FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
- nidjo_barca
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
Davno sam ja ovo pregledao sve,ima dosta tih klipova.A za Piquea i Ibru se jos nista ne zna,ali mislim da ce ako Bog da zaigrati.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
NoName je napisao/la:[youtube][/youtube]
Sa ovim se moras roditi, cim odktanes lotu da ovo znas, jer ovo se ne moze nauciti. Sa 5 godina ovo raditi sa loptom neki to ne mogu ni sa 20. Pocinje utakmica onda odmah napada uzima loptu i igra protiv svih, trenutacno najbolji sigurno, a vjerovatno ce dostici i Maradonu i Peleta ako vec nije :DD
Mes Que Un Club
Valjda nam Ibra i Pique budu spremni, vrlo bitni igraci za el classico. Bude li Ibra igrao, mogao bi briljirati na toj utakmici, vjerujem da ce realovci sve uciniti da Messija zaustave, tako ce biti dosta prostora za druge u napadu. Nadam se da ce momci biti maximalno nabrijani i da ce stisnuti Reala, onako kako su igrali u gostima protiv Arsenala.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
- Čudo. Uvjerljivo najbolji nogometaš s kojim sam imao prilike igrati - smatra Vukojević, kojeg je posebno impresionirala lakoća s kojom Argentinac prolazi kroz obrane suparnika. - Ta lopta kao da mu se lijepi na nogu. Desnu ili lijevu, nema veze. Nevjerojatno. Znaš da će ući s desne strane u sredinu, a ne možeš mu ništa.
Lionel Messi priča je dana u cijelome svijetu. Nije bilo drukčije niti u trening kampu Dinama iz Kijeva.
- Baš smo pričali kako nije tipičan Argentinac. Lupaš ga po nogoma od prve minute, stalno tražiš način da ga isprovociraš, ali... Nula bodova. On se nakon faula digne, nasmije se i otrči dalje bez riječi. I onda ti odgovori u 86. minuti tako da ti uvali gol. Previše je moćan i ima čelične živce. I Darijo Srna iz prve ruke može posvjedočiti o genijalnosti Lea Messija, ali i prgavom karakteru jer se s Argentincem našao u klinču pa ga je i udario glavom. Prije dvije sezone Srnin Šahtar bio je u grupi s Barcelonom u Ligi prvaka.
- Messi je ušao s klupe za pričuve i sam nam je zabio dva gola. Taj poraz stajao nas je drugog kruga - prisjetio se Srna.
Još bolnije iskustvo protiv Messija Srna je imao u Superkupu 2009. godine. Meč je odlučen u produžetku, Messi je asistirao Rodriguezu za odlučujući gol.
- On igra s takvom lakoćom kao da je nogomet najlakša igra na svijetu. Ali kad krene u prodor, nemoguće ga je zaustaviti - kaže Srna, dok smo kod njegova sugrača u reprezentaciji provjerili kako trener priprema momčad za Messija. Valerij Gazajev pokušao je dupliranjem.
- Vezni igrač imao je zadatak natjerati ga na bok, a stoper ga je čekao s namjerom da odmah napravi lagani prekršaj. Jer, kad Messi primi loptu, okrene se i ode jedan na jedan, ostaje ti samo nada da će promašiti gol. A to je rijetkost - zaključio je Vukojević.
smjesno

Lionel Messi priča je dana u cijelome svijetu. Nije bilo drukčije niti u trening kampu Dinama iz Kijeva.
- Baš smo pričali kako nije tipičan Argentinac. Lupaš ga po nogoma od prve minute, stalno tražiš način da ga isprovociraš, ali... Nula bodova. On se nakon faula digne, nasmije se i otrči dalje bez riječi. I onda ti odgovori u 86. minuti tako da ti uvali gol. Previše je moćan i ima čelične živce. I Darijo Srna iz prve ruke može posvjedočiti o genijalnosti Lea Messija, ali i prgavom karakteru jer se s Argentincem našao u klinču pa ga je i udario glavom. Prije dvije sezone Srnin Šahtar bio je u grupi s Barcelonom u Ligi prvaka.
- Messi je ušao s klupe za pričuve i sam nam je zabio dva gola. Taj poraz stajao nas je drugog kruga - prisjetio se Srna.
Još bolnije iskustvo protiv Messija Srna je imao u Superkupu 2009. godine. Meč je odlučen u produžetku, Messi je asistirao Rodriguezu za odlučujući gol.
- On igra s takvom lakoćom kao da je nogomet najlakša igra na svijetu. Ali kad krene u prodor, nemoguće ga je zaustaviti - kaže Srna, dok smo kod njegova sugrača u reprezentaciji provjerili kako trener priprema momčad za Messija. Valerij Gazajev pokušao je dupliranjem.
- Vezni igrač imao je zadatak natjerati ga na bok, a stoper ga je čekao s namjerom da odmah napravi lagani prekršaj. Jer, kad Messi primi loptu, okrene se i ode jedan na jedan, ostaje ti samo nada da će promašiti gol. A to je rijetkost - zaključio je Vukojević.
smjesno

