto pali, ali onda se javi klubu i podijeli kaznu sa njima. Sto da tvoj cejf placa klub? I opet svi mi koji smo protiv baklji kazemo neka ih na derbiju i sl, al kad vidim protiv Radnika zapali se 3-4 baklje a na svjeveru 100 ljudi...
Bahati, bahati Željkan!
1946

amorovski
Kontakt:

Post Postao/la amorovski » 13 mar 2015, 17:33

Brate nemoj se sta ljutit, ali ovdje kad nesto napises isto je ko da sutis i trpis.. Fini odes momcima sa sjevera i kazes im to sve, napisat cu ti na pm gdje i kako mozes nac.. Pozdrav tebi, al forum manje-vise niko ne uvazava po ovom pitanju.. Forum je za druge neke stvari..

Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997

Mirso1197
Kontakt:

Post Postao/la Mirso1197 » 13 mar 2015, 17:35

@Zip
de ne bacaj bombe Allaha ti! cuj to ti rekao mogao bi biti rat izmedju sjevera i istoka, i nisi bukvalno mislio. :think:

natjerao si me da 10 minuta listam forum, pa da te citiram! :
Zip je napisao/la: ...

I ocekujem neki trans sa sjevera povodom ove rasprave.. I iskreno ocekujem "rat" sjevera i istoka...

Ne zelim, al je moguce jer ce se i oni braniti od ovih napada...

Jos jednom kazem, rjesimo ovo izmedju sebe, mirno i dobronamjerno..Sto prije to bolje za sve...

Ja ovdje vidim samo kao da ti jedva čekaš taj neki rat istoka i sjevera, uz ovaj komentar evo raja je prepoznala i mnoge tvoje slične.
i Stipu se majke ti tih junačkih partizanskih ja sam na štakama išo na tribinu fori..
svi smo mi dali nešto od sebe za ovaj klub i nema potrebe da na nekom forumu ti se vadiš na te stvari!
Baklji će uvijek bit, i gotova stvar. ne zivite u Engleskoj
BOLEST 1946
sarajevo horde bog i čaršija!

Armala
Kontakt:

Post Postao/la Armala » 13 mar 2015, 17:35

joker90 je napisao/la:Jarane kad je volis zapaliti eto pali, ali onda se javi klubu i podijeli kaznu sa njima. Sto da tvoj cejf placa klub? I opet svi mi koji smo protiv baklji kazemo neka ih na derbiju i sl, al kad vidim protiv Radnika zapali se 3-4 baklje a na svjeveru 100 ljudi...
To za Radnik pogotovu u dnevnom terminu se mogu sloziti, ali sam u tom slucaju.
Moj cejf je isto da idem na gostovanja i da dajem 30 maraka na istim da bodrim taj klub pa ne ocekujem da mi taj cejf placa klub

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: atomskaNavika, keli, mosarajvosa83, riki46, SineTalexy, skoJaa, Velaxsa i 85 gostiju.