Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

Mancunian
Kontakt:

Re: Manchester United FC

Post Postao/la Mancunian » 12 mar 2015, 17:44

Rooney88 je napisao/la:Na osnovu cega cilj moze biti titula ako ne izbori ni LP recimo?
1.stekao je iskustvo Premier lige
2.doveo bi novih par igraca koji nam trebaju
3.rijesio bi se pojedinaca za koje tek sada vidi da su losi ali nije se naravno svih mogao rijesiti proslo ljeto
4.ekipa je uigrana koliko toliko u odnosu na igru Moyesa
5.previse si negativan i moras vise vjerovati van Gaalu kako ti tako i svi drugi
Sir Alex Ferguson 1999“At the end of the game you’re going to be six feet away from that trophy, and that’s the closest most of you will ever get to it.Don't you dare come back in here without giving it 100%
20 league titles

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 12 mar 2015, 17:47

Jašta je. Dođite nekad poslije utakmice, svaki put čekate 2-3 dana da se sve zaboravi. E pa ništa se nije zaboravilo, bezidejnost i rupe u odbrani noćne su more svakog navijača Uniteda.

OnlyUnited
Kontakt:

Post Postao/la OnlyUnited » 12 mar 2015, 17:56

1.stekao je iskustvo Premier lige
2.doveo bi novih par igraca koji nam trebaju
3.rijesio bi se pojedinaca za koje tek sada vidi da su losi ali nije se naravno svih mogao rijesiti proslo ljeto
4.ekipa je uigrana koliko toliko u odnosu na igru Moyesa
5.previse si negativan i moras vise vjerovati van Gaalu kako ti tako i svi drugi
1. I kakve to veze ima za trenutnu sudbinu kluba?
2. To bi uradio svaki manager
3. ---II---
4. Cak mislim da smo u odredjenim situacijama pod klokanom bolje izgledali, sto naravno nije nikakvo mjerilo
5. :lol: (Bez obzira kome je upucen odgovor, ovo je presmijesno).

Katastrofalan manager, koji u ovih 28 kola nista dobro nije ponudio. Upravo zbog pomenutog renomea smo ga docekali rasirenih ruku, al' taj kredibilitet je nestao.
Zadnja izmjena: OnlyUnited, dana/u 12 mar 2015, 18:11, ukupno mijenjano 2 puta.
- Ed Woodward for Prime Minister !

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 12 mar 2015, 18:06

[youtube][/youtube]

Da se sjetimo da ima i gorih od tulipancica. :rol: :bow:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 12 mar 2015, 18:39

Eto i ankete, moje mišljenje je da on neće dobiti otkaz bez obzira bili ili ne u top 4 na kraju. Čisto jer mu ljudi u klubu, Woodward prije svega, previše vjeruju i ne žele promjene i 3 ljeto zaredom. Zato ove priče o novih 100-150 mil i nastavku gradnje tima, mada moguće da se i varam kao što je bio slučaj sa Moyesom :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 12 mar 2015, 18:42

Neko bi mogao onda fasovati hipertenziju @rio_ferdy.

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 12 mar 2015, 18:45

Navijači Liverpoola i ostalih rivalskih klubova svakako žele ostanak futuriste, što je i logično.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 12 mar 2015, 18:45

rio_Ferdy88 je napisao/la:Eto i ankete, moje mišljenje je da on neće dobiti otkaz bez obzira bili ili ne u top 4 na kraju. Čisto jer mu ljudi u klubu, Woodward prije svega, previše vjeruju i ne žele promjene i 3 ljeto zaredom. Zato ove priče o novih 100-150 mil i nastavku gradnje tima, mada moguće da se i varam kao što je bio slučaj sa Moyesom :mrgreen:
Sve su to pricali i u vezi Moyesa, lik je imao ugovor na 6 godina, navodnu podrsku Fergusona i svasta nesto. Ako ne bude top 4, skoro sam siguran da ce dobit otkaz.

Ako izbori top 4 vjerujem da ce ostat, mada bi ga ja odyebao sa ovom igrom.

Ander21
Kontakt:

Post Postao/la Ander21 » 12 mar 2015, 18:58

Sto se tice ankete, apsolutno sam ZA OSTANAK Gaala na klupi.. Ne svidjaju mi se trenutni rezultati ali ne sumnjam da ce izboriti top 4 na kraju i da cemo biti sila naredne sezone. Ogroman respect jer je veliki mudonja, ne zanimaju ga ni novinari, radi po svom i uvijek je bio istrajan u tome, pa ce i ovdje. Promjena trenera nece donjeti nista, ama bas nista u ovaj tim.