Por que ? Por que somos los mejores...
- nidjo_barca
- Kontakt:
Evo,Ibrahimovic ce cini se biti spreman za utakmicu,sad da li ce igrati od pocetka,ne zna se jos.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
- juzni vjetar!
- Kontakt:
valjda ce krenuti od pocetka i misljenja sam da Henry treba igrati od pocetkanidjo_barca je napisao/la:Evo,Ibrahimovic ce cini se biti spreman za utakmicu,sad da li ce igrati od pocetka,ne zna se jos.

La liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
- nidjo_barca
- Kontakt:
A nadam se da ce biti fit potpuno pa da zaigra ako Bog da.A za Piquea jos nista nema,valjda ce biti spreman.
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Zlatan Ibrahimović dobio zeleno svijetlo za El Clasico!
Kako piše katalonski sportski list "SPORT", Barcelonin švedski napadač Zlatan Ibrahimović je dobio zeleno svijetlo od doktora da počne trenirati sa momčadi Pepa Guardiole. Nakon ozlijede koju je zadobio 3. aprila pred utakmicu sa Athletic Bilbaom, Ibrahimović je propustio drugu utakmicu Lige prvaka protiv Arsenala, koju je Barca uz pomoć čarobnjaka Messia dobila sa 4:1.
Iako se ne očekuje da Ibrahimović započne utakmicu sa Real Madridom, sigurno će biti na klupi, te ga Pep Guardiola može koristiti ako stvari na Santiago Bernabeu nebudu izgledale dobro za Katalonce.
Utakmica između Reala i Barce na Camp Nou završila je rezultatom 1:0 za Katalonce, a pogodak je upravo postigao Zlatan Ibrahimović, ušavši sa klupe.
http://****.com/index.php?option=co ... &Itemid=91
Kako piše katalonski sportski list "SPORT", Barcelonin švedski napadač Zlatan Ibrahimović je dobio zeleno svijetlo od doktora da počne trenirati sa momčadi Pepa Guardiole. Nakon ozlijede koju je zadobio 3. aprila pred utakmicu sa Athletic Bilbaom, Ibrahimović je propustio drugu utakmicu Lige prvaka protiv Arsenala, koju je Barca uz pomoć čarobnjaka Messia dobila sa 4:1.
Iako se ne očekuje da Ibrahimović započne utakmicu sa Real Madridom, sigurno će biti na klupi, te ga Pep Guardiola može koristiti ako stvari na Santiago Bernabeu nebudu izgledale dobro za Katalonce.
Utakmica između Reala i Barce na Camp Nou završila je rezultatom 1:0 za Katalonce, a pogodak je upravo postigao Zlatan Ibrahimović, ušavši sa klupe.
http://****.com/index.php?option=co ... &Itemid=91
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Po pisanju spanskog posrtala sport.es Ibrahimovic definitivno NE IGRA u derbiju.
Pozvani igraci:
Valdés, Pinto, Piqué, Puyol, Alves, Milito, Márquez, Maxwell, Chygrynskiy, Touré, Keita, Sergio, Xavi, Iniesta, Jeffren, Messi, Henry, Pedro i Bojan.
Ovo je izbaceno prije jedno pola sata, mozda malo vise.
Pozvani igraci:
Valdés, Pinto, Piqué, Puyol, Alves, Milito, Márquez, Maxwell, Chygrynskiy, Touré, Keita, Sergio, Xavi, Iniesta, Jeffren, Messi, Henry, Pedro i Bojan.
Ovo je izbaceno prije jedno pola sata, mozda malo vise.
AMAR OSIM
E sto me hebu sa ovakvim stvarima,jedan text da je spreman da igra igra vec u drugom da nije pozvan 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Nista nije objavljeno na Barceloninoj stranici , dok oni ne objave , ja ne vjerujem u te price 

- Stole iz Bora
- Kontakt:
Ispravka krivog navoda ..Nisde77 je napisao/la:ma kakva barcelona obični šabani...gdje ste bili prije 8-10 godina kad ste se borili za opstanak u la ligi a sad ste vi svi žešči navijači...![]()
kad ste toliki navijači barcelone kad ste zadnji put bili nou camp-u
![]()

