Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Odgovarala bi mu i albanska, kad je bolji 10 puta od vecine protivnika. Ako zeli bit medju najboljim igracima Svijeta, mora ic negdje drugo. Robben nikad ne bi doso da ga je trazio ijedan klub iz vrha Serie A, Primere ili Premiershipa. Ali niko od tih nije htio otpad Realov i Chelseaov, plus sto znaju da je najmanje 2 mjeseca po sezoni povrijedjen. Pa je zato zavrsio u Bayernu. Dovoljan dokaz koliko je "mocan" taj klub je to sto su imali 30 miliona da potrose na napadaca, ali niko im kvalitetniji od Gomeza nije htio doc.Probisvjet je napisao/la:Edinu bi najbolje bilo da ostane u Njemackoj i da predje u Bajern. Njemacka liga mu odgovara!
Pa zar taj otpad i ''mocni''tim ne izbacise ono ko' sa poslom najjaci klub iz najjace lige.Cartman je napisao/la:Odgovarala bi mu i albanska, kad je bolji 10 puta od vecine protivnika. Ako zeli bit medju najboljim igracima Svijeta, mora ic negdje drugo. Robben nikad ne bi doso da ga je trazio ijedan klub iz vrha Serie A, Primere ili Premiershipa. Ali niko od tih nije htio otpad Realov i Chelseaov, plus sto znaju da je najmanje 2 mjeseca po sezoni povrijedjen. Pa je zato zavrsio u Bayernu. Dovoljan dokaz koliko je "mocan" taj klub je to sto su imali 30 miliona da potrose na napadaca, ali niko im kvalitetniji od Gomeza nije htio doc.Probisvjet je napisao/la:Edinu bi najbolje bilo da ostane u Njemackoj i da predje u Bajern. Njemacka liga mu odgovara!
Pa da nije sudije ne bi pobjedili ni United ni Fiorentinu.harishp je napisao/la:Pa zar taj otpad i ''mocni''tim ne izbacise ono ko' sa poslom najjaci klub iz najjace lige.Cartman je napisao/la:Odgovarala bi mu i albanska, kad je bolji 10 puta od vecine protivnika. Ako zeli bit medju najboljim igracima Svijeta, mora ic negdje drugo. Robben nikad ne bi doso da ga je trazio ijedan klub iz vrha Serie A, Primere ili Premiershipa. Ali niko od tih nije htio otpad Realov i Chelseaov, plus sto znaju da je najmanje 2 mjeseca po sezoni povrijedjen. Pa je zato zavrsio u Bayernu. Dovoljan dokaz koliko je "mocan" taj klub je to sto su imali 30 miliona da potrose na napadaca, ali niko im kvalitetniji od Gomeza nije htio doc.Probisvjet je napisao/la:Edinu bi najbolje bilo da ostane u Njemackoj i da predje u Bajern. Njemacka liga mu odgovara!
Tu nesto ne stima,ali ono stvarno.Ako si jaci onda si jaci.A ne kao vrijeme da se mjenjas.
Kako god ti kazes, zlatna kanta.harishp je napisao/la:Po tom ni Barcelona nebi trebala osvojiti proslo LS a inace nema kluba kojem sudija nije nekad nanosio na mlin.
Tako da ta teza pada u vodu.
Bitno je da ti je MUD i Shrekonja pohranjem u kantu,da li je zlatna ili kakva druga manje vise.Cartman je napisao/la:Kako god ti kazes, zlatna kanta.harishp je napisao/la:Po tom ni Barcelona nebi trebala osvojiti proslo LS a inace nema kluba kojem sudija nije nekad nanosio na mlin.
Tako da ta teza pada u vodu.
Mislim da je ovo obicno preseravanje novinara i da od ovoga nema nista...velez_mostar je napisao/la:Ako je ovo istina ,vezano za ponudu Bayerna za Dzeku ,onda je to sasvim postena ponuda ,cak sta vise mislim da ce je tesko odbiti ovi iz Wolfsburga..a ,ne bi ni Dzeki lose u Bayernu bilo!
Vec se navikao na Njemacku ,i u tandemu sa Riberyjem (ako produzi ugovor) ,i Robbenom bi bili premocni.
Pa ta klauzula samo govori kako se Wolfsburg mora ponasati, ako dodje takva ponuda. Neka vrsta zastite. Medjutim, Wolfsburg moze pustiti igraca i za 20 miliona, to je jednostavno tako. Ne moze im niko zabraniti da ga prodaju i za manje para.Pasodzigera je napisao/la:Ne znam zbog cega se pominju neke trampe,to ne stoji u Dzekinom ugovoru,lijepo ima klauzulu koja vazi do kraja maja,a ona glasi,onaj klub koji zeli Dzeku mora uplatiti 40 miliona i nikakvo trampljenje ne dolazi u obzir,iskreno Dzeko bi se uklopio u Bayern,ne znam neko pominje Talijansku ligu,ta liga je vec nadomak da izgubi cetvrtog ucesnika LS-a,mislim da ce vec naredne sezone Njemacka imati 4 ucesnika,po meni Njemacka liga trenutno je po svemu bolja od Talijanske,a Dzeki ni u snu ne zelim da predje tam u neki klub,ako vec ide iz Bundeslige,onda nek to bude Spanska ili Engleska liga,a ako ne, onda Bayern,koji je redovan ucesnik LS-a.
Nemoj vise ,molim te...Pasodzigera je napisao/la:Ne znam zbog cega se pominju neke trampe,to ne stoji u Dzekinom ugovoru,lijepo ima klauzulu koja vazi do kraja maja,a ona glasi,onaj klub koji zeli Dzeku mora uplatiti 40 miliona i nikakvo trampljenje ne dolazi u obzir,iskreno Dzeko bi se uklopio u Bayern,ne znam neko pominje Talijansku ligu,ta liga je vec nadomak da izgubi cetvrtog ucesnika LS-a,mislim da ce vec naredne sezone Njemacka imati 4 ucesnika,po meni Njemacka liga trenutno je po svemu bolja od Talijanske,a Dzeki ni u snu ne zelim da predje tam u neki klub,ako vec ide iz Bundeslige,onda nek to bude Spanska ili Engleska liga,a ako ne, onda Bayern,koji je redovan ucesnik LS-a.
Prazne tribine,korupcija do bola,izbacivanje klubova od strane Njemackih Fiorentina,Juventus(ovaj je bio kanta za nabijanje protiv Bayerna),sledjece sezone ce i najvjerovatnije izgubiti 4 mjesto za ligu sampiona,koje ce upravo predati Njemackoj,prema tome boli nekoga ona stvar sto si ti navijac Intera,ovo su ti samo cinjenice.velez_mostar je napisao/la:Nemoj vise ,molim te...Pasodzigera je napisao/la:Ne znam zbog cega se pominju neke trampe,to ne stoji u Dzekinom ugovoru,lijepo ima klauzulu koja vazi do kraja maja,a ona glasi,onaj klub koji zeli Dzeku mora uplatiti 40 miliona i nikakvo trampljenje ne dolazi u obzir,iskreno Dzeko bi se uklopio u Bayern,ne znam neko pominje Talijansku ligu,ta liga je vec nadomak da izgubi cetvrtog ucesnika LS-a,mislim da ce vec naredne sezone Njemacka imati 4 ucesnika,po meni Njemacka liga trenutno je po svemu bolja od Talijanske,a Dzeki ni u snu ne zelim da predje tam u neki klub,ako vec ide iz Bundeslige,onda nek to bude Spanska ili Engleska liga,a ako ne, onda Bayern,koji je redovan ucesnik LS-a.
Zato smo Juventus razmontirali.JuveSissoko je napisao/la:izbaci Ovrebo i pomocnik Fiorentinu a ne bayern
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], bhfanatic14, invincible1921, jasmin10, Mostarska, Zglavkar i 52 gosta.