Ne moze sva krivica ici na njega, dosta toga trenutno moze, ali nije on kriv sto Di Maria prebaci stadion kada ima otvoren sut sa 20 metara, ili sto Falcao promasuje ciste zicere, a tek ne moze biti kriv za silne povrede ove sezone.

cipiripi
Kontakt:

Post Postao/la cipiripi » 12 mar 2015, 20:16

Ja sam, također za ostanak Van Gaala iako me često iritira njegova tvrdoglavost i eksperimentisanje sa pozicijama igrača, kao i razne formacije.Ipak, mislim da je primarno osigurati taj famozni top4 odnosno probiti led ove sezone.
U tom slučaju vjerujem da će se većina stvari iskristalizirati jer će LvG upotrijebiti iskustvo protiv svih ekipa EPL kao što je neko već spomenuo i naravno riješiti se neadekvatnih pojedinaca, a dovesti nove igrače gdje najviše škripi.
Svakako da će i momci biti uigraniji kako vrijeme odmiče tako da bi sve trebalo dobiti smisao ;)
Jednostavno, treba malo strpljenja jer ključne poromjene ne dolaze preko noći, mnogi veliki klubovi su imali krize pa su bilježili velike uspjehe nakon toga.
''Neka me mrze samo da me se boje''

LvG
Kontakt:

Post Postao/la LvG » 12 mar 2015, 20:56

DukeOfWellington je napisao/la:Jašta je. Dođite nekad poslije utakmice, svaki put čekate 2-3 dana da se sve zaboravi. E pa ništa se nije zaboravilo, bezidejnost i rupe u odbrani noćne su more svakog navijača Uniteda.
Nemam ja šta pisati dok su glave usijane. Svi vi (mi) pamtimo samo dobre rezulate ovog klub, a niko same pocetke i cinjenicu kako je tesko postici nesto. BIlo je situacija u zadnjih 15 godina kada se prizivao i odlazak Fergusona, pa onda ne cudi kada neko ishitreno spomene NOVI OTKAZ!

Kada god krene rasprava, uporedim situaciju BvB-a iz prošle, te ove godine. Prošle su svi masovno svršavali na Kloppa, dok ove godine tek par njih spomene navedenog kao novo trenersko ime Manchester Uniteda. Klasične neznalice koje ne znaju da za uspjeh treba vremena.

Ništa bolje ne bi bila promjena trenutnog trenra.

Mada, navijaci ne razmisljaju glavom, pa onda ne čudi da navijači Uniteda želi LvG-a out, navijači Liverpoola Brendana, pa do neki dan navijači BvB-a su spominjali otkaz Kloppu, a šlag na tortu su navijači Arsenala koji su uvjereni da će doći neki ultra mega giga mag koji će nadomjestiti Wengera, te dignuti Arsenal u sami vrh klupske scene.

Sta da se radi? Nista, ceka i bude strpljiv. Ko je strpljiv, taj ce i docekati. Ko nije nece mu nista odgovarati. Instant uspjeh ne postoji. Dokaz je Mourniho.

EDIT: moram napomenuti da vecina navijaca odmah trazi glavu trenera, bez da realno kazu da su Evans, Jones, Rojo, Shaw, Raffael, Carrick (povreda), Januzaj, Fellaini, RVP, Falcao za ****, dok prosjecne, ili iznadprosjecne partije pruzaju Young, Blind, Rooney, Di Maria i Valencia.

Koji ****?

Mancunian
Kontakt:

Post Postao/la Mancunian » 12 mar 2015, 22:12

OnlyUnited je napisao/la:

Katastrofalan manager, koji u ovih 28 kola nista dobro nije ponudio. Upravo zbog pomenutog renomea smo ga docekali rasirenih ruku, al' taj kredibilitet je nestao.
moramo mu vjerovati jer niko tim nije napravio za godinu dana ili mozda grijesim mozda postoji trener koji je u 1 godini doveo 6 novih igraca prodao 6 ili 7 i pritom imao rezultate i igrao lijep fudbal ja ga se barem ne sjecam a vi

da je dosao nakon Fergia druga bi prica bila ali je uzeo tim koji je tada bio u potpunom rasulu tako da treba vremena za uspjeh ne mogu se rezultati napraviti preko noci
Zadnja izmjena: Mancunian, dana/u 12 mar 2015, 22:26, ukupno mijenjano 1 put.
Sir Alex Ferguson 1999“At the end of the game you’re going to be six feet away from that trophy, and that’s the closest most of you will ever get to it.Don't you dare come back in here without giving it 100%
20 league titles