Nisu na ovom forumu navijaci nego simpatizeri! Kako Barse, tako i Reala, Manchetera, Liverpoola, Juventusa, Intera, ... Da ne nabrajam dalje.
Jeli se ti sad javljas direktno iz Madrida sa kartom (za utakmicu) u djepu? Sjedis negdje u nekom kaficu blizu Bernabea i pises nam? kakva je atmosfera tamo?
P.S. Posljednji put na Nou Campu bio u aprilu 2008. godine. Vjerujem da bi bio i cesce ali ima ona "mala" stvar sa vizama koja me koci. Kako mene tako i ostale koji imaju zelju i volju, i finansije, naravno. Nije problem dobiti vizu kad ides negdje kao turista pa im predocis rezervaciju hotela, avionsku kartu i sta sve ne jos ali je malo peglanje objasniti im da ides samo do Nou Campa da pogleda sutakmicu.
AMAR OSIM
- -Barcelona-
- Kontakt:
Ibrahimović nije otputovao prema Madridu
Švedski napadač Zlatan Ibrahimović neće igrati u 160. "El Clasicu", velikom ogledu Reala i Barcelone. Ta utakmica 31. kola Primere na rasporedu je u subotu...
Ibrahimović nije igrao niti tijekom uzvratnog četvrtfinalnog ogleda Lige prvaka protiv Arsenala, a razlog je ozljeda desne noge od prije sedam dana. Tijekom zagrijavanja za ogled protiv Athletic Bilbaa (pobjeda Katalonaca 4-1) se ozlijedio švedski napadač i nije se stigao oporaviti od važnog ogleda koji bi mogao i odrediti daljnji tijek prvenstva u Primeri.
Podsjetimo da je švedski nogometaš odlučio "El Clasico" u prvom dijelu sezone, kada je postigao jedini pogodak u 1-0 pobjedi Barcelone na Camp Nou.

Švedski napadač Zlatan Ibrahimović neće igrati u 160. "El Clasicu", velikom ogledu Reala i Barcelone. Ta utakmica 31. kola Primere na rasporedu je u subotu...
Ibrahimović nije igrao niti tijekom uzvratnog četvrtfinalnog ogleda Lige prvaka protiv Arsenala, a razlog je ozljeda desne noge od prije sedam dana. Tijekom zagrijavanja za ogled protiv Athletic Bilbaa (pobjeda Katalonaca 4-1) se ozlijedio švedski napadač i nije se stigao oporaviti od važnog ogleda koji bi mogao i odrediti daljnji tijek prvenstva u Primeri.
Podsjetimo da je švedski nogometaš odlučio "El Clasico" u prvom dijelu sezone, kada je postigao jedini pogodak u 1-0 pobjedi Barcelone na Camp Nou.

DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!
- JuveSissoko
- Kontakt:
dosta od Ibrahimovica ,sad je red na Messia-Barcelona- je napisao/la:Ibrahimović nije otputovao prema Madridu
![]()
![]()
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
- nidjo_barca
- Kontakt:
Znaci,ipak nema Ibrahimovica,pa ni na klupi.Jbg,tako je odlucio Guardiola,a mozda i nije bio spreman.Hvala Bogu pa je Pique tu i nadam se najboljem.
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
a ne, bio je spreman ali ga ovaj iz zajebancije nije stavio. normalno da nije spreman.
I bez Ibre trebalo bi da bude onako kako je najbolje.
Bez obzira ko bude igrao u napadu uz Messija od pocetka, trebalo bi se ocekivati ista borba, jer, to je Barca, a tu su samo najbolji!
Moguce je ocekivati da ce Henry-ja stavit od prve, jer je on stari lisac. Sve je moguce.

Uglavnom, zabava zagarantovana!
Jos 25 sati...

Bez obzira ko bude igrao u napadu uz Messija od pocetka, trebalo bi se ocekivati ista borba, jer, to je Barca, a tu su samo najbolji!

Moguce je ocekivati da ce Henry-ja stavit od prve, jer je on stari lisac. Sve je moguce.

Uglavnom, zabava zagarantovana!
Jos 25 sati...
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
da, henry bi trebao u spic.
- nidjo_barca
- Kontakt:
Henry u spic,lijevo Pedro.Mada,to i ne igra neku bas vaznu ulogu,jer se u napadu igraci stalno krecu i prave rotacije,Messi je cesto u sredini,pa Pedro dodje na desnu stranu,Henry ode lijevo...To je veoma dobra stvar.
-Pinto produzio ugovor na jos godinu dana.
-Pinto produzio ugovor na jos godinu dana.
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
ovaj dugoocekivani derbi opet nece biti potpun. sa jedne strane nema Ibre a sa druge Kake'. al opet znamo svi da ce biti strasna utakmica.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.