P.S. imam 2 mjesta u kombiju pa se zainteresovani mogu javit u pp
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
staragarda je napisao/la:sta je ovo ba..zatisje pred buru![]()
...eo Beka izjavi da im je dobro dosla ova iznenadna pauza...mislim da dole idemo kompletni..tu kombinaciji su i Zrnanovic i Krpic......teren ce biti dobar a najavili su i vikend bez padavina....ocekujem i nadam se nasoj finoj cifri da ovim momcima dadnemo podrsku i vjetar u ledza..
RUDARSKA2 je napisao/la:staragarda je napisao/la:sta je ovo ba..zatisje pred buru![]()
...eo Beka izjavi da im je dobro dosla ova iznenadna pauza...mislim da dole idemo kompletni..tu kombinaciji su i Zrnanovic i Krpic......teren ce biti dobar a najavili su i vikend bez padavina....ocekujem i nadam se nasoj finoj cifri da ovim momcima dadnemo podrsku i vjetar u ledza..
meni se cini da opetletimo visoko kao i uvijek ,ja kazem sve osim poraza je veliki uspjeh za nas ... nece biti lako ,a nikao mi s ne svidja sto opet letimo visko , kao mi jaki , snazni ,opasni .... tako smo bili i kad nas je mucio mali branitelj .... i sarajevoje bilo jako neki dan protiv slabasnog borca , zar ne ??? eno gledam vec kodri ebu majku sa istoka koseva HEHEH ... zatokazem , samo polako , poznavajuci nas vrlo lako se moze zeba, husref , ahmetovic , mujic itd iz heroja pretvorit u kloceve ... zar ne ??? nebi mi bili tuzlaci da nije tako !!!
Jedan je Azmir Husic ...
Dzaba ti broj tebra...pun samfukara1919 je napisao/la:Imal' ko "staregarde" broj ? hitno treba
Bezveze se primate na ove bombasticne vijesti...ako nas bude cc 150, 200 to je odlicna cifra
Ljepo je za procitatstaragarda je napisao/la:Bezveze se primate na ove bombasticne vijesti...ako nas bude cc 150, 200 to je odlicna cifra
Zeznu mene ovaj "drug", nabijem njega i njegovo auto. I kaze rezerviso nam u busu. :/Batva je napisao/la:Imam i ja 2 mjesta u autu, po 10KM za gorivo samo dajemo. Ako je neko za, neka mi javi sto prije na pp.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.