Mancunian
Kontakt:

Post Postao/la Mancunian » 12 mar 2015, 22:25

problem nasih navijaca je razmazenost koju je Fergi ostavio
20 league titles

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 13 mar 2015, 08:58

Ancelotti :pray:

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 13 mar 2015, 14:03

Mancunian je napisao/la:problem nasih navijaca je razmazenost koju je Fergi ostavio
Mislim da nije razmazenost ocekivat od najveceg kluba Engleske da izbori top 4. Ili da ne igra najdosadniji fudbal u ligi. Pogotovo nakon nevidjene potrosnje ljetos.

Ja mislim da mi cak podcjenjujemo sebe i ne ocekujemo dovoljno. Trebamo bit nivo Reala, Barce i Bayerna po svim parametrima, a mi nismo ni blizu. Ta kardinalna greska sa Moyesom ce nas dugo kostat.

OnlyUnited
Kontakt:

Post Postao/la OnlyUnited » 13 mar 2015, 14:40

LVG je u startu napravio veliku gresku - nije pojacao odbranu, sto je jedan od osnovih temelja za rekonstrukciju ekipe.

Sjetimo se da sta je ovaj klub u proslosti krasilo, upravo betonska defanziva sa odlicnim golmanom.

Rio - Vida - Evra, uz Saara iza ledja, te efikasan napad, bili su dovoljni da meceve u koje nismo igrali najbolje, prelome u svoju korist.

Sta mislite da ne bi imali bar 10 - 15 poena vise, da je doveden desni bek, wc stoper, te ustaljen npr. jedan Small i Shaw u toj novoformiranoj odbrani.

Zatim, bez prebacivanja Rooneya kao najuboitijeg napdaca, imali bi taj efikasan napad i tim, koji unatoc periodu koji treba da prodje da bi se iskristalizirale neke stvari/automatizmi, je u stanju da uzima bodove i bez problema osvoji bar to 4. mjesto.
- Ed Woodward for Prime Minister !

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 13 mar 2015, 15:56

Upravo tako, imao bih dodati još neke stvari ali poenta je otprilike to. Čovjek nema sistem, ne vrijedi ga čekati jer nikad ništa nećemo dočekati s njim. Da je napravio te stvari o kojima govoriš i bio osmi imao bi moju podršku jer bih znao da slijedeća sezona znači sigurna borba za titulu. Ovako znam da slijedeća sezona nikako ne može bit bolja od ove. Ni slijedeća ni ona nakon nje niti bilo koja sezona na kojoj futurista sjedi na klupi.

Mancunian
Kontakt:

Post Postao/la Mancunian » 13 mar 2015, 16:19

Cartman je napisao/la:
Mancunian je napisao/la:problem nasih navijaca je razmazenost koju je Fergi ostavio
Mislim da nije razmazenost ocekivat od najveceg kluba Engleske da izbori top 4. Ili da ne igra najdosadniji fudbal u ligi. Pogotovo nakon nevidjene potrosnje ljetos.

Ja mislim da mi cak podcjenjujemo sebe i ne ocekujemo dovoljno. Trebamo bit nivo Reala, Barce i Bayerna po svim parametrima, a mi nismo ni blizu. Ta kardinalna greska sa Moyesom ce nas dugo kostat.
nije razmazenost ocekivat top4 ali nakon one blamaze prije godinu dana i 7 mjesta nije lako popraviti stvari za par mjeseci i doci na nivo ova tri tima opet kazem treba vremena ali ja opet ocekujem bez obzira na sve i raspored da budemo u top4
Ta kardinalna greska sa Moyesom ce nas dugo kostat.
nazalost ovu gresku cemo skupo platiti
20 league titles

Policeman
Kontakt:

Post Postao/la Policeman » 13 mar 2015, 17:05

On MUfc's chances of finishing in the top four, van Gaal tells reporters: "I have the same confidence as before."

"The players have reacted fantastically in training. They are willing to do everything and are giving their utmost."
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.

Policeman
Kontakt:

Post Postao/la Policeman » 13 mar 2015, 19:23

PROGNOZA
slika
;)
